Přejít na obsah

Co vám na Kodiaqu vadí

_Denis_

Doporučené příspěvky

@cosbychce to kvalitní baterii, mě se osvědčily GP nebo Panasonic (ty jsem tam měl z výroby). Zkoušel jsem méně známé (Ansmann) a vyměnil jsem i 3 (naštěstí jsem je nekupoval) a furt to klíček psal. Nezáleží na napětí-to bylo v pohodě (víc jak 3V), ale proud při zátěži.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 11 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Bohuzel mi vadi, ze se nedaji slozit sedacky do roviny. Mam 5.mistneho Kodiaqa a zatim nevim jak to vyresit, aby se v nem dalo prespat.

A take jsem dnes ke svemu prekvapeni zjistila, ze topeni funguje  bohuzel daleko hur ( velmi slabě), ve srovnani  s mym  puvodnim autem VW Passat, ktery byl 20.let stary. A to je venku jeste relativne teplo.

Odkaz ke komentáři

Baterku do DO mám Vartu, jinou už asi neseženu, hlavní je čerstvost, tedy prodávanost. Sedačky do roviny už dnes nemá žádné auto, tím méně SUV, takže dát matraci a vypodložit nějakým klínem z molitanu. Topení není nic moc, resp. když chci, aby topilo, musím kontinuálně přidávat teplotu. Hurá, automat. Nevím, jestli i Kodiaq trpí na usazeniny v chladicím systému, viz Téma o 2.0 TSI pokud ano - okamžitě řešit. Já přijel dost pozdě, letošní zima nebude jednoduchá kvůli zarostlému výměníku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...