jindrous Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Ale 7místná verze má jinak mezipodlahu. Já už to ověřoval, při objednávce u prodejce prostě to nejde. Není to v prodejním programu. Nelze to tam přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Synku ty plantaš páté přes deváté čteš co pišeš?? U 7mist je jen kratší ta podlaha nic vic....mrkni na foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Je kratší - tím myšleno že je to tam jinak. Ale prodejce ti to tam nepřidá - už jsem se na to ptal. V prodejním programu to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 (editace) A žádná chyba to není, musí to něčemu vadit - tzn. výbava Style má něco navíc oproti nižím výbavám co tam vadí - koukni na ceník - klasická mezipodlaha při 5 místech jde jen do nižších verzí. Stejné to tak mají prodejci - nelze to u Style přidat k objednávce. Editováno: 15. leden 2017, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Chceš říct že nižší verze maji jinou káru??To je blbost přece ne..nic navic ve style neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Tak se zeptej prodejce a uvidíš co ti řekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Prodejce nic neví napišu primo do škodovky.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 OK, dej pak vědět. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Co jsem se dozvěděl oficiálně včera na prezentaci Kardiaka, tak prý mezipodlaha u style není dořešená kvůli subwooferu v rezervě. No za mě blbost, když se sedmimístem jde i s wooferem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Zkus se zeptat na facebookovém profilu, tam taky odpovídají ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepak Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Mezipodlaha jde jen u auta bez rezervy (u 5-mistne). S rezervou je dno o něco výš a asi už není pro mezipodlahu prostor nebo nevim. Style má rezervu vždycky, proto to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 (editace) S tou podlahou je to tak jak píše pepak a tadi i odpověď od SA Zdravíme, Kamile, je to kvůli rezervnímu kolu, které je v základní výbavě. Dvojitá podlaha s ním není kompatibilní. Přejeme příjemný den, tým ŠKODA AUTO Holt bude muset být úprava samo domo :-) Editováno: 16. leden 2017, autor: Kamca1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 (editace) Rád se nechám inspirovat co s tím provedeš :-) Všiml sis taky že ty háky na sítový program jsou nějak až moc vysoko u 5 místné verze? Editováno: 16. leden 2017, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 před 13 minutami, jindrous napsal: Rád se nechám inspirovat co s tím provedeš :-) Všiml sis taky že ty háky na sítový program jsou nějak vysoko u 5 místné verze? Ano asi to pořád souvisí s tou podlahou oka jsou šroubovaná do karoserie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Jelikož budu chtít v autě občas přespat,tak se budu snažit vytvořit tou podlahou co nejlepší rovinu a pokusiim se přední část udělat tak aby podlaha byla odklopná a mužeš si tam taky něco schovat.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 (editace) Ty jsi truhlář? :-) Ty háčky jsou až moc vysoko se mi zdá, ale v návodu se píše ještě o dalších háčcích které jsou níž. Editováno: 16. leden 2017, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Ne modelař :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 (editace) Mě nějak nekorespondují ty háčky dle návodu - u pětimístné verze bez mezipodlahy mají být níže a s mezipodlahou výše. Ale u fotky je 5ti místná verze bez mezipodlahy a háčky jsou výše ... Editováno: 16. leden 2017, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Tak to tak možná bude...nech se překvapit :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 (editace) Mít háčky na sítový program takhle vysoko je blbost, pak ten náklad nebude pevně uchycen, a bude to plandat ... Doufám že to bude jak je to v návodu. Ten je pro zákazníka směrodatný. Dal jsem na fcb dotaz, tak pak písnu co odpoví. Editováno: 16. leden 2017, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Zdravim, osobne mi nejvic vadi design plastu vrchního kastlíku před spolujezdcem, ve Style vybave, dále zamrzi druhy klicek k autu v socialnim provedeni /celoplast/ první je castecne chromovany. Konektivita - nechapu, proc je na kazdou část jedna aplikace, asi cim vic aplikaci, tim lepsi... Jinak spokojenost. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Připravuje se jedna aplikace na všechno. Respektive ŠKODA ID, které bude přenosné i mezi auty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 V 16.1.2017 na 17:56, jindrous napsal: Mít háčky na sítový program takhle vysoko je blbost, pak ten náklad nebude pevně uchycen, a bude to plandat ... Doufám že to bude jak je to v návodu. Ten je pro zákazníka směrodatný. Dal jsem na fcb dotaz, tak pak písnu co odpoví. ty háčky jsou skutečně vysoko a podlahová síť je tudíž na nic...nerozumím tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 To jsem slysel, na druhou stranu, je to jen takova hracka, myslim si, ze vyuziti zatím prilis velke není, Mozna odeslat cil do navigace, poslední parkovani, casem snad nezavisle topeni. A co mi ještě dost vadi je pripojovani, něco funguje přes kabel, něco přes WiFi, něco přes BT :-) Kdyby vse slo napr přes WiFi... Zabudovana WiFi také nemá zadnou uzasnou antenu, ale to se ma zlepsit náhradou HW v budoucnu. Jinak StartStop v zakladu zapnuty, to jde nastesti resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Právě teď, jakoubek_ napsal: Zabudovana WiFi také nemá zadnou uzasnou antenu, ale to se ma zlepsit náhradou HW v budoucnu. LTE připojení je pomocí ne jedné, ale hned dvou antén za zadním nárazníkem, což je myslím dostačující řešení. O náhradě nic nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.