Listopad 2, 200618 r když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky
Listopad 2, 200618 r Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... ty slova tu zní, ale jako pochvala, ne v takových souvislostech aha. to jsem netušil. v poho už to víš
Listopad 2, 200618 r když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8
Listopad 2, 200618 r Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... A ty souvislosti k tomu nedoplnis?? Treba jako ze jde o vyraz stejne zazity treba jako ficak?? jj, Kláca a Vyvolení ...
Listopad 2, 200618 r Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... A ty souvislosti k tomu nedoplnis?? Treba jako ze jde o vyraz stejne zazity treba jako ficak?? nemám ti na to, co říct. počkám si na slova, až budou zažitý. pak to bude v poho.
Listopad 2, 200618 r Ty dnes hyris levnym vtipem, co to?? Ty jo, se mě zdá, že seš drzej jak lázeňská veverka
Listopad 2, 200618 r když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8 co to je???, Land and Range? Upraveno Listopad 2, 200618 r od JaKr
Listopad 2, 200618 r P2M: Ty jsi u me jeste ani nezacal a ja uz u tebe skoncil?? Srabe sem rád, že sem ani nezačal, ono začít si s někým, kdo viděl Lexus Infinity, je dost vo hubu a psychiku
Listopad 2, 200618 r když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8 co to je???, Land and Range? jj
Listopad 2, 200618 r P2M: Ale ze bys misto posmesku doplnil, to ne, co?? Ono ty tve znalosti taky sahaji jen do Mercedes servisu v Praze, co?
Listopad 2, 200618 r když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8 co to je???, Land and Range? jj Taky dobrý, dokonce dost, ale podvozek Touaregu je na tom líp a varianta 3.0TDI je super, ale bohužel to jsou už nové věci v tomhle autě, kterými vyřešili jeho značně rozsáhlé dětské nemoci včetně náhlého úmrtí novorozenců. Upraveno Listopad 2, 200618 r od JaKr
Listopad 2, 200618 r P2M: Ale ze bys misto posmesku doplnil, to ne, co?? Ono ty tve znalosti taky sahaji jen do Mercedes servisu v Praze, co? Můžeš mi prosím ještě jednou napsat tvůj příspěvek tak, abych mu porozuměl? Co sem měl kam/kdy/jak doplnit?
Listopad 2, 200618 r když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8 co to je???, Land and Range? jj Taky dobrý, dokonce dost, ale podvozek Touaregu je na tom líp a varianta 3.0TDI je super, ale bohužel to jsou už nové věci v tomhle autě, kterými vyřešili jeho značně rozsáhlé dětské nemoci včetně náhlého úmrtí novorozenců. Vyřešili i to sjíždění pneu, když jsi dal podvozek dolů? To vím, že byl dost problém... Já měl možnost jezdit s T 3.0 s AT, a to byl děs, hlavně ta automatika. Spotřebu ani nezmiňuju...
Listopad 2, 200618 r P2M: Ale ze bys misto posmesku doplnil, to ne, co?? Ono ty tve znalosti taky sahaji jen do Mercedes servisu v Praze, co? Můžeš mi prosím ještě jednou napsat tvůj příspěvek tak, abych mu porozuměl? Co sem měl kam/kdy/jak doplnit? To bys musel obcas cist souvislosti
Listopad 2, 200618 r Jak vypada logo Infiniti? Neni podobne logu Lexusu? Mozna to me zmatlo... infinity lexus mě to teda nemate
Listopad 2, 200618 r P2M: Ale ze bys misto posmesku doplnil, to ne, co?? Ono ty tve znalosti taky sahaji jen do Mercedes servisu v Praze, co? Můžeš mi prosím ještě jednou napsat tvůj příspěvek tak, abych mu porozuměl? Co sem měl kam/kdy/jak doplnit? To bys musel obcas cist souvislosti které souvislosti pěkně prosím?
Listopad 2, 200618 r Me teda jo, v podstate to samy Takze uz mam jasno - ja bych volil Infiniti... A Brouka Pytlika Petra prosim, at si pripominky strci do trezoru
Listopad 2, 200618 r Vyřešili i to sjíždění pneu, když jsi dal podvozek dolů? To vím, že byl dost problém...Já měl možnost jezdit s T 3.0 s AT, a to byl děs, hlavně ta automatika. Spotřebu ani nezmiňuju... Automat nebrat, sjíždění pneu se částečně vyřešilo jiným rozměrem pneu, nižším profilem a geometrií a úpravou softu pro nastavení podvozku, Porsche s tím problémy nemělo.
Listopad 2, 200618 r Me teda jo, v podstate to samy Takze uz mam jasno - ja bych volil Infiniti... A Brouka Pytlika Petra prosim, at si pripominky strci do trezoru ano, v podstatě s tebou souhlasím. Pokud se na obě loga dívám tak, že k monitoru stojím zády a jsem cca 5 metrů daleko, za 2ma zdmi, taky se mi jeví jako "v podstatě to samý" lol
Listopad 2, 200618 r Moje narazka na to, aby sis trapne poznamky schoval do trezoru, stale plati, Peto lol
Listopad 2, 200618 r JaKr+P2M: X5 je X5 Mě se nelíbí interiér a zadek auta, X3 je hezčí, alespoň pro mě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.