Shaney Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Zdravím, zvažuji výměnu obyč. sedáků za sportovní. A zajímá mne jestli jsou sedáky z Fabie stejné jako v Rapidu a půjdou vyměnit kus za kus, nebo musím sehnat přímo ty z rapida. Další problém je, že mám sedáky s pytlema a aj s vyhříváním. To bych chtěl zachovat. Sportovní sedáky s výhřevem se mi nepodařilo nikde najít. Jde přemontovat vyhřívání z původních do sportovních sedadel? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) Ahoj, nedávno jsem se rozhodoval u nového Rapidu, jestli standardní sedadla (výbava Fresh) a nebo paket Dynamic (sportovní sedadla a pár drobnéstí). V showroomu jsem si hezky porovnal standard vs. dynamic a musím říct, že sportovní sedadla jsou velké zklamání - tvrdá, téměř bez bederního prohybu. Takže byť se mi moc líbila, šel jsem do standardu :-) Přitom příplatek za Dynamic paket je cca 5000kč, takže není to drahé a docela razantně to posune dizajn interiéru k lepšímu... Editováno: 6. Listopad 2016, autor: bobanHTP Gram. chyby, dodatečné info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles29 Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Zdravím, nevíte někdo zdali jde přeměnit levé přední sedadlo do Rapida na pravé, výměnou spodní konstrukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Nechci zakládat nové téma, tak to zkusím dát sem. Zadní levice je stejná u Rapida i u Rapidu spaceback ? Tzn. kdybych chtěl sehnat sedačky s dírou a loketní opěrkou jestli je potřeba to hlídat. Např. kvůli tvaru podlahy, kotvení a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.