Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Včera jsem viděl asi 5 kanionů s FII - už je navážej k dealerům :)

Sú to parchanti, v Nemecku už predajcovia maju svoje F2 vystavené v salónoch - a tiež začne predaj až 30. marca. U nás o mesiac neskôr, prvé vozy by mali prísť až v druhej polovici apríla :disgust:

Vloženo
tak kdyby to slo jenom vymenit tak klidne jooo :-)

No ja bych pockal u prvnich FII se jeste porad budou doladovat mouchy a zvesti o velkem setreni ve vyrobe oproti FI tomu taky neprida....

Vloženo

Včera jsem si ji prohlížel v Hloubětíně na ulici, kde stála (byla v oranžové metalíze)a pomalu začínám měnit názor. To jak jsem ji vídával na dálnici ve stříbrné, tak to byla tragédie, ale v jiných barvách to není taková koza vysoká. Docela se mi začíná líbit. A v kategorii malých aut, mě přijde, že tohle vypadá alespoň troch jako auto.Něco jako mezi slepými, jednooký králem :D

Vloženo
Včera jsem si ji prohlížel v Hloubětíně na ulici, kde stála (byla v oranžové metalíze)a pomalu začínám měnit názor. To jak jsem ji vídával na dálnici ve stříbrné, tak to byla tragédie, ale v jiných barvách to není taková koza vysoká. Docela se mi začíná líbit. A v kategorii malých aut, mě přijde, že tohle vypadá alespoň troch jako auto.Něco jako mezi slepými, jednooký králem :D

V Radotine maj taky oranzovou, uznavam, ze je to live lepsi nez na fotkach, ale i tak des bes. Ac fanda znacky, tohle proste neee. Vnitrek a cumak Roomster, z boku Swift, zezadu nemastny neslany, nevim no, vypada to celkem kvalitne, ale jinaaac.... Kazdopadne kdo ji jeste nevidel, asi uz bude vsude.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...