Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... ty slova tu zní, ale jako pochvala, ne v takových souvislostech aha. to jsem netušil. v poho už to víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... A ty souvislosti k tomu nedoplnis?? Treba jako ze jde o vyraz stejne zazity treba jako ficak?? jj, Kláca a Vyvolení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Peta: jj, to bude asi lepsi.... Zkus si predstavit, ze by takovymi vyrazy tady na foru mluvil kazdej... ještě že v mrdě a mrdózní tu nezazní......... A ty souvislosti k tomu nedoplnis?? Treba jako ze jde o vyraz stejne zazity treba jako ficak?? nemám ti na to, co říct. počkám si na slova, až budou zažitý. pak to bude v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 P2M: Ty jsi u me jeste ani nezacal a ja uz u tebe skoncil?? Srabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ty dnes hyris levnym vtipem, co to?? Ty jo, se mě zdá, že seš drzej jak lázeňská veverka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 (editace) když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8 co to je???, Land and Range? Editováno: 2. Listopad 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 P2M: Ty jsi u me jeste ani nezacal a ja uz u tebe skoncil?? Srabe sem rád, že sem ani nezačal, ono začít si s někým, kdo viděl Lexus Infinity, je dost vo hubu a psychiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8 co to je???, Land and Range? jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 P2M: Ale ze bys misto posmesku doplnil, to ne, co?? Ono ty tve znalosti taky sahaji jen do Mercedes servisu v Praze, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 (editace) když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8 co to je???, Land and Range? jj Taky dobrý, dokonce dost, ale podvozek Touaregu je na tom líp a varianta 3.0TDI je super, ale bohužel to jsou už nové věci v tomhle autě, kterými vyřešili jeho značně rozsáhlé dětské nemoci včetně náhlého úmrtí novorozenců. Editováno: 2. Listopad 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 P2M: Ale ze bys misto posmesku doplnil, to ne, co?? Ono ty tve znalosti taky sahaji jen do Mercedes servisu v Praze, co? Můžeš mi prosím ještě jednou napsat tvůj příspěvek tak, abych mu porozuměl? Co sem měl kam/kdy/jak doplnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Jak vypada logo Infiniti? Neni podobne logu Lexusu? Mozna to me zmatlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 když já nějak pořád jsem nakloněnej k Touaregu, je fakt, že už značně míň, ale on ten dnešní je jinej než původní (technicky), ale ... do téže řeky Touareg ee jen parádička. To takovej LR Sport, Nebo RR TDV8 co to je???, Land and Range? jj Taky dobrý, dokonce dost, ale podvozek Touaregu je na tom líp a varianta 3.0TDI je super, ale bohužel to jsou už nové věci v tomhle autě, kterými vyřešili jeho značně rozsáhlé dětské nemoci včetně náhlého úmrtí novorozenců. Vyřešili i to sjíždění pneu, když jsi dal podvozek dolů? To vím, že byl dost problém... Já měl možnost jezdit s T 3.0 s AT, a to byl děs, hlavně ta automatika. Spotřebu ani nezmiňuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 P2M: Ale ze bys misto posmesku doplnil, to ne, co?? Ono ty tve znalosti taky sahaji jen do Mercedes servisu v Praze, co? Můžeš mi prosím ještě jednou napsat tvůj příspěvek tak, abych mu porozuměl? Co sem měl kam/kdy/jak doplnit? To bys musel obcas cist souvislosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Jak vypada logo Infiniti? Neni podobne logu Lexusu? Mozna to me zmatlo... infinity lexus mě to teda nemate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 P2M: Ale ze bys misto posmesku doplnil, to ne, co?? Ono ty tve znalosti taky sahaji jen do Mercedes servisu v Praze, co? Můžeš mi prosím ještě jednou napsat tvůj příspěvek tak, abych mu porozuměl? Co sem měl kam/kdy/jak doplnit? To bys musel obcas cist souvislosti které souvislosti pěkně prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Me teda jo, v podstate to samy Takze uz mam jasno - ja bych volil Infiniti... A Brouka Pytlika Petra prosim, at si pripominky strci do trezoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 JaKr+P2M: X5 je X5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Vyřešili i to sjíždění pneu, když jsi dal podvozek dolů? To vím, že byl dost problém...Já měl možnost jezdit s T 3.0 s AT, a to byl děs, hlavně ta automatika. Spotřebu ani nezmiňuju... Automat nebrat, sjíždění pneu se částečně vyřešilo jiným rozměrem pneu, nižším profilem a geometrií a úpravou softu pro nastavení podvozku, Porsche s tím problémy nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Me teda jo, v podstate to samy Takze uz mam jasno - ja bych volil Infiniti... A Brouka Pytlika Petra prosim, at si pripominky strci do trezoru ano, v podstatě s tebou souhlasím. Pokud se na obě loga dívám tak, že k monitoru stojím zády a jsem cca 5 metrů daleko, za 2ma zdmi, taky se mi jeví jako "v podstatě to samý" lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 JaKr+P2M: X5 je X5 myslíš to z ČLDR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Moje narazka na to, aby sis trapne poznamky schoval do trezoru, stale plati, Peto lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 JaKr+P2M: X5 je X5 Mě se nelíbí interiér a zadek auta, X3 je hezčí, alespoň pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.