schery17 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) Zdravím, mám škodu superb II. facelift combi, rok výroby 2013, 170 PS v naftě a potřeboval bych zrušit start-stop systém, rozčiluje mě při každým nastartování vypínat tlačítkem start-stop. A případně toto tlačítko vedle převodovky předělat na elektriku ke startování (proti krádeži). Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za info a rady Editováno: 15. Srpen 2016, autor: Pawouk Upraven název tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 To jsi mohl napsat rovnou do vlákna o kódování: http://forum.skodahome.cz/topic/118725-co-vše-jde-vylepšit-zapnoutvypnout-přes-diagnostiku/?page=8 zrušení start stop není problém. Napiš tu odkud jsi a nějak ti pomůžeme. Tlačítko S/S jde jako tajný vypínač použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schery17 Vloženo 16. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 (editace) Jsem z Kraslic - Karlovarský kraj. Na kolik by mě to vyšlo a jak dlouho by trvala úprava? Díky Editováno: 16. Srpen 2016, autor: Luďa Necituj bezprostředně předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.