Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tam stačí koupit nový volant pro Superba3 nebo Octavii3(od května 2015) s pádly, pozná se tak, že má tzv. FAS tlačítko a tlačítka a pádla svítí bíle. 

Takhle by měl vypadat(odkaz nalezen přes google, slouží jen jako zdroj obrázku volantu):

https://www.sbazar.cz/CarsEquipment0/detail/19072344-multifunkcni-volant-skoda-superb-3-octavia-3

Pak stačí vyměnit a zapojit + upravit kabeláž pod airbagem o připojení mf volantu.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Se podívej do ETKY. Volant jako náhradní díl cca. 14 a podvolantovka cca. 6. A zadarmo se nepracuje [emoji1]. Dodělávky něco stojí.

Odesláno z mobilního zařízení pomocí Tapatalk

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nemáš v infotainmente nastavené vyhrievanie so sedačkami ?

V návode sa píše, že na zapnutie volantu máš stlačiť vyhrievanie sedačiek.

Vyhrievanie volantu spolu s vyhrievaním sedadla vodiča
› Na aktiváciu/deaktiváciu vyhrievania volantu spolu s vyhrievaním sedadla
vodiča stlačte tlačidlo na Climatronicu, následne zatlačte na ikonu funkcie
 Prepojenie vyhrievania sedadiel a volantu na displeji systému Infotainment.
› Na zapnutie/vypnutie vyhrievania volantu stlačte tlačidlo pre vyhrievanie sedadla
vodiča.

Vloženo

Ale jasně, já samozřejmě  vím jak zapnout vyhřívání volantu ;-) ....jen se mi stalo, že jsem to zapnul, po delší jízdě a ačkoliv infotaiment signalizoval zapnuto, volant nehřál ;-)

Vloženo

Jasné, nechcel som Ťa poučovať o zapínaní, len upozorniť že na infotainmente sa to dá spárovať so sedačkami, alebo nie.

Sedačky hriali ? Možno to má aj nejaké teplotné obmedzenie.

• o 3 týdny později...
Vloženo
V 10. 2. 2017 na 18:22, tomson1 napsal:

Tak dnes díky  ferda 25 dodělaný výhřev volantu.

Super věc,  vřele doporučuji ;)

Ahoj a co všechno si tedy musel předělat a vyměnit? Můžeš mi to napsat? 

Vloženo

Jasně a jak se pozná ten volat s vyhrivanim? Podle fotky co dával ferda jako odkaz mi přijde stejný, jako mám ve Stylu, jen ma padla...(ale ty nepotřebují)...a proč jiný pytel?když je volat s funkcí vyhrivani ten původní uz nepanuje?

Vloženo

Je to přesně tak, původní pytel už nedáš, anebo dáš, zacvakne je funkční, ale mezera ze shora mezi pytlem a volantem. To si musí už každý sám rozhodnout.na efekt nic moc. Ferda 25 mi kódnul automatické spuštění při venkovní teplotě, pokud tedy zadáš volbu automaticky ,volant  začne hřát cca pod  +5 stupňů bez zásahu spuštění. Tohle je fakt vymoženost...;)

Vloženo

No to teda, a volant se na vyhrivani dělal jen s padly? Předpokládám že bude existovat verze i bez padel ale na vyhrivany volant...?Uvažují správně?

Vloženo

Ještě taková hloupá otázka? :rolleyes: podvolantovka? Tím myslíš ten plast okolo volantove tyče, a paček? 

Dají se někde zjistit kódy všech těchto věcí? Když bych to sháněl tak ať se mám čeho chytat...díky za odpovědí!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...