l79 Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 @cosbychce to kvalitní baterii, mě se osvědčily GP nebo Panasonic (ty jsem tam měl z výroby). Zkoušel jsem méně známé (Ansmann) a vyměnil jsem i 3 (naštěstí jsem je nekupoval) a furt to klíček psal. Nezáleží na napětí-to bylo v pohodě (víc jak 3V), ale proud při zátěži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Ouki,zkusím najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Není to na tříletý kousek přece jen málo? https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/auto-hejtman-martin-netolicky-skoda-kodiaq.A220210_152917_pardubice-zpravy_lati 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Halila Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Bohuzel mi vadi, ze se nedaji slozit sedacky do roviny. Mam 5.mistneho Kodiaqa a zatim nevim jak to vyresit, aby se v nem dalo prespat. A take jsem dnes ke svemu prekvapeni zjistila, ze topeni funguje bohuzel daleko hur ( velmi slabě), ve srovnani s mym puvodnim autem VW Passat, ktery byl 20.let stary. A to je venku jeste relativne teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.