Září 5, 20168 r Sipky ma i moje Fabia I. sice o vice jak polovinu mensi a poradne zretelne, ale jsou Volkswagen to znaci uplne totozne.
Září 6, 20168 r Horni lista pravych dveri nelicuje. Na fotce to neni moc videt, ale v realu to na te cerne doslova "sviti". Pravdepodobne cele dvere jsou spatne osazene.
Září 6, 20168 r eMeF: to same jsem mel u dveri ridice. Jak jsem dodatecne zjistil, slicovani neprovedli vycentrovanim zavesu pres srouby. Dvere zjevne pouze prihnuli.... :-(
Září 6, 20168 r ty lišty stejně odpadnou, viděl jsem už několik superbů, které tu lištu prostě ztratily. Kolegovi se například ta lišta předních dveří posouvá dozadu a při jejich otevření vytrhává tu ze zadních dveří
Září 6, 20168 r Asi mám na takéto somariny šťastie, ale nemám problém s lištami (zatiaľ). A ani ten prechod medzi zadným blatníkom a nárazníkom, nič také tam nemám. Prahy sú proste ako sú, to robia naschvál Zas mi už z výroby nefungovala jedna klapka na výfuku, no jo...
Září 6, 20168 r před 9 hodinami, janmatejicek napsal: ty lišty stejně odpadnou, viděl jsem už několik superbů, které tu lištu prostě ztratily. Kolegovi se například ta lišta předních dveří posouvá dozadu a při jejich otevření vytrhává tu ze zadních dveří zabehnúť do ŠA,je na to vydané TPI
Září 11, 20168 r Libero: To TPI na listy mi vedia spravit este pred odovzdanim vozidla, postrehol som tuto vadu ako prislo auto z MB.
Září 18, 20168 r V 11. 9. 2016 at 19:24, martinznitry napsal: Libero: To TPI na listy mi vedia spravit este pred odovzdanim vozidla, postrehol som tuto vadu ako prislo auto z MB. treba to ukázať serv.technikovi čo má na starosti záruky ...
Říjen 2, 20168 r V 6. 9. 2016 at 9:42, janmatejicek napsal: ty lišty stejně odpadnou, viděl jsem už několik superbů, které tu lištu prostě ztratily. Kolegovi se například ta lišta předních dveří posouvá dozadu a při jejich otevření vytrhává tu ze zadních dveří Jen na ukazku jak to vypada... V podstate se posouva cele tesneni dozadu. Nejdrive se jen dotyka tesneni prednich dveri tesneniho zadnich dveri, dre a nakonec vytrhava listu zadnich dveri. Naprava v AS. Vymena tesneni za nove. Vedi o tom. Me to bez problemu vymenili na obou prednich dverich. Vyroba 2/2016. Jinak pro info, to gumove tesneni je tam nalepene. Na tomhle aute je toho lepeneho asi vic. Tohle vlakno je fajn. Piste prosim dal problemy a hlavne postupy rešenii.
Říjen 5, 20168 r Já s tím jdu příští středu. Budou to fotit, posílat do ŠA a čekat na řešení. Když jsem to chtěl nafotit už včera, abych minimalizoval dobu, kdy budu bez auta, říkali, že to nejde :-) Bohužel v Plzni nevím o lepším servisu.
Říjen 5, 20168 r Protože mám také objednáno s hrůzou sleduju toto téma a musím říct že sem s snad i přestal na auto těšit. Začal sem si všímat detailu na 3 supu a musím říct že většina aut které sem viděl měla problém s lícovánm ať to jsou blatníky,lišty nebo dveře. Protože zatím stále vlastním Superb II musím říct že je hodně vidět jak se na trojkovém šetřilo.
Říjen 5, 20168 r Ac nerad, tak take musim pripustit, ze u Superba II jsem tolik vad na krase nepozoroval. Se spatnym licovanim list jsem byl v servise ted v pondeli, kdy se mi zacala jedna lista "vytahovat" ven pote, co mesic pred tim spravovali jezdici listy u oken kvuli drhnoucim zvukum pri zavirani. V servise mi sami rekli, ze se jim ted s temi listami roztrhl pytel a nedelaji ted skoro nic jineho. Mozna je to spojeno s vydanim TPI a lidi si uvedomili, ze se jim to uzna jako reklamace.
Říjen 5, 20168 r 99 % lidí o TPI v životě neslyšelo. A vedoucí mého servisu byl překvapen, když jsem mu ukazoval TPI v jedné záležitosti a tvrdil mi, že v systému nic takového nemá.
Říjen 6, 20168 r Hosi, moc to resite,... presne jak pise Prochaine,.... mam tedka na testovani SIII combi 2.0 TDI 140kw DSG Laurin-Klement a to auto slape jako hodinky najeto 7790 km. jedinyho co dodrzuju, dukladne ohrati motoru na provozni teplotu, coz je samozrejme teplota oleje 85 stupnu a po sviznejsi jizde dochlazuji...... Jinak vsechno funguje bez problemu, vady na krase, jako nejaky listy, dolicovani blatniku a atd neresim,.... vechno v norme,... jsem puntickar a mam rad poradek, ale tohle je podle me az moc pres hranice...... kazdy to ma ale pochopitelne jinak no
Říjen 7, 20168 r Vady na krase zacnes resit az se objeví. Jako to těsnění, ktere se posunuje a muze vytrhnout listu zadnich dveri mi jako banalita fakt neprijde.
Říjen 7, 20168 r před 13 hodinami, Lukason napsal: Hosi, moc to resite,... presne jak pise Prochaine,.... mam tedka na testovani SIII combi 2.0 TDI 140kw DSG Laurin-Klement a to auto slape jako hodinky najeto 7790 km. jedinyho co dodrzuju, dukladne ohrati motoru na provozni teplotu, coz je samozrejme teplota oleje 85 stupnu a po sviznejsi jizde dochlazuji...... Jinak vsechno funguje bez problemu, vady na krase, jako nejaky listy, dolicovani blatniku a atd neresim,.... vechno v norme,... jsem puntickar a mam rad poradek, ale tohle je podle me az moc pres hranice...... kazdy to ma ale pochopitelne jinak no jseš puntičkář a nevadí ti, že ti z auta za milion odpádávají lišty na dveřích a máš různé mezery mezi plechy, které jsou vidět už z dálky? Ovšem pokud ti dovnitř teče střešním oknem, tak jsou ty lišty a slícování fakt jen "vada na kráse", jak píšeš Upraveno Říjen 7, 20168 r od janmatejicek
Říjen 7, 20168 r Samo, že mu to nevadí - auto není jeho, tudíž za něj nedal ani korunu. U auta za milion je to tedy bídná vizitka.
Říjen 7, 20168 r ano, ale kdyby jste nevedeli o nejakem TPI tak to ani nevite. Proste nic nemuze byt dokonale to se na me nezlob, a pokud tam nemas mezeru na prst tak co s tim asi kdo udela ? vymeni ti blatnik ? pul kastle ? nebo snad cele auto ? zapomen prosim te. Ano, auto neni moje, ale nic z neho neopadava a vsechno sedi, takze neni co resit. Zamyslete se nad tim ze na dverich je guma, v ni lista, dvere sedi na pantech ty na kastli, staci na kazdym setina milimetru rozdil, ac je to v norme, tak pak ve vynale jako celek muze byt nekde milimetr rozdil a vy hnedka peskujete,... uvedomte si taky ze to je seriova vyroba aut na bezicim pasu a auta se vyrabi jak rohliky v pekarne,... taky jsou rohliky v pekarne vsechny stejny ? .... kor kdyz se auto v dnesni dobe bere jak jeste vetsi spotrebni zbozi nez treba pred 5 lety. Pokud nechce nmit nekde nejake neslicovane prvky, krasne nalepene listy a kde si co si, kupte si vic prestiznejsi znacku ! ! ! tak to treba mit nebude ! Rikam to furt a ne pro vas nejakou slepici Pawouku ses nejakej vostrej, co mas funkci moderatora .... Z Prazskych srazu si te pamatuji teda jinak
Říjen 7, 20168 r Chapes, ze ta lista na prednich dverich se posune tak, ze zacne vylamovat listu zadnich dveri...? Zjevne ne. K tomu nepotrebuju zadny TPI abych to vedel. Si udelej chvili a zkus se podívat na ty fotky. To neni o nejakych setinach milimetru. Treba to pochopis.
Říjen 8, 20168 r Nechape to z duvodu co pise Pawouk. Az ten milion vydela svyma rukama nebo hlavou a pujde si to koupit pak teprve nozna bude mit jiny nazor. Mam Rapida MR 2013 a uzil jsem si s nim taky dost. Nekteri rikaji je to levne auto, co bys chtel. Mel sis koupit Octavku. Co ovsem sleduji kvalitu O3 jak zde na foru tak s nekterymi lidmi zive. Tak koupi Octavky si clovek nepomuze. Tedy jini zase rikaji, mel sis koupit ne Octavku, ale Superba a kdyz to tady tak sleduji je to zase to same. Tedy je uplne jedno jestli jde o model za 350tis nebo 1.3 mil. co by vlajkove lode ( vystavni skrine) automobilky a to mi prijde kurva hodne smutne. A co Kodiak ? Ten se rozpadne uz v AS pri prevzeti? Dokud budou ovce co jim to budou kupovat a tohle tolerovat tak neni duvod pro automobilku neco menit ze? Ja uz treba vim ze Skodu uz si nekoupim a to jsem byl Sodovak srdcar. Dnes se mi spis ze vseho chce zvracet. A to ze to nejakyma listama skonci je naivni predstava. Tech zavad bude casem jen pribyvat zejmena u prvne vyrobenych kusech. Stali jste se neplacenymi testovacimi jezdci aut automobilky ( za sve penize). Tedy Vam Superbakum preji at se mylim a tech much a detskych nemocich mate co nejmene. Neni o co stat s novym autem za milion travit cas v servisech na reklamacich.
Říjen 8, 20168 r před 14 hodinami, Lukason napsal: Pawouku ses nejakej vostrej, co mas funkci moderatora .... Z Prazskych srazu si te pamatuji teda jinak To s moderátorstvím nemá co do činění. Přečti si POŘÁDNÉ ty příspěvky a fotky, kde se píše o těch lištách a možná to i pochopíš, o co tam jde. Na to nepotřebuješ žádné TPI. A pokud to tady nevidíš, je nanejvýš vhodné navštívit svého očního lékaře. Jinak píšeš úplně z cesty. před 11 hodinami, Martin Bednář napsal: Chapes, ze ta lista na prednich dverich se posune tak, ze zacne vylamovat listu zadnich dveri...? Zjevne ne. K tomu nepotrebuju zadny TPI abych to vedel. Si udelej chvili a zkus se podívat na ty fotky. To neni o nejakych setinach milimetru. Treba to pochopis. Přesně tak. Octavii bych sem netahal, má svoje problémy ve své sekci.
Říjen 8, 20168 r Souhlasím s názore, že přeci jedno jestli je to Fabie nebo Superb takovéto hrubé nedostatky by se neměli objevit na žádném z modelů. Pokud něco takového dokáže škodovka pustit i když je to očí bijící,můžu si jen domýšlet jaké jsou nedostatky které nejsou vidět na první pohled. Myslím že kvalita zpracování šla výrazně dolů u všech modelů 3 generace. Kvantita na úkor kvality.
Říjen 8, 20168 r Jinak jsem se shodou okolnosti pred chvili objednal na vymenu oleje do PIA Ceske Budejovice. Servisman podle VIN kouknul do systemu a zjistil, ze z dubna tam je akce na ostrikovace oken. Coz je zvlastni, jelikoz mi ostrikovace opravovali uz v lednu primo v Boleslavi, kde jsem byl mimo jine i s moji slavnou murou ve svetlometu :-) Takze asi nejaka dalsi modifikace.No a pri te prilezitosti jsem se zeptal i na ty lišty. Rekl, ze na to tam zadne TPI nema. Tak jsem mu rekl, ze mu to muzu nafotit a poslat. Rekl, ze nemusim, ze o tom vedi a ze to u SIII meni, ale ze tam budu muset auto nechat do druheho dne. Takze tak... Bejt to prkotina, tak se krouti jak had, nebo o tom vubec nevi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.