Březen 15, 200718 r takže jak psal Igor, ceny Ambiente témeř stejné, Elegance taky, ale ta je líp vybavená proti FI
Březen 15, 200718 r to je priserny ten difuzor :-((( Celej ten zadek je "klenot" No to je mazec Gile to si za nim jel od D1 az nekam do Pocernic, ne?
Březen 15, 200718 r Včera jsem viděl asi 5 kanionů s FII - už je navážej k dealerům Sú to parchanti, v Nemecku už predajcovia maju svoje F2 vystavené v salónoch - a tiež začne predaj až 30. marca. U nás o mesiac neskôr, prvé vozy by mali prísť až v druhej polovici apríla
Březen 15, 200718 r Uz je v konfiguratoru, ale na nemeckych strankach http://carconfig.skoda-auto.de/
Březen 16, 200718 r amogh: a vyměníš to za tvoji ? nebo si necháš FI kombi,sem zvedavej na ten kombik az bude
Březen 16, 200718 r amogh: a co se ti na tom tolik libi ? Ja miluju palubku FI krasnáá .. u FII uz nic moc no .. proto zadnej obdiv .. ale jeste sem v tom nesedel tak radci nesoudim :-)
Březen 17, 200718 r tak kdyby to slo jenom vymenit tak klidne jooo :-) No ja bych pockal u prvnich FII se jeste porad budou doladovat mouchy a zvesti o velkem setreni ve vyrobe oproti FI tomu taky neprida....
Březen 17, 200718 r Včera ve tři ji přivezli v classicu a v ambiente k prodejci. Byl jsem si sednout, interiér není špatný, ale jinak.........
Březen 18, 200718 r Včera jsem si ji prohlížel v Hloubětíně na ulici, kde stála (byla v oranžové metalíze)a pomalu začínám měnit názor. To jak jsem ji vídával na dálnici ve stříbrné, tak to byla tragédie, ale v jiných barvách to není taková koza vysoká. Docela se mi začíná líbit. A v kategorii malých aut, mě přijde, že tohle vypadá alespoň troch jako auto.Něco jako mezi slepými, jednooký králem
Březen 18, 200718 r Včera jsem si ji prohlížel v Hloubětíně na ulici, kde stála (byla v oranžové metalíze)a pomalu začínám měnit názor. To jak jsem ji vídával na dálnici ve stříbrné, tak to byla tragédie, ale v jiných barvách to není taková koza vysoká. Docela se mi začíná líbit. A v kategorii malých aut, mě přijde, že tohle vypadá alespoň troch jako auto.Něco jako mezi slepými, jednooký králem V Radotine maj taky oranzovou, uznavam, ze je to live lepsi nez na fotkach, ale i tak des bes. Ac fanda znacky, tohle proste neee. Vnitrek a cumak Roomster, z boku Swift, zezadu nemastny neslany, nevim no, vypada to celkem kvalitne, ale jinaaac.... Kazdopadne kdo ji jeste nevidel, asi uz bude vsude.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.