Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

U všech volantů s výhřevem je v podvolantové jednotce chyba, závada výhřevu - jedná se o softwarový problém. Dokážu odstranit.

Týka sa to aj novej O3FL ?

Ano.

• 2 týdny později...

V čem se to projevuje? Hřeje normálně...

V 23. 3. 2017 na 21:35, ferda25 napsal:

U všech volantů s výhřevem je v podvolantové jednotce chyba, závada výhřevu - jedná se o softwarový problém. Dokážu odstranit.

Taky jsem nezpozoroval, že by se to nějak projevovalo, ale ve výpisu máš neustále sporadickou chybu. Ferda 25 umí odstranit.

• 2 měsíce později...

Ahoj, možná trochu off-topic, ale co všechno by obnášela výměna "obyčejného" vyhřívaného volantu za ten samý, ale s ovládáním DSG? Bohužel jsem nemohl ovlivnit konfiguraci svého Supa a to řazení pod volantem mi vážně chybí :(

Nový volant s výhřevem a ovládáním DSG - cca. 15.000,-

Nic se kódovat nemusí.

• 6 měsíců později...

zdravím, mám O3FL 06/2017, vyhrievaný volant a zmizla mi ikonka (v menu climatroniku) na výhrev volantu. diagnostika vypisuje chybu senzoru teploty.

Z36_NE_1_0916_31_00000

Seznam chyb:

Adresa řídicí jednotky

Chyba

0016

B145501:  Snímač teploty vyhřívání volantu elektrická závada

vie niekto poradiť čo s tým. iné chyby nie sú.

Ikonka zmizí jen když ji někdo odkóduje(tj. ani vadný volant ji nevypne). Ta chyba je standard u všech vozů.

mohu potvrdit taky, ale měl jsem štěstí... ferda25  vyřešil 

Upraveno od tomson1

Docela smutné, že nikdo z vývoje z koncernu si s tím do teď neví rady a já chybu v softwaru vyřešil po večerech při jiné práci.

Třeba díky tomu, že se tam sporadicky objevuje, nelze diagnostikovat případné občasné výpadky výhřevu volantu, tj. kdybys měl problém v tomto směru a chyba bude skutečně ve volantu, tak máš bohužel docela problém to servisu dokázat, pokud se to přímo u nich neprojeví, protože Ti budou tvrdit, že tento typ chyby nic neznamená.

• 5 měsíců později...

Z důvodu vracení vozu, nebudu do svého instalovat vyhřívaný volant(nedočkal jsem se chvíle, kdy bude vše fungovat a budu si ho moc do auta nainstalovat), kdyby měl o něj někdo zájem, je to celá sada na dodělání vyhřívaného volantu k manuálu - perforovaný zkosený volant obšitý bílou nití s airbagem + řadička rovněž obšitá bílou nití + podvolantová jednotka +  kabeláž - cena: 25.000,-

• 4 měsíce později...
  • 2 měsíce později...

nema nekdo cislo dilu na vyhrivanej, zkosenej volant s bilou popr. cernou niti?

Mě by zajímal s věnec s červeným prošitím 

ten jeste neni uvolnenej

tak než přijde, tak si udělám přípravu :w00t1:

musí, mě jde jen o věnec, tlačítka atd nepotřebuju :)

• 1 měsíc později...

Porad uvazuji o dodelani vyhrivaneho volantu. Dival jsem se ale, ze nejvetsim problémem je asi sehnat ten 14pin konektor pro podvolantovy krouzek 5Q0972726. Mate nejaky dobry a zaruceny zdroj kde jej lze koupit?

Když jsem pohorel v servisu, eBay a na google. tak ze to pujde objednat přes AutoKelly mne fakt nenapadlo.

Diky za tip.

• 1 měsíc později...

Víte někdo jak dokodovat vyhřívaný volant, nebo kdo to umí a kolik to stojí? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.