kodemi.:R Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 ja sem spis zvedavej az budou fotky FABIE II RS .. myslim si ze to bude mrda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 ja sem spis zvedavej az budou fotky FABIE II RS .. myslim si ze to bude mrda ... Snad tam dají 1,4TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 ja sem spis zvedavej az budou fotky FABIE II RS .. myslim si ze to bude mrda ... Snad tam dají 1,4TSI To nevim, je to dost drahej motor a podle mne si na něm bude VW sedět a nechá si ho pro Golfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Tohle auto mě přijde křížené z Roomsterem a se Suziki Swiftem. Jsem zvědavý na motory 1.2ky ....to bych to pak poladil ve Fabce. Moc jiný nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Moc se mi nelíbí, ale zvyknu si, stejně jako na starý model. Ničim mě neuchvacuje, ale už bude na každém rohu tak to přestanu vnímat. Docela zajímavý je ale ve verzi kombi (fotka na předchozí straně), to už se mi docela líbí. Jsem zvědavý až budou ofiko fotky, ne jenom fotomontáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Heh a kde to má ventilky? třeba ty kola jsou bantamový všechny kola nemusí mít ventilky, dělají se nasazovací a otvor pro ně je opatřen krytkou nevím jestli na fotce je finál, ale asi nééé, přeci jen víčko nádrže s ouškem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 dobrý je že tam konečně začnou cpát 1.6.77kw.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 dobrý je že tam konečně začnou cpát 1.6.77kw.... to bude ideální motor, bohužel asi ne pro pěněženku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 nevím jestli na fotce je finál, ale asi nééé, přeci jen víčko nádrže s ouškem? Víčko nádrže s ouškem je bohužiaľ realita - má ho aj Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 nevím jestli na fotce je finál, ale asi nééé, přeci jen víčko nádrže s ouškem? Víčko nádrže s ouškem je bohužiaľ realita - má ho aj Roomster A jinak to nebude ani u drazsich verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ja sem na to uz u roomstera koukal a taky me to prekvapilo, to je bordel :-( nejvic se mi libi jak ma vicko tatik na polu 9N je hladky a otvre se tak zte na nej macknes a ono vyskoci, uvnitr pak klasicky vicko se zamkem podle me by to slo hodit na fabku ten otvor je uplne stejnej, vsechno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 vcera me jedna predjizdela a musim rict ze kdyz se ke me priblizovala tak jsem byl presvedcen za se jedna o rumstra..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 vcera me jedna predjizdela a musim rict ze kdyz se ke me priblizovala tak jsem byl presvedcen za se jedna o rumstra..... To je spatny, to je spatny, mne se roomsterovskej cumec hrozne nelibi, chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Taky jsem byl zděšen, když jsem na svém Roomstru v nejvyšší výbavě viděl víčko nádrže s ouškem. Hned jsem se na to ptal a bylo mi řečeno že ty bez ouška se už nedělají. Byl tam prý problém s tím odemykacím systémem. Prý se to často zasekávalo. Takže u FII to bude stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 No podle me spis setrej. Daj vicko s ouskem a nemusej tahat tahlo a davat cudlik na otevirani nadrze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fernetak Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 No podle me spis setrej. Daj vicko s ouskem a nemusej tahat tahlo a davat cudlik na otevirani nadrze. Na tom něco bude, ale zase když je víčko s ouškem - tak by mělo být šroubovací víčko od nádrže na zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 To sice jo, ale aspon pak nemusej vyrabet dve verze, ale delaj jenom jednu verzi, kterou stejne delali uz predtim na fabii classic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Taky jsem byl zděšen, když jsem na svém Roomstru v nejvyšší výbavě viděl víčko nádrže s ouškem. Hned jsem se na to ptal a bylo mi řečeno že ty bez ouška se už nedělají. Byl tam prý problém s tím odemykacím systémem. Prý se to často zasekávalo.Takže u FII to bude stejné S problémy s tím víčkem máš pravdu. Vyzvedli jsme si kdysi v pátek odpoledne new auto z prodejny. Večer první návštěva u benzinky a víčko nechce zaskočit. Takže celý víkend auto venku s přelepeným víčkem nádrže. V pondělí do servisu, trvalo to tak hodinku a zatím v poho. Jen ten servisák jak u toho nadával, i krev z něho tekla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) No podle me spis setrej. Daj vicko s ouskem a nemusej tahat tahlo a davat cudlik na otevirani nadrze. Na tom něco bude, ale zase když je víčko s ouškem - tak by mělo být šroubovací víčko od nádrže na zámek. Ano, šroubovací víčko je na zámek. Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: ntr23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 To vicko mi prijde jako uplna malickost. Daval bych radsi to el. za cenu toho,ze s tim zajede 20 lidi z 1000 jednou do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) Začíná se mi ta Fabča II líbit. Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 ja sem spis zvedavej az budou fotky FABIE II RS .. myslim si ze to bude mrda ... Snad tam dají 1,4TSI Az tam daj radsi staronovy 1.8TFSi jako u audi, ty 1.4 co do zivotnosti neverimani trochu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 No podle me spis setrej. Daj vicko s ouskem a nemusej tahat tahlo a davat cudlik na otevirani nadrze. Stopro je to setreni. Zatim sem neslysel o nikom, komu by se u O I posral odskok u nadrze, takze toho asi moc nebylo, zato sterace a stahovacky, to zna pred faceliftem kazdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 No podle me spis setrej. Daj vicko s ouskem a nemusej tahat tahlo a davat cudlik na otevirani nadrze. Stopro je to setreni. Zatim sem neslysel o nikom, komu by se u O I posral odskok u nadrze, takze toho asi moc nebylo, zato sterace a stahovacky, to zna pred faceliftem kazdej Tak to uslysis ted. Nova kokta, prvni cesta k pumpe. Pripadal jsem si jako trubec, ze neumim otevtit nadrz. Zpet k prodejci a tam zjistily, ze chybi pruzinka, kterra zpusobi odskok vicka. Nastesti ji meli v ND a nemuseli objednavat. Od te doby v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 No podle me spis setrej. Daj vicko s ouskem a nemusej tahat tahlo a davat cudlik na otevirani nadrze. Stopro je to setreni. Zatim sem neslysel o nikom, komu by se u O I posral odskok u nadrze, takze toho asi moc nebylo, zato sterace a stahovacky, to zna pred faceliftem kazdej Tak to uslysis ted. Nova kokta, prvni cesta k pumpe. Pripadal jsem si jako trubec, ze neumim otevtit nadrz. Zpet k prodejci a tam zjistily, ze chybi pruzinka, kterra zpusobi odskok vicka. Nastesti ji meli v ND a nemuseli objednavat. Od te doby v poho. Tak to je taky radost Jeste stesti, zes tam mel dost stavy, abys dojel zpatky Ale porad mi to prijde hrozne vyjimecny, ses prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.