Březen 23, 20178 r U všech volantů s výhřevem je v podvolantové jednotce chyba, závada výhřevu - jedná se o softwarový problém. Dokážu odstranit.
Duben 6, 20178 r V čem se to projevuje? Hřeje normálně... V 23. 3. 2017 na 21:35, ferda25 napsal: U všech volantů s výhřevem je v podvolantové jednotce chyba, závada výhřevu - jedná se o softwarový problém. Dokážu odstranit.
Duben 8, 20178 r Taky jsem nezpozoroval, že by se to nějak projevovalo, ale ve výpisu máš neustále sporadickou chybu. Ferda 25 umí odstranit.
Červen 19, 20178 r Ahoj, možná trochu off-topic, ale co všechno by obnášela výměna "obyčejného" vyhřívaného volantu za ten samý, ale s ovládáním DSG? Bohužel jsem nemohl ovlivnit konfiguraci svého Supa a to řazení pod volantem mi vážně chybí
Červen 20, 20178 r Takže pouze objednat volant, nechat přehodit a pak už se nemusí nic kódovat? Btw. co říkáte na tenhle odkaz? Není cena nějak podezřele nízká? http://www.skoda-parts.cz/produkty/vyhrivany-volant-multifunkcni-razenim-volantem/
Leden 16, 20187 r zdravím, mám O3FL 06/2017, vyhrievaný volant a zmizla mi ikonka (v menu climatroniku) na výhrev volantu. diagnostika vypisuje chybu senzoru teploty. Z36_NE_1_0916_31_00000 Seznam chyb: Adresa řídicí jednotky Chyba 0016 B145501: Snímač teploty vyhřívání volantu elektrická závada vie niekto poradiť čo s tým. iné chyby nie sú.
Leden 16, 20187 r Ikonka zmizí jen když ji někdo odkóduje(tj. ani vadný volant ji nevypne). Ta chyba je standard u všech vozů.
Leden 16, 20187 r mohu potvrdit taky, ale měl jsem štěstí... ferda25 vyřešil Upraveno Leden 17, 20187 r od tomson1
Leden 16, 20187 r Docela smutné, že nikdo z vývoje z koncernu si s tím do teď neví rady a já chybu v softwaru vyřešil po večerech při jiné práci.
Leden 17, 20187 r Třeba díky tomu, že se tam sporadicky objevuje, nelze diagnostikovat případné občasné výpadky výhřevu volantu, tj. kdybys měl problém v tomto směru a chyba bude skutečně ve volantu, tak máš bohužel docela problém to servisu dokázat, pokud se to přímo u nich neprojeví, protože Ti budou tvrdit, že tento typ chyby nic neznamená.
Červen 21, 20187 r Z důvodu vracení vozu, nebudu do svého instalovat vyhřívaný volant(nedočkal jsem se chvíle, kdy bude vše fungovat a budu si ho moc do auta nainstalovat), kdyby měl o něj někdo zájem, je to celá sada na dodělání vyhřívaného volantu k manuálu - perforovaný zkosený volant obšitý bílou nití s airbagem + řadička rovněž obšitá bílou nití + podvolantová jednotka + kabeláž - cena: 25.000,-
Listopad 8, 20186 r Ahoj, volant, kabeláž, jednotku a montáž dělají Cars-Equipment.com / AutoMultiMedia.cz https://www.sbazar.cz/carsequipment02/detail/27528502-5e0419091cf-cwe-vyhrivany-volant-skoda
Leden 29, 20196 r @ka_r_los myslíš tento http://www.skoda-parts.cz/produkty/vyhrivany-rs-volant-multifunkcni-zplostely-cervena-nit/ určitě se dají koupit levněji a bez plaketky RS. Upraveno Leden 29, 20196 r od cilda1
Březen 8, 20196 r Porad uvazuji o dodelani vyhrivaneho volantu. Dival jsem se ale, ze nejvetsim problémem je asi sehnat ten 14pin konektor pro podvolantovy krouzek 5Q0972726. Mate nejaky dobry a zaruceny zdroj kde jej lze koupit?
Březen 9, 20196 r Když jsem pohorel v servisu, eBay a na google. tak ze to pujde objednat přes AutoKelly mne fakt nenapadlo. Diky za tip.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.