schery17 Vloženo 15. Srpen 2016 Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) Zdravím, mám škodu superb II. facelift combi, rok výroby 2013, 170 PS v naftě a potřeboval bych zrušit start-stop systém, rozčiluje mě při každým nastartování vypínat tlačítkem start-stop. A případně toto tlačítko vedle převodovky předělat na elektriku ke startování (proti krádeži). Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za info a rady Editováno: 15. Srpen 2016, autor: Pawouk Upraven název tématu Citovat
michal2009 Vloženo 15. Srpen 2016 Vloženo 15. Srpen 2016 To jsi mohl napsat rovnou do vlákna o kódování: http://forum.skodahome.cz/topic/118725-co-vše-jde-vylepšit-zapnoutvypnout-přes-diagnostiku/?page=8 zrušení start stop není problém. Napiš tu odkud jsi a nějak ti pomůžeme. Tlačítko S/S jde jako tajný vypínač použít. Citovat
schery17 Vloženo 16. Srpen 2016 Autor Vloženo 16. Srpen 2016 (editace) Jsem z Kraslic - Karlovarský kraj. Na kolik by mě to vyšlo a jak dlouho by trvala úprava? Díky Editováno: 16. Srpen 2016, autor: Luďa Necituj bezprostředně předchozí příspěvek Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.