ferda25 Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 (editace) Tam stačí koupit nový volant pro Superba3 nebo Octavii3(od května 2015) s pádly, pozná se tak, že má tzv. FAS tlačítko a tlačítka a pádla svítí bíle. Takhle by měl vypadat(odkaz nalezen přes google, slouží jen jako zdroj obrázku volantu): https://www.sbazar.cz/CarsEquipment0/detail/19072344-multifunkcni-volant-skoda-superb-3-octavia-3 Pak stačí vyměnit a zapojit + upravit kabeláž pod airbagem o připojení mf volantu. Editováno: 25. leden 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchyo Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Co na tom stojí tolik, když v konfigurátoru je to za příplatek cca 3000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Se podívej do ETKY. Volant jako náhradní díl cca. 14 a podvolantovka cca. 6. A zadarmo se nepracuje [emoji1]. Dodělávky něco stojí.Odesláno z mobilního zařízení pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 S tou cenou už je skoro lepší uvažovat o domontování bufíka než toho vyhřívaného volantu ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Btw, už se někomu stalo, že vyhřívaný volant přestal hřát ? Stalo se mi to zatím 2x, na druhý den ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 On se vždycky po čase vypne, jestli to myslíš takhle... Stejně jako vyhřívání zadního skla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Po 10 minútach sa vyhrievanie automaticky vypne. Ak sa zníži napätie v palubnej sieti, vyhrievanie volantu sa automaticky vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 @Jao a @janmatejicek, díky... u mne tedy bych řekl že běží i déle (minimálně hřeje déle)...nicméně mi pak nešlo následně po cca 130km jízdě ani zapnout (tvářilo se, že vyhřívání je zapnuté, ale nebylo - resp. nehřálo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Nemáš v infotainmente nastavené vyhrievanie so sedačkami ? V návode sa píše, že na zapnutie volantu máš stlačiť vyhrievanie sedačiek. Vyhrievanie volantu spolu s vyhrievaním sedadla vodiča › Na aktiváciu/deaktiváciu vyhrievania volantu spolu s vyhrievaním sedadla vodiča stlačte tlačidlo na Climatronicu, následne zatlačte na ikonu funkcie Prepojenie vyhrievania sedadiel a volantu na displeji systému Infotainment. › Na zapnutie/vypnutie vyhrievania volantu stlačte tlačidlo pre vyhrievanie sedadla vodiča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Ale jasně, já samozřejmě vím jak zapnout vyhřívání volantu ;-) ....jen se mi stalo, že jsem to zapnul, po delší jízdě a ačkoliv infotaiment signalizoval zapnuto, volant nehřál ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Jasné, nechcel som Ťa poučovať o zapínaní, len upozorniť že na infotainmente sa to dá spárovať so sedačkami, alebo nie. Sedačky hriali ? Možno to má aj nejaké teplotné obmedzenie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Jj, mám to spárované, od novoty, je to velice příjemná věc....až tak příjemná, že když to nejede, jde to hned poznat. Rozmazlenost, ale hrozná :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Na dobré veci sa veľmi rýchlo zvyká. Opačne to už je horšie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 (editace) Lze aktivovat i jeho automatické zapnutí(samozřejmě, že i jako volbu v rámci nastavení klimatizace). Editováno: 10. Únor 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Tak dnes díky ferda 25 dodělaný výhřev volantu. Super věc, vřele doporučuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simmir Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 V 10. 2. 2017 na 18:22, tomson1 napsal: Tak dnes díky ferda 25 dodělaný výhřev volantu. Super věc, vřele doporučuji Ahoj a co všechno si tedy musel předělat a vyměnit? Můžeš mi to napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) Volant, pytel podvolantovka.. ferda 25 zbytek, elektrika,kódy a vše to rozjet. Bez něj nedatelné. Editováno: 26. Únor 2017, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simmir Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Jasně a jak se pozná ten volat s vyhrivanim? Podle fotky co dával ferda jako odkaz mi přijde stejný, jako mám ve Stylu, jen ma padla...(ale ty nepotřebují)...a proč jiný pytel?když je volat s funkcí vyhrivani ten původní uz nepanuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Je to přesně tak, původní pytel už nedáš, anebo dáš, zacvakne je funkční, ale mezera ze shora mezi pytlem a volantem. To si musí už každý sám rozhodnout.na efekt nic moc. Ferda 25 mi kódnul automatické spuštění při venkovní teplotě, pokud tedy zadáš volbu automaticky ,volant začne hřát cca pod +5 stupňů bez zásahu spuštění. Tohle je fakt vymoženost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simmir Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 No to teda, a volant se na vyhrivani dělal jen s padly? Předpokládám že bude existovat verze i bez padel ale na vyhrivany volant...?Uvažují správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Dělá se i bez pádel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simmir Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ještě taková hloupá otázka? podvolantovka? Tím myslíš ten plast okolo volantove tyče, a paček? Dají se někde zjistit kódy všech těchto věcí? Když bych to sháněl tak ať se mám čeho chytat...díky za odpovědí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Máš nejlepší Ferda 25,dával to celé do kupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simmir Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ok,diky pisnu mu uz jsem u něj taky byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.