Gil Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 to je priserny ten difuzor :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 to je priserny ten difuzor :-((( Celej ten zadek je "klenot" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 i zepředu, zejména ta střecha je úděs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Tady další článek http://news.auto.cz/nova-skoda-fabia/nova-...ceske-ceny.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 takže jak psal Igor, ceny Ambiente témeř stejné, Elegance taky, ale ta je líp vybavená proti FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 to je priserny ten difuzor :-((( Celej ten zadek je "klenot" No to je mazec Gile to si za nim jel od D1 az nekam do Pocernic, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Včera jsem viděl asi 5 kanionů s FII - už je navážej k dealerům Sú to parchanti, v Nemecku už predajcovia maju svoje F2 vystavené v salónoch - a tiež začne predaj až 30. marca. U nás o mesiac neskôr, prvé vozy by mali prísť až v druhej polovici apríla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 me se to docela libi aspon to trochu ozivilo ten zadek mrtvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Dneska jsem ji byl omrknout u dealera a fakt se mi líbí víc než stará fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Uz je v konfiguratoru, ale na nemeckych strankach http://carconfig.skoda-auto.de/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 tak uz jsem v nie sedel :-) na zivo se mi rozhodne libi vic potvurka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 amogh: a vyměníš to za tvoji ? nebo si necháš FI kombi,sem zvedavej na ten kombik az bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 tak kdyby to slo jenom vymenit tak klidne jooo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 amogh: a co se ti na tom tolik libi ? Ja miluju palubku FI krasnáá .. u FII uz nic moc no .. proto zadnej obdiv .. ale jeste sem v tom nesedel tak radci nesoudim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 tak kdyby to slo jenom vymenit tak klidne jooo :-) No ja bych pockal u prvnich FII se jeste porad budou doladovat mouchy a zvesti o velkem setreni ve vyrobe oproti FI tomu taky neprida.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 FabiaII Scout ten zadek teda fuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Včera ve tři ji přivezli v classicu a v ambiente k prodejci. Byl jsem si sednout, interiér není špatný, ale jinak......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa... Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Včera jsem si ji prohlížel v Hloubětíně na ulici, kde stála (byla v oranžové metalíze)a pomalu začínám měnit názor. To jak jsem ji vídával na dálnici ve stříbrné, tak to byla tragédie, ale v jiných barvách to není taková koza vysoká. Docela se mi začíná líbit. A v kategorii malých aut, mě přijde, že tohle vypadá alespoň troch jako auto.Něco jako mezi slepými, jednooký králem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Včera jsem si ji prohlížel v Hloubětíně na ulici, kde stála (byla v oranžové metalíze)a pomalu začínám měnit názor. To jak jsem ji vídával na dálnici ve stříbrné, tak to byla tragédie, ale v jiných barvách to není taková koza vysoká. Docela se mi začíná líbit. A v kategorii malých aut, mě přijde, že tohle vypadá alespoň troch jako auto.Něco jako mezi slepými, jednooký králem V Radotine maj taky oranzovou, uznavam, ze je to live lepsi nez na fotkach, ale i tak des bes. Ac fanda znacky, tohle proste neee. Vnitrek a cumak Roomster, z boku Swift, zezadu nemastny neslany, nevim no, vypada to celkem kvalitne, ale jinaaac.... Kazdopadne kdo ji jeste nevidel, asi uz bude vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A co tahle....??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18597&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 no tak jsem dneska na ni cumel v Kurimi u Skodofky a je to horsi jak na fotos.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Na stránkách škodovky už běží konfigurátor na FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Prý RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.