Publikováno Srpen 15, 20169 r Zdravím, mám škodu superb II. facelift combi, rok výroby 2013, 170 PS v naftě a potřeboval bych zrušit start-stop systém, rozčiluje mě při každým nastartování vypínat tlačítkem start-stop. A případně toto tlačítko vedle převodovky předělat na elektriku ke startování (proti krádeži). Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za info a rady Upraveno Srpen 15, 20169 r od Pawouk Upraven název tématu
Srpen 15, 20169 r To jsi mohl napsat rovnou do vlákna o kódování: http://forum.skodahome.cz/topic/118725-co-vše-jde-vylepšit-zapnoutvypnout-přes-diagnostiku/?page=8 zrušení start stop není problém. Napiš tu odkud jsi a nějak ti pomůžeme. Tlačítko S/S jde jako tajný vypínač použít.
Srpen 16, 20169 r Autor Jsem z Kraslic - Karlovarský kraj. Na kolik by mě to vyšlo a jak dlouho by trvala úprava? Díky Upraveno Srpen 16, 20169 r od Luďa Necituj bezprostředně předchozí příspěvek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.