Petta Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 co je. ty jseš z ní nadšenej nebo co? nebo mi prozraď do čeho bys šel do OII nebo FII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Co se rozcilujes? Mohl by ses ve vyrazech trosku krotit... Vyraz "mrdam" mi prijde na urovni studenta prvniho rocniku uciliste. Me se z fotek taky nelibi, ale stejne tak se mi vubec nelibila fabia I a v cem si ted vozim prdel?? Do ceho bych ja sel? Do Lexuse Infiniti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Co se rozcilujes? Mohl by ses ve vyrazech trosku krotit... Vyraz "mrdam" mi prijde na urovni studenta prvniho rocniku uciliste. Me se z fotek taky nelibi, ale stejne tak se mi vubec nelibila fabia I a v cem si ted vozim prdel?? Do ceho bych ja sel? Do Lexuse Infiniti. nemá být správně Lexuse nebo Infinity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Do ceho bych ja sel? Do Lexuse Infiniti. A já bych šel do Ferrari Carrera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ma, mas pravdu... Ale v tom pripade prosim o doplneni znalosti - jezdi u nas Lexus a na prdeli ma Inifiniti, co to? Neni to jedno a to samy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Do ceho bych ja sel? Do Lexuse Infiniti. A já bych šel do Ferrari Carrera Ty dnes hyris levnym vtipem, co to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Vypadá to zatím, že nebude problém zajet se SWIFTEM do autorizovaného servisu Škoda a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jak myslíš. bylo by vhodnější: kašlu na Fabie. četl jsem tu hořší výrazy, ale jestli tě to tak popudilo, tak si dám příště větší pozor, abych neurazil puritány zde na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já myslel, že Infinity je luxusní odnož Nissanu, podobně jako právě Lexus od Toyoty, třeba se mýlím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já myslel, že Infinity je luxusní odnož Nissanu, podobně jako právě Lexus od Toyoty, .. jj, je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jak myslíš. bylo by vhodnější: kašlu na Fabie.četl jsem tu hořší výrazy, ale jestli tě to tak popudilo, tak si dám příště větší pozor, abych neurazil puritány zde na fóru. Ono když se podíváš na výbavu a ceník OII, tak si vybereš jiný auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A neni mozny, ze by mel Lexus model Infinity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Vypadá to zatím, že nebude problém zajet se SWIFTEM do autorizovaného servisu Škoda a naopak. na výměnu předního okna , ikdyž ten 1,5 motor by byl cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A neni mozny, ze by mel Lexus model Infinity? to není, protože Lexus má číselnou řadu a navíc Nissanu by se to nelíbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 :smich: prej Lexus Infinity...tím jsi u mě skončil, pane Toyota - Lexus Nissan - Infinity Honda - Accura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ale úplně nej kára je ta Tatra Fortwo, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak v tom pripade jde o pridomek a pravdepodobne jde o slovo Infinity podobne, lec moje slaba pamet si vsugerovala, ze jde o Infinity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... ty slova tu zní, ale jako pochvala, ne v takových souvislostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... nech to být Martine, mám špatnej den, je to hloupost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jen tak ciste historicky,, mam dojem ze studie roomsteru byla jeste pred swiftem ze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já myslel, že Infinity je luxusní odnož Nissanu, podobně jako právě Lexus od Toyoty, třeba se mýlím ... Je to tak, Infinity jsou modely Nissanu hlavně pro americký trh a v poslední době začínají jejich luxusní modely expandovat do Evropy. V USA jsem ale viděl běžně různé Infinity, které teda moc luxusně nevypadaly (spíš starší modely). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... A ty souvislosti k tomu nedoplnis?? Treba jako ze jde o vyraz stejne zazity treba jako ficak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... ty slova tu zní, ale jako pochvala, ne v takových souvislostech aha. to jsem netušil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.