Leden 15, 20178 r Ale 7místná verze má jinak mezipodlahu. Já už to ověřoval, při objednávce u prodejce prostě to nejde. Není to v prodejním programu. Nelze to tam přidat.
Leden 15, 20178 r Synku ty plantaš páté přes deváté čteš co pišeš?? U 7mist je jen kratší ta podlaha nic vic....mrkni na foto
Leden 15, 20178 r Je kratší - tím myšleno že je to tam jinak. Ale prodejce ti to tam nepřidá - už jsem se na to ptal. V prodejním programu to není.
Leden 15, 20178 r A žádná chyba to není, musí to něčemu vadit - tzn. výbava Style má něco navíc oproti nižím výbavám co tam vadí - koukni na ceník - klasická mezipodlaha při 5 místech jde jen do nižších verzí. Stejné to tak mají prodejci - nelze to u Style přidat k objednávce. Upraveno Leden 15, 20178 r od jindrous
Leden 15, 20178 r Chceš říct že nižší verze maji jinou káru??To je blbost přece ne..nic navic ve style neni....
Leden 15, 20178 r Co jsem se dozvěděl oficiálně včera na prezentaci Kardiaka, tak prý mezipodlaha u style není dořešená kvůli subwooferu v rezervě. No za mě blbost, když se sedmimístem jde i s wooferem.
Leden 15, 20178 r Mezipodlaha jde jen u auta bez rezervy (u 5-mistne). S rezervou je dno o něco výš a asi už není pro mezipodlahu prostor nebo nevim. Style má rezervu vždycky, proto to nejde.
Leden 16, 20178 r S tou podlahou je to tak jak píše pepak a tadi i odpověď od SA Zdravíme, Kamile, je to kvůli rezervnímu kolu, které je v základní výbavě. Dvojitá podlaha s ním není kompatibilní. Přejeme příjemný den, tým ŠKODA AUTO Holt bude muset být úprava samo domo :-) Upraveno Leden 16, 20178 r od Kamca1
Leden 16, 20178 r Rád se nechám inspirovat co s tím provedeš :-) Všiml sis taky že ty háky na sítový program jsou nějak až moc vysoko u 5 místné verze? Upraveno Leden 16, 20178 r od jindrous
Leden 16, 20178 r před 13 minutami, jindrous napsal: Rád se nechám inspirovat co s tím provedeš :-) Všiml sis taky že ty háky na sítový program jsou nějak vysoko u 5 místné verze? Ano asi to pořád souvisí s tou podlahou oka jsou šroubovaná do karoserie
Leden 16, 20178 r Jelikož budu chtít v autě občas přespat,tak se budu snažit vytvořit tou podlahou co nejlepší rovinu a pokusiim se přední část udělat tak aby podlaha byla odklopná a mužeš si tam taky něco schovat....
Leden 16, 20178 r Ty jsi truhlář? :-) Ty háčky jsou až moc vysoko se mi zdá, ale v návodu se píše ještě o dalších háčcích které jsou níž. Upraveno Leden 16, 20178 r od jindrous
Leden 16, 20178 r Mě nějak nekorespondují ty háčky dle návodu - u pětimístné verze bez mezipodlahy mají být níže a s mezipodlahou výše. Ale u fotky je 5ti místná verze bez mezipodlahy a háčky jsou výše ... Upraveno Leden 16, 20178 r od jindrous
Leden 16, 20178 r Mít háčky na sítový program takhle vysoko je blbost, pak ten náklad nebude pevně uchycen, a bude to plandat ... Doufám že to bude jak je to v návodu. Ten je pro zákazníka směrodatný. Dal jsem na fcb dotaz, tak pak písnu co odpoví. Upraveno Leden 16, 20178 r od jindrous
Květen 10, 20178 r Zdravim, osobne mi nejvic vadi design plastu vrchního kastlíku před spolujezdcem, ve Style vybave, dále zamrzi druhy klicek k autu v socialnim provedeni /celoplast/ první je castecne chromovany. Konektivita - nechapu, proc je na kazdou část jedna aplikace, asi cim vic aplikaci, tim lepsi... Jinak spokojenost. J.
Květen 10, 20178 r Připravuje se jedna aplikace na všechno. Respektive ŠKODA ID, které bude přenosné i mezi auty.
Květen 10, 20178 r V 16.1.2017 na 17:56, jindrous napsal: Mít háčky na sítový program takhle vysoko je blbost, pak ten náklad nebude pevně uchycen, a bude to plandat ... Doufám že to bude jak je to v návodu. Ten je pro zákazníka směrodatný. Dal jsem na fcb dotaz, tak pak písnu co odpoví. ty háčky jsou skutečně vysoko a podlahová síť je tudíž na nic...nerozumím tomu...
Květen 10, 20178 r To jsem slysel, na druhou stranu, je to jen takova hracka, myslim si, ze vyuziti zatím prilis velke není, Mozna odeslat cil do navigace, poslední parkovani, casem snad nezavisle topeni. A co mi ještě dost vadi je pripojovani, něco funguje přes kabel, něco přes WiFi, něco přes BT :-) Kdyby vse slo napr přes WiFi... Zabudovana WiFi také nemá zadnou uzasnou antenu, ale to se ma zlepsit náhradou HW v budoucnu. Jinak StartStop v zakladu zapnuty, to jde nastesti resit.
Květen 10, 20178 r Právě teď, jakoubek_ napsal: Zabudovana WiFi také nemá zadnou uzasnou antenu, ale to se ma zlepsit náhradou HW v budoucnu. LTE připojení je pomocí ne jedné, ale hned dvou antén za zadním nárazníkem, což je myslím dostačující řešení. O náhradě nic nevím...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.