Přejít na obsah

Performance Sound Generator

Weithfisto

Doporučené příspěvky

Takze v piatok mi to predajca vyriesil. Riesilo sa to postupnym rozoberanim plastov v tej stresnej konzole, odporucal to spravit importer. Nakoniec bola chyba v nejakych srubach, ktorymi je stresna konzola uchytena. Boli vraj prilis dotiahnute a preto nejaka cast zacala rezonovat. Trochu ich uvolnili a vsetko funguje skvele :-) Otestovane niekolko krat.

Editováno: , autor: budgingjet
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Ahoj,

měl bych dotaz na majitele tohoto doplňku. Od jisté doby přestalo generování zvuku úplně fungovat, ať už zvolím jakýkoliv režim, nic se neděje. Setkal se už někdo s tímto problémem ?

Je tam nějaká pojistka nebo určité zapojení ? Kabely co jsou přímo na generátoru jsem kontroloval, ty jsou zapojeny jak mají být. Děkuju za jakékoliv rady, Martin.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Mně zase přijde, že je nějaký slabší než býval. Dřív to ve sportovním režimu hulákalo až hamba a teď je to takové decentní. Ale je trochu problém v tom, že jsem si na léto koupil roadster s relativně sportovním zvukem a tak to vnímám jinak. Jako já se nezlobím, ta blbina je tam zbytečná, spíš bych radši lehce upravené výfuky (s důrazem na to lehce, např. ala šestkové GTI, o kterém víte, ale neobtěžuje to).

Odkaz ke komentáři

• o 7 let později...
V 7. 7. 2024 na 8:16, davidrs245 napsal:

Ano v móde individual sa dá ale nie to na 100% vyp ja by som to chcel deaktivovať aby som len počul zvuk motora. Co by sa stalo keby som to vymontoval von ten rezonator je pod čelným sklom . 

Lze deaktivovat např. přes OBD11, sám to tak mám...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...