Únor 15, 20214 r @cosbychce to kvalitní baterii, mě se osvědčily GP nebo Panasonic (ty jsem tam měl z výroby). Zkoušel jsem méně známé (Ansmann) a vyměnil jsem i 3 (naštěstí jsem je nekupoval) a furt to klíček psal. Nezáleží na napětí-to bylo v pohodě (víc jak 3V), ale proud při zátěži.
Únor 10, 20223 r Není to na tříletý kousek přece jen málo? https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/auto-hejtman-martin-netolicky-skoda-kodiaq.A220210_152917_pardubice-zpravy_lati
Listopad 5, 2024Lis 5 Bohuzel mi vadi, ze se nedaji slozit sedacky do roviny. Mam 5.mistneho Kodiaqa a zatim nevim jak to vyresit, aby se v nem dalo prespat. A take jsem dnes ke svemu prekvapeni zjistila, ze topeni funguje bohuzel daleko hur ( velmi slabě), ve srovnani s mym puvodnim autem VW Passat, ktery byl 20.let stary. A to je venku jeste relativne teplo.
Listopad 5, 2024Lis 5 Baterku do DO mám Vartu, jinou už asi neseženu, hlavní je čerstvost, tedy prodávanost. Sedačky do roviny už dnes nemá žádné auto, tím méně SUV, takže dát matraci a vypodložit nějakým klínem z molitanu. Topení není nic moc, resp. když chci, aby topilo, musím kontinuálně přidávat teplotu. Hurá, automat. Nevím, jestli i Kodiaq trpí na usazeniny v chladicím systému, viz Téma o 2.0 TSI pokud ano - okamžitě řešit. Já přijel dost pozdě, letošní zima nebude jednoduchá kvůli zarostlému výměníku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.