wirer Vloženo 21. Červenec 2017 Vloženo 21. Červenec 2017 Pekne, pekne. Len stycne plochy s diskom sa nenatieraju. Mozes mat problem pri vymene diskov Citovat
GOLF10 Vloženo 24. Červenec 2017 Autor Vloženo 24. Červenec 2017 Myslím si ,že to nebude problém kola jsou krásně nandat i sundat.Předtím jsem zadní kola páčil z náboje silou. A já jsem to nenatíral ,ale stříkl sprejem takže zase taková vrstva tam není, co by mělo být na závadu. Citovat
MilanHos Vloženo 26. Červenec 2017 Vloženo 26. Červenec 2017 Uvidíš jak budeš přezouvat na zimáky, teď nic nepoznáš. Citovat
Martin_TDi Vloženo 5. Listopad 2017 Vloženo 5. Listopad 2017 Paradně se o auto staráš! [emoji106]Čím jsi natíral výfuk? Já jsem dutiny ošetřoval voskem od Wurthu. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat
GOLF10 Vloženo 5. Listopad 2017 Autor Vloženo 5. Listopad 2017 Tak teď jsem přezouval a všechno v pohodě žádný problém jsem neměl. V 26. 7. 2017 na 7:23, MilanHos napsal: Uvidíš jak budeš přezouvat na zimáky, teď nic nepoznáš. Já jsem dělal,jak dutiny tak i celej spodek hlavně tam už se docela šetří. Výfuk jsem stříkal hliníkovým spejem od Den Bravenu.Myslím má odolnost až 500 st.C. 1 Citovat
Martin_TDi Vloženo 7. Listopad 2017 Vloženo 7. Listopad 2017 Jo, máš pravdu. Šetří se všude a je to hodně znát. Podvozek jsi ručně čistil od rzi? Jaký jsi použil postup a přípravky? Taky bych se do toho měl pustit co nejdříve. Výfuk jsem už jednou brousil a natíral jak mělo auto 4 roky. Za pár měsíců před STK to udělám znovu.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat
GOLF10 Vloženo 7. Listopad 2017 Autor Vloženo 7. Listopad 2017 Proč bych měl čistit podvozek od rzi? Auto je staré pouze 2 roky ještě v záruce. Hlavně se šetří ,kde to není vidět třeba pod plastama v podbězích, tam je pouze barva.Žádný hrubý ochranný nátřik.A pod tepelnými štíty od výfuku taky nic moc. Spodek jsem stříkal pistolí na to určenou a kupoval v 1l kartuších ,které se nasadí na tu pistol. Použil jsem tohle http://www.motipdupli.com/cs/CZE/produkty/presto/ochrana-podvozku/ipg-1167.html?tx_news_pi1[action]=detail&tx_news_pi1[controller]=News&tx_news_pi1[news]=520 http://www.motipdupli.com/cs/CZE/produkty/presto/ochrana-podvozku/ipg-1174.html?tx_news_pi1[action]=detail&tx_news_pi1[controller]=News&tx_news_pi1[news]=520 a na nápravy tohle a ve speji 500ml http://www.motipdupli.com/cs/CZE/produkty/motip/auto/ochranne-nastriky-podvozku/ipg-4027.html http://www.motipdupli.com/cs/CZE/produkty/presto/ochrana-podvozku/ipg-1166.html?tx_news_pi1[action]=detail&tx_news_pi1[controller]=News&tx_news_pi1[news]=520 a tohle používám na výfuky nejlépe aplikovat hned na nový výfuk je to lepší http://www.denbraven.cz/technicke-spreje/1442-hlinikovy-sprej-92-cz419.html Citovat
Martin_TDi Vloženo 8. Listopad 2017 Vloženo 8. Listopad 2017 Tak to jo, tos udělal dobře, že jsi to udělal tak brzo. Já už mám Roomstříka r.v. 2012 od r. 2013 a ještě na podvozek nebyl čas, takže tam už nějaká povrchová koroze je. Ale obrousím to do čista, ošetřím odrezovačem a pak nastříkám něčím podobným jako Ty. Já mám dobré zkušenosti s tímto : https://eshop.wuerth.cz/Ochrana-podvozku-OCHRANA-PODVOZKU-CERNA-NEPREL-1000ML/0892072.sku/cs/CZ/CZK/ Citovat
GOLF10 Vloženo 26. Prosinec 2017 Autor Vloženo 26. Prosinec 2017 Tak jsem trochu teď umyl auto a posílám foto ,jak je připraven na zimní provoz. Na přední masku jsem pořídil zimní clonu ať se to o trochu dříve zahřeje a není tak motor i od soli.Tak jsem dal poklice na zimní kola,dal jsem černý ,aby to tak ladilo trochu s autem ,stříbrný tomu moc nešly.A ještě jsem dával už dříve plastový prahy. 1 Citovat
TOMUS Vloženo 26. Prosinec 2017 Vloženo 26. Prosinec 2017 Pozivam te na sraz . Mas pekne umyti auto . Jen co jeste delal to teto pismenka roomster bych nalakoval na cerveny nebo stribrny nebo bily. Jinak pekny vuz Citovat
GOLF10 Vloženo 26. Prosinec 2017 Autor Vloženo 26. Prosinec 2017 Umytý je jenom tak normálně teď se s tím moc nepárám.Jednou vyjedu a bude to zase stejně zasraný. Jen tak kdy a kde máte sraz. Taky jsem pořídil nový přírůstek do rodiny ,akorát bude muset z domu fábinka (je mi ji líto dávat pryč) .Tři auta jsou už moc. Vrátil jsem se za ke koncernu tak uvidím ,takový auto jsem nemohl odmítnout.Přemýšlel jsem jestli do toho jít nebo si nechat fábii.Akorát rozhodlo mít větší ,který využiji a taky stav auta ,které je ve velmi pěkném stavu a hlavně s jasnou historiií i osobně znám majitele. Ty prahy to by šlo ještě si s tím pohrát,na autě se to bude dělat už docela blbě.Červená ta by se mi líbila.Ideální by to šlo samolepkou a potom obřezat. Citovat
TOMUS Vloženo 26. Prosinec 2017 Vloženo 26. Prosinec 2017 V sekce lokalni srazy je vlakno, co takhle moravsko-slezsky kraj tamhle se domluvime na sraz . Kdy budeš mit ještě roomsterku takhle přijet na sraz. Dřiv musiš se nahlásit ve vlakně o sraze. Vw nepatři k nam 1 Citovat
GOLF10 Vloženo 27. Prosinec 2017 Autor Vloženo 27. Prosinec 2017 V 26. 12. 2017 na 16:32, TOMUS napsal: V sekce lokalni srazy je vlakno, co takhle moravsko-slezsky kraj tamhle se domluvime na sraz . Kdy budeš mit ještě roomsterku takhle přijet na sraz. Dřiv musiš se nahlásit ve vlakně o sraze. Vw nepatři k nam To se omlouvám vím, že tu VW nepatří.Já tak jenom pro zajímavost. A Roma mít budu na dlouhou dobu, ten v plánu se prodávat nebude. Citovat
GOLF10 Vloženo 27. Prosinec 2017 Autor Vloženo 27. Prosinec 2017 Jediný co bych měl tak v plánu dát do zadu repro do dveří.Juniorka si stěžuje ,že tam nic moc není slyšet. A subwofer se mi nechce už dávat navíc i když mi leží doma v krabici. Citovat
Malta Vloženo 27. Prosinec 2017 Vloženo 27. Prosinec 2017 jj, též jsem v roomovi musel dodělat repro dozadu, kvůli mládeži Citovat
GOLF10 Vloženo 27. Prosinec 2017 Autor Vloženo 27. Prosinec 2017 před 26 minutami, Malta napsal: jj, též jsem v roomovi musel dodělat repro dozadu, kvůli mládeži Dělal jsi to sám doma nebo si to nechal dělat.A co repro použil origo sadu nebo nějakou náhradu. Už jsem se díval jak na to ,akorát to tahání káblů to je docela mazec to rozdělávat dokud je auto v záruce tak se mi moc do toho nechce. Citovat
Malta Vloženo 27. Prosinec 2017 Vloženo 27. Prosinec 2017 dělal sám, na bazoši jsem tehdy koupil repráky z jedničkové fábky, vedeno pod prahama a pak průchodkou do dveří. Měl jsem z toho trochu obavy, ale šlo to pěkně. Citovat
GOLF10 Vloženo 27. Prosinec 2017 Autor Vloženo 27. Prosinec 2017 Já jsem se díval a když dokoupím sadu na zadek tak to mají na montáž středem kolem tunelu a potom ke dveřím. Přes průchodky a do dveří. Už jsem si montoval do více aut i jednou dveře sudával dole.Akorát se mi moc do toho nechce ,protože to je v záruce. Jak mě to chytne tak se asi do toho pustím,ještě je tady jedna možnost mám doma sadu repro i s výhybkama tak to tam možná hodím tyhle.Průměry sedí tak uvidíme. Citovat
TOMUS Vloženo 27. Prosinec 2017 Vloženo 27. Prosinec 2017 (editace) 4 godziny temu, GOLF10 napisał: To se omlouvám vím, že tu VW nepatří.Já tak jenom pro zajímavost. A Roma mít budu na dlouhou dobu, ten v plánu se prodávat nebude. mI slo ze na sraze Vw nepatri . Ve tvem vlakne muze byt vsechno co chces dokonce i hnedy salam . Ja jsem dodelaval zadni repacky k dvojkove fabci. Daval jsem neorigo repaky ale znackove. Muzes kouknout k meho vlakna - Granatowa fabcia Rozdil je takovy , ze u origo repaku jsou vcetne krouzky (ring) a u neorigo musis kupit extra. Kdyby jsi chtel mam takove krouzky na prodej. Editováno: 27. Prosinec 2017, autor: TOMUS Citovat
GOLF10 Vloženo 28. Prosinec 2017 Autor Vloženo 28. Prosinec 2017 Jinak díky mfd kroužky mám taky doma tak to není problém.Spíš nevím co udělá origo rádio, jak to bude hrát ,protože ty repro jsou trochu na větší výkon. Ty se musí trochu víc vybudit ,aby hrály .Nechám se překvapit.Možná by nebylo na škodu i ty dveře vytlumit. Citovat
TOMUS Vloženo 28. Prosinec 2017 Vloženo 28. Prosinec 2017 Ok. Musiš zjistit kolik vykonu dava zesilovac u radia pak vybrat spravne repaky. Ja vim ze jedne origo meli 40W a jine 80W. Citovat
GOLF10 Vloženo 28. Prosinec 2017 Autor Vloženo 28. Prosinec 2017 před 20 minutami, TOMUS napsal: Ok. Musiš zjistit kolik vykonu dava zesilovac u radia pak vybrat spravne repaky. Ja vim ze jedne origo meli 40W a jine 80W. Rádio víc jak 4 x 50 W mít nemůže to nemá žádný ,ale je to hudebního jinak RMS je tak max 22,5 W na kanál.Potom už jsou jenom samostatný zesilovače na větší výkon. Já mám myslím max .hudebního 120 W. Takže rezerva hodně velká.Raději se zítra podívám na ně co tam je. A MFD kroužky by měly max silný 30 mm.musím se podívat na hloubku repro. Citovat
TOMUS Vloženo 28. Prosinec 2017 Vloženo 28. Prosinec 2017 Tady trošku mame chybu. Hudebni vykon to max vykon co muze dat repak Sinusoidalni vykon to je vykon ktery dava radio (stale vykon) Vykon Rms = 70% vykonu. Nemam pevnosti či to je hudebni či sinusoidalni Priklad: Hudebni vykon 200W K repaku s vykonem max 200W to musis mit minimum 40W sinusoidalni vykonu, i max. 100W. Repaky se vybira podle pravidla: Hudebni vykon = 2x sinusoidalni vykon. To je minimum. Maximum to hudebni vykon = 5x sinusoidalni. Doufam ze to spravne pochopis. Kdyby jsi mel otazki to napis, rad odpovim. Ja mam repaky s hluboke na 46mm. Dal jsem krouzky a nic mi nevadi. Okno se dobre otevira a zamyka. Citovat
GOLF10 Vloženo 2. leden 2018 Autor Vloženo 2. leden 2018 Možná jsem se do toho trochu taky zamotal.Já byl zvyklý na něco jinýho ,když jsem ještě hrával tam jsme měly větší repro a hlavně výkony beden. Ale to záleží ,co a jaký výrobce.Třeba tady. https://www.ahifi.cz/reproduktory-hertz-uno-k-165.html RMS mají 75 W ,ale špičkový 300W tj . na velmi krátkou dobu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.