Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

U všech volantů s výhřevem je v podvolantové jednotce chyba, závada výhřevu - jedná se o softwarový problém. Dokážu odstranit.

Týka sa to aj novej O3FL ?

Ano.

• 2 týdny později...

V čem se to projevuje? Hřeje normálně...

V 23. 3. 2017 na 21:35, ferda25 napsal:

U všech volantů s výhřevem je v podvolantové jednotce chyba, závada výhřevu - jedná se o softwarový problém. Dokážu odstranit.

Taky jsem nezpozoroval, že by se to nějak projevovalo, ale ve výpisu máš neustále sporadickou chybu. Ferda 25 umí odstranit.

• 2 měsíce později...

Ahoj, možná trochu off-topic, ale co všechno by obnášela výměna "obyčejného" vyhřívaného volantu za ten samý, ale s ovládáním DSG? Bohužel jsem nemohl ovlivnit konfiguraci svého Supa a to řazení pod volantem mi vážně chybí :(

Nový volant s výhřevem a ovládáním DSG - cca. 15.000,-

Nic se kódovat nemusí.

• 6 měsíců později...

zdravím, mám O3FL 06/2017, vyhrievaný volant a zmizla mi ikonka (v menu climatroniku) na výhrev volantu. diagnostika vypisuje chybu senzoru teploty.

Z36_NE_1_0916_31_00000

Seznam chyb:

Adresa řídicí jednotky

Chyba

0016

B145501:  Snímač teploty vyhřívání volantu elektrická závada

vie niekto poradiť čo s tým. iné chyby nie sú.

Ikonka zmizí jen když ji někdo odkóduje(tj. ani vadný volant ji nevypne). Ta chyba je standard u všech vozů.

mohu potvrdit taky, ale měl jsem štěstí... ferda25  vyřešil 

Upraveno od tomson1

Docela smutné, že nikdo z vývoje z koncernu si s tím do teď neví rady a já chybu v softwaru vyřešil po večerech při jiné práci.

Třeba díky tomu, že se tam sporadicky objevuje, nelze diagnostikovat případné občasné výpadky výhřevu volantu, tj. kdybys měl problém v tomto směru a chyba bude skutečně ve volantu, tak máš bohužel docela problém to servisu dokázat, pokud se to přímo u nich neprojeví, protože Ti budou tvrdit, že tento typ chyby nic neznamená.

• 5 měsíců později...

Z důvodu vracení vozu, nebudu do svého instalovat vyhřívaný volant(nedočkal jsem se chvíle, kdy bude vše fungovat a budu si ho moc do auta nainstalovat), kdyby měl o něj někdo zájem, je to celá sada na dodělání vyhřívaného volantu k manuálu - perforovaný zkosený volant obšitý bílou nití s airbagem + řadička rovněž obšitá bílou nití + podvolantová jednotka +  kabeláž - cena: 25.000,-

• 4 měsíce později...
  • 2 měsíce později...

nema nekdo cislo dilu na vyhrivanej, zkosenej volant s bilou popr. cernou niti?

Mě by zajímal s věnec s červeným prošitím 

ten jeste neni uvolnenej

tak než přijde, tak si udělám přípravu :w00t1:

musí, mě jde jen o věnec, tlačítka atd nepotřebuju :)

• 1 měsíc později...

Porad uvazuji o dodelani vyhrivaneho volantu. Dival jsem se ale, ze nejvetsim problémem je asi sehnat ten 14pin konektor pro podvolantovy krouzek 5Q0972726. Mate nejaky dobry a zaruceny zdroj kde jej lze koupit?

Když jsem pohorel v servisu, eBay a na google. tak ze to pujde objednat přes AutoKelly mne fakt nenapadlo.

Diky za tip.

• 1 měsíc později...

Víte někdo jak dokodovat vyhřívaný volant, nebo kdo to umí a kolik to stojí? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.