Březen 20, 200718 r Vzhledem k tomu, že se začíná vlákno opakovat s tím co je v sekci FabiaII zamykám a pokračujte tam
Červenec 8, 20169 r Mám Fabii 2, r.v.2010 a nevím jak zjistit jestli je před nebo po faceliftu. Jak to zjistím?
Červenec 8, 20169 r Těžce mimo téma... Vypadá tvoje auto takto? A bylo vyrobeno od 04/2010, tak je to facelift. Téma bude po tvé odpovědi smazáno.
Červenec 8, 20169 r V tom případě nemáš žádné mlhovky. V tom článku jsou srovnávací fotky předface a faceliftu FII. Podle data výroby je to jasně FL. Téma slučuji s jiným o FII.
Červenec 8, 20169 r Chtěl jsem se ještě zeptat a tys mi to vymazal. Mlhovky mám a vypadá přesně jak je na obrázku. Upraveno Červenec 8, 20169 r od oleko
Červenec 8, 20169 r Nevymazal, ale sloučil. Stejně tak, jako to udělám teď. Ale tohle nemohlo být vyrobeno v tebou uvedený datum. Nepleteš si to s datem uvedením do provozu (registrací)? Anebo je to 10. kalendářní týden roku 2010?
Červenec 8, 20169 r To byla registrace vozidla. V tom VINU mě to napsalo toto modelový rok 2010, výrobné číslo 126254
Červenec 8, 20169 r No jo, jenže registrace může být klidně rok od data vyrobení. Facelift je modelový rok 2011. Máš prostě předfacelift.
Květen 30, 20205 r Dávám zde odkaz na video z webu "Bez komprese", kde se tak trochu recenzuje Fabia II s motorem 1.2 TSI s nájezdem 320.000 km. Sám jsem tenhle podobný vůz kdysi měl i s touhle motorizací, ale najel jen cca 100.000 a dále prodal, a tak jsem byl na video celkem zvědavý. Závěr u mne byl takový, že když se autu dává vše co má, tak vydrží. Podotýkám, že to byl motor Tsi, s již inovovanými rozvody, ale i tak poprvé se prý měnily až v 220.000 km !!!! Perlička u tohoto vozu je, že auto bylo kupované jako předváděčka z autorizovaného servisu a až když majiteli začalo auto trochu dříve reznout, tak se zjistilo, že bylo lehce bourané a opravované. "Samozřejmě", že autorizovaný prodejce a servis ani muk, prostě majitele ošulil. A pak se divte, že nemám autorizáky rád, tohle bych já osobně viděl, tak na zrušení licence od fabriky. Jinak dle hafolu oficiálních papírů ze servisních prohlídek a údržby je vidět, že auto je opečovávané: https://www.youtube.com/watch?v=qojrBgDHVW4
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.