kodemi.:R Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) VT od briskoda.net Editováno: 4. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Tak tohle ale vypadá mooc pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Tak tohle ale vypadá mooc pěkně... já nevím, ale ta zadní světla se vůbec, ale vůbec nepovedla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Tak tohle ale vypadá mooc pěkně... já nevím, ale ta zadní světla se vůbec, ale vůbec nepovedla.... Mne prijde, jak kdyz tech svetel pulka chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Tak tohle ale vypadá mooc pěkně... já nevím, ale ta zadní světla se vůbec, ale vůbec nepovedla.... Mne prijde, jak kdyz tech svetel pulka chybi Moc velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 neni to spatny ale vic se mi libi první generace .. ale je to taky pekný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 neni to spatny ale vic se mi libi první generace .. ale je to taky pekný Taky si myslím, ale zatím jsem viděl II jen na fotkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) Taxem se byl dneska svezt s Kiou Ceed, nejsilnejsi benzin (90kW) v ty vyssi vybave, kde je v podstate na nizsi tridu vsechno krome navigace, xenonu, vyhrivanejch sedacek a tempomatu (a vselijakejch serepeticek jako vyhrivanej volant a podobny ptakoviny), a myslim ze NADSENI je slaby slovo. Jede to jako krava, podvozek na 1*, kvalita zpracovani na prvni pohled vyborna, brzdy perfektni, rika se mi to tezko, ale nic se mi neridilo zatim lip, a to bez prdele. Snad jen sedacky jsou dost mekky a to oranzovy podsviceni budiku je takovy nejaky divny Tak jen tak pro info... Editováno: 9. Březen 2007, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ja osobne ceeda taky muzu, zatim jsem s nim nejel ale design zpracovani a cena se mi zatim libi moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ja osobne ceeda taky muzu, zatim jsem s nim nejel ale design zpracovani a cena se mi zatim libi moc :-) Doporucuju otestovat, fakt sem z toho nadsenej a uplne mam choutky jit znova Jinak cena testovanyho auta 429000,- + 13000 elektrony. Tempomat jsem nenasel v ceniku, ale zrejme sem se neptal prvni, pry je mozny ho objednat, xenony nejsou a zatim nebudou. Nejvic me zaujal asi podvozek, fakt bomba. A na to, ze to bylo testovaci auto, tak pri 110km/h na dalnici na petku se pri proslapnuti plynu na podlahu zvedal cumak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 No a mel sem dneska i stesti na dve Fabie II, no, po prvotnim soku, ze to nejsou Roomstery (to je fakt tak neskutecne podobny, zepredu a tvarove, fakt hrozne moc, zezadu uz min, ale tam zas chybi pulka svetel. Ale uz chapu, jakej bude za 3 roky facelift ), no, Roomster se mi nelibi, tohle je precejen hezci, i hezci nez na fotkach, ale porad nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 krysarr: S tempomatom u Ceedu je problém - bude možný až od leta, ale len pre motory s objemom 2.0 - diesel aj benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 krysarr: S tempomatom u Ceedu je problém - bude možný až od leta, ale len pre motory s objemom 2.0 - diesel aj benzín Tak to ta slecna zjevne nevedela, tvrdila, ze to objednat jde. Ael o motorizaci nic nerikala. Kazdopadne ja byl tou 90kW 1,6 nadsenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) No a mel sem dneska i stesti na dve Fabie II, no, po prvotnim soku, ze to nejsou Roomstery (to je fakt tak neskutecne podobny, zepredu a tvarove, fakt hrozne moc, zezadu uz min, ale tam zas chybi pulka svetel. Ale uz chapu, jakej bude za 3 roky facelift ), no, Roomster se mi nelibi, tohle je precejen hezci, i hezci nez na fotkach, ale porad nelibi Ted jeste jedinna podstatna chyba, ze na kapote neni logo Skoda Ale dobre tak, alepson doufam pude skodovka s cenou konecne dolu, alespon v CR je zbytecne draha.... PS- zajimala by me spise tak 1,6 diesel.. kolik za ni ? Editováno: 9. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 (editace) Ted jeste jedinna podstatna chyba, ze na kapote neni logo Skoda Ale dobre tak, alepson doufam pude skodovka s cenou konecne dolu, alespon v CR je zbytecne draha.... PS- zajimala by me spise tak 1,6 diesel.. kolik za ni ? No, to tam nejak nedali Taky doufam, ze by to mohlo pomoct, ale asi to zustane jen u doufani, konkurenci mela i driv a moc se jim zlevnovat nechtelo, spis naopak. Ale Fabia I taky stala ranec a lidi to houfne kupovali uz na zacatku, pak trochu dolu sli. Zkusim sem naskenovat cenik... Editováno: 10. Březen 2007, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 (editace) Nalezeno na internetu: Praha Ruzyně, Boeing747, China Airlines (takže holka si nám letí na výlet asi do Asie). Editováno: 10. Březen 2007, autor: Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 vyzera super len zadne svetla su take nevyrazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Z žilinských zdrojů se ke mě doneslo, že několik Cee´dů údajně shořelo, a nikdo prý zatím neví proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Fugas: Zhorel zatiaľ jeden jediný kus, ostatné su informácie typu JPP. Krysarr: Predajcovia sú trochu pozadu s informáciami, ja ich mám priamo zo zdroja Takisto pribudnú ďaľšie farby exteriéru aj interiéru teraz v dohľadnej dobe. Ale ten tempomat ma štve, kvôli nemu kúpiť dvojliter??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Krysarr: Predajcovia sú trochu pozadu s informáciami, ja ich mám priamo zo zdroja Takisto pribudnú ďaľšie farby exteriéru aj interiéru teraz v dohľadnej dobe. Ale ten tempomat ma štve, kvôli nemu kúpiť dvojliter??? Njn, ona ta slecna byla sice pekna, ale cela takova pozadu Oni ten tempomat urcite zacnou davat casem i do tech slabsich, neco si musej nechat v zaloze, snad. Ta 1,6ka jela jako silena a byla to neuveritelne tichy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 kluci,jen tak pro zajimavost.. kdy se zacne delat tak ta verze rs? jen by me to zajimalo v jakym roce se to zacne delat jako treba FI se dela od roku 99 bo nevim a rs se zacalo delat az v 03 .. tak jesi to bude trvat stejne dloho nebo to vyleze stejne jako combi FII.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Ze by to byla RSa nebo jen Sport-packet? http://www.autoweb.cz/tajne-projekty/spion...s.html?id=10005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 kluci,jen tak pro zajimavost.. kdy se zacne delat tak ta verze rs? jen by me to zajimalo v jakym roce se to zacne delat jako treba FI se dela od roku 99 bo nevim a rs se zacalo delat az v 03 .. tak jesi to bude trvat stejne dloho nebo to vyleze stejne jako combi FII.. Nevím co přesně zamýšlí ve Škoda, ale když už teď RS představili, v SM byly fotky už dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Uz se zacina i u Ceedu s upravama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Včera jsem viděl asi 5 kanionů s FII - už je navážej k dealerům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.