Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Vzhledem k tomu, že se začíná vlákno opakovat s tím co je v sekci FabiaII zamykám a pokračujte tam ;)

• 9 let později...

Mám Fabii 2, r.v.2010 a nevím jak zjistit jestli je před nebo po faceliftu. Jak to zjistím?

Těžce mimo téma... Vypadá tvoje auto takto? A bylo vyrobeno od 04/2010, tak je to facelift. Téma bude po tvé odpovědi smazáno.

Bylo vyrobeno 10/2010 ,ale třeba ty veliký mlhovky nemám.

V tom případě nemáš žádné mlhovky. V tom článku jsou srovnávací fotky předface a faceliftu FII. Podle data výroby je to jasně FL. Téma slučuji s jiným o FII.

Chtěl jsem se ještě zeptat a tys mi to vymazal. Mlhovky mám a vypadá přesně jak je na obrázku.

post-62858-0-17308800-1468010332_thumb.j

Upraveno od oleko

Nevymazal, ale sloučil. Stejně tak, jako to udělám teď. Ale tohle nemohlo být vyrobeno v tebou uvedený datum. Nepleteš si to s datem uvedením do provozu (registrací)? Anebo je to 10. kalendářní týden roku 2010?

Nevím kde to najít. Bylo dovezeno z Německa.

To byla registrace vozidla. V tom VINU mě to napsalo toto modelový rok 2010, výrobné číslo 126254

No jo, jenže registrace může být klidně rok od data vyrobení. Facelift je modelový rok 2011. Máš prostě předfacelift.

Ok tak moc díky za tvoji trpělivost.

• 3 roky později...

Dávám zde odkaz na  video z webu "Bez komprese", kde se tak trochu recenzuje Fabia II s motorem 1.2 TSI s nájezdem 320.000 km. 

Sám jsem tenhle podobný vůz kdysi měl i s touhle motorizací, ale najel jen cca 100.000 a dále prodal, a tak jsem byl na video celkem zvědavý. 

Závěr u mne byl takový, že když se autu dává vše co má, tak vydrží. Podotýkám, že to byl motor Tsi, s  již inovovanými rozvody, ale i tak poprvé se prý měnily až v 220.000 km !!!!

Perlička u tohoto vozu je, že auto bylo kupované jako předváděčka z autorizovaného servisu a až když majiteli začalo auto trochu dříve reznout, tak se zjistilo, že bylo lehce bourané a opravované. "Samozřejmě", že autorizovaný prodejce a servis ani muk, prostě majitele ošulil. A pak se divte, že nemám autorizáky rád, tohle bych já osobně viděl, tak na zrušení licence od fabriky. 

Jinak dle hafolu oficiálních papírů ze servisních prohlídek a údržby je vidět, že auto je opečovávané:

https://www.youtube.com/watch?v=qojrBgDHVW4

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.