mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Vzhledem k tomu, že se začíná vlákno opakovat s tím co je v sekci FabiaII zamykám a pokračujte tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Mám Fabii 2, r.v.2010 a nevím jak zjistit jestli je před nebo po faceliftu. Jak to zjistím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Těžce mimo téma... Vypadá tvoje auto takto? A bylo vyrobeno od 04/2010, tak je to facelift. Téma bude po tvé odpovědi smazáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Bylo vyrobeno 10/2010 ,ale třeba ty veliký mlhovky nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 V tom případě nemáš žádné mlhovky. V tom článku jsou srovnávací fotky předface a faceliftu FII. Podle data výroby je to jasně FL. Téma slučuji s jiným o FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 (editace) Chtěl jsem se ještě zeptat a tys mi to vymazal. Mlhovky mám a vypadá přesně jak je na obrázku. Editováno: 8. Červenec 2016, autor: oleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Nevymazal, ale sloučil. Stejně tak, jako to udělám teď. Ale tohle nemohlo být vyrobeno v tebou uvedený datum. Nepleteš si to s datem uvedením do provozu (registrací)? Anebo je to 10. kalendářní týden roku 2010? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Nevím kde to najít. Bylo dovezeno z Německa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 No a kde jsi tedy vzal to datum 10/2010? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Zkus VIN dekoder. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 To byla registrace vozidla. V tom VINU mě to napsalo toto modelový rok 2010, výrobné číslo 126254 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 No jo, jenže registrace může být klidně rok od data vyrobení. Facelift je modelový rok 2011. Máš prostě předfacelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Ok tak moc díky za tvoji trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Dávám zde odkaz na video z webu "Bez komprese", kde se tak trochu recenzuje Fabia II s motorem 1.2 TSI s nájezdem 320.000 km. Sám jsem tenhle podobný vůz kdysi měl i s touhle motorizací, ale najel jen cca 100.000 a dále prodal, a tak jsem byl na video celkem zvědavý. Závěr u mne byl takový, že když se autu dává vše co má, tak vydrží. Podotýkám, že to byl motor Tsi, s již inovovanými rozvody, ale i tak poprvé se prý měnily až v 220.000 km !!!! Perlička u tohoto vozu je, že auto bylo kupované jako předváděčka z autorizovaného servisu a až když majiteli začalo auto trochu dříve reznout, tak se zjistilo, že bylo lehce bourané a opravované. "Samozřejmě", že autorizovaný prodejce a servis ani muk, prostě majitele ošulil. A pak se divte, že nemám autorizáky rád, tohle bych já osobně viděl, tak na zrušení licence od fabriky. Jinak dle hafolu oficiálních papírů ze servisních prohlídek a údržby je vidět, že auto je opečovávané: https://www.youtube.com/watch?v=qojrBgDHVW4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.