Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ja sem spis zvedavej az budou fotky FABIE II RS .. myslim si ze to bude mrda ...

ja sem spis zvedavej az budou fotky FABIE II RS .. myslim si ze to bude mrda ...

Snad tam dají 1,4TSI

Snad tam dají 1,4TSI

To nevim, je to dost drahej motor a podle mne si na něm bude VW sedět a nechá si ho pro Golfa

Tohle auto mě přijde křížené z Roomsterem a se Suziki Swiftem. Jsem zvědavý na motory 1.2ky ....to bych to pak poladil ve Fabce. Moc jiný nebude. :D

Moc se mi nelíbí, ale zvyknu si, stejně jako na starý model. Ničim mě neuchvacuje, ale už bude na každém rohu tak to přestanu vnímat.

Docela zajímavý je ale ve verzi kombi (fotka na předchozí straně), to už se mi docela líbí. Jsem zvědavý až budou ofiko fotky, ne jenom fotomontáž.

Heh a kde to má ventilky?

třeba ty kola jsou bantamový :D

všechny kola nemusí mít ventilky, dělají se nasazovací a otvor pro ně je opatřen krytkou

nevím jestli na fotce je finál, ale asi nééé, přeci jen víčko nádrže s ouškem?

dobrý je že tam konečně začnou cpát 1.6.77kw....

dobrý je že tam konečně začnou cpát 1.6.77kw....

to bude ideální motor, bohužel asi ne pro pěněženku :angry:

Víčko nádrže s ouškem je bohužiaľ realita - má ho aj Roomster :ph34r:

Víčko nádrže s ouškem je bohužiaľ realita - má ho aj Roomster :ph34r:

A jinak to nebude ani u drazsich verzi.

ja sem na to uz u roomstera koukal a taky me to prekvapilo, to je bordel :-(

nejvic se mi libi jak ma vicko tatik na polu 9N

je hladky a otvre se tak zte na nej macknes a ono vyskoci, uvnitr pak klasicky vicko se zamkem

podle me by to slo hodit na fabku ten otvor je uplne stejnej, vsechno :-)

vcera me jedna predjizdela a musim rict ze kdyz se ke me priblizovala tak jsem byl presvedcen za se jedna o rumstra.....

vcera me jedna predjizdela a musim rict ze kdyz se ke me priblizovala tak jsem byl presvedcen za se jedna o rumstra.....

To je spatny, to je spatny, mne se roomsterovskej cumec hrozne nelibi, chjo :)

Taky jsem byl zděšen, když jsem na svém Roomstru v nejvyšší výbavě viděl víčko nádrže s ouškem. Hned jsem se na to ptal a bylo mi řečeno že ty bez ouška se už nedělají. Byl tam prý problém s tím odemykacím systémem. Prý se to často zasekávalo.

Takže u FII to bude stejné

No podle me spis setrej. Daj vicko s ouskem a nemusej tahat tahlo a davat cudlik na otevirani nadrze.

No podle me spis setrej. Daj vicko s ouskem a nemusej tahat tahlo a davat cudlik na otevirani nadrze.

Na tom něco bude, ale zase když je víčko s ouškem - tak by mělo být šroubovací víčko od nádrže na zámek.

To sice jo, ale aspon pak nemusej vyrabet dve verze, ale delaj jenom jednu verzi, kterou stejne delali uz predtim na fabii classic.

Taky jsem byl zděšen, když jsem na svém Roomstru v nejvyšší výbavě viděl víčko nádrže s ouškem. Hned jsem se na to ptal a bylo mi řečeno že ty bez ouška se už nedělají. Byl tam prý problém s tím odemykacím systémem. Prý se to často zasekávalo.

Takže u FII to bude stejné

S problémy s tím víčkem máš pravdu. Vyzvedli jsme si kdysi v pátek odpoledne new auto z prodejny. Večer první návštěva u benzinky a víčko nechce zaskočit. Takže celý víkend auto venku s přelepeným víčkem nádrže. V pondělí do servisu, trvalo to tak hodinku a zatím v poho. Jen ten servisák jak u toho nadával, i krev z něho tekla. :D

Na tom něco bude, ale zase když je víčko s ouškem - tak by mělo být šroubovací víčko od nádrže na zámek.

Ano, šroubovací víčko je na zámek.

Upraveno od ntr23

To vicko mi prijde jako uplna malickost. Daval bych radsi to el. za cenu toho,ze s tim zajede 20 lidi z 1000 jednou do servisu

Začíná se mi ta Fabča II líbit. :)

Upraveno od Lancelot

Snad tam dají 1,4TSI

Az tam daj radsi staronovy 1.8TFSi jako u audi, ty 1.4 co do zivotnosti neverimani trochu...

Stopro je to setreni. Zatim sem neslysel o nikom, komu by se u O I posral odskok u nadrze, takze toho asi moc nebylo, zato sterace a stahovacky, to zna pred faceliftem kazdej :)

Stopro je to setreni. Zatim sem neslysel o nikom, komu by se u O I posral odskok u nadrze, takze toho asi moc nebylo, zato sterace a stahovacky, to zna pred faceliftem kazdej :)

:D Tak to uslysis ted.

Nova kokta, prvni cesta k pumpe. Pripadal jsem si jako trubec, ze neumim otevtit nadrz. Zpet k prodejci a tam zjistily, ze chybi pruzinka, kterra zpusobi odskok vicka. Nastesti ji meli v ND a nemuseli objednavat.

Od te doby v poho.

:D Tak to uslysis ted.

Nova kokta, prvni cesta k pumpe. Pripadal jsem si jako trubec, ze neumim otevtit nadrz. Zpet k prodejci a tam zjistily, ze chybi pruzinka, kterra zpusobi odskok vicka. Nastesti ji meli v ND a nemuseli objednavat.

Od te doby v poho.

Tak to je taky radost :) Jeste stesti, zes tam mel dost stavy, abys dojel zpatky :) Ale porad mi to prijde hrozne vyjimecny, ses prvni :palec2:;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.