FISHkaa Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 v tydnu me jedna predjela v 1 v noci po hradecke... hoodne pres kilo ve vesnici a pres plnou... nejsem takovy prase abych ji dohonil a vyfotil... jo kdyby dalnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 v tydnu me jedna predjela v 1 v noci po hradecke... hoodne pres kilo ve vesnici a pres plnou... nejsem takovy prase abych ji dohonil a vyfotil... jo kdyby dalnice... Ty se jenom vymlouvas, protoze bys takovy letadlo urcite nedojel vid? only joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 no taková honička s autem, které oficiálně neexistuje je zajímavá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 by no nasi bystří ograni za hlasku ze ta nova fabie jela jeste rychlejc odvezli rovnou na zachytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Nové video... http://news.auto.cz/roadlook/exkluzivne-vi...kody-fabia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 super vídeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Proc to na tom kruhaci vypada jakoby se mela kazdou chvili prevratit? Zeby taky maskovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Proc to na tom kruhaci vypada jakoby se mela kazdou chvili prevratit? Zeby taky maskovani jj tam je to krizovka, ale jestli to bylo točený ve formátu 16:9 a předělaný na 4:3 tak ve skutečnosti by to nemuselo bejt tak hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ja tam vidim cernou obrazovku, v obou verzich, ale jinak parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Tak se nám to pomaličku rozjíždí. Začínám být zvědavý čím dál víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Jak tak koukam, tak jsem zalozil dobre vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Jee, to je toceny u nas v Lounech Tady bych ji teda necekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Taky mi to přišlo jako Louny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kankunen Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Včera večer kolem šesté jsem je potkal za Turnovem, když se vraceli po dálnici do MB, cestu čistili dva roomstery jel jsem za nima 180 a stejně jsem nestačil. Sdi na zimákách prostě víc nejede... Předek nový fabie v zrcátkách pěkně svítí, ale ten zadek je strašně vysoký, jedině ten zadní nárazník s černým lemováním ve spod jako golf se mi zamlouvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 stejny zazitek, dnes v 16:45 Melnik. Nejdriv jel Roomster - praktik stribrnej a chvilku za nim stribrna Fabia - daval jsem ji prednost u Shell, takze jsem mel dost casu si ji prohlidnout - moc se mi libila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Dneska dopoledne mezi MB a Turnovem ... moc se mi nelibila ale bylo to jen par vterin, trosku sem spechal ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Včera večer kolem šesté jsem je potkal za Turnovem, když se vraceli po dálnici do MB, cestu čistili dva roomstery jel jsem za nima 180 a stejně jsem nestačil. Sdi na zimákách prostě víc nejede... Předek nový fabie v zrcátkách pěkně svítí, ale ten zadek je strašně vysoký, jedině ten zadní nárazník s černým lemováním ve spod jako golf se mi zamlouvá. já si myslím, že ten zadek bude trochu jinej ve finále, než je ten na fotkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Včera večer kolem šesté jsem je potkal za Turnovem, když se vraceli po dálnici do MB, cestu čistili dva roomstery jel jsem za nima 180 a stejně jsem nestačil. Sdi na zimákách prostě víc nejede... Předek nový fabie v zrcátkách pěkně svítí, ale ten zadek je strašně vysoký, jedině ten zadní nárazník s černým lemováním ve spod jako golf se mi zamlouvá. já si myslím, že ten zadek bude trochu jinej ve finále, než je ten na fotkách. Stopro, svetla budou jiny a hlavne SPZ pujde z narazniku nahoru, coz bude hned o necem jinym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 jj, zadek je dost maskovenej, znacka je blbe dole a i trochu prekryty svetla - opticky to zvetsuje zadek - az to sundaj tak to snad bude lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 jj, zadek je dost maskovenej, znacka je blbe dole a i trochu prekryty svetla - opticky to zvetsuje zadek - az to sundaj tak to snad bude lepsi maskování do Swiftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 maskování do Swiftu Se ani moc snažit nemuseli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 zepředu , jen by mě zajímalo kdo od koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Swift byl o dost dřív, což asi mluví za vše. Jen si říkám, proč škodovka kopíruje zrovna od Suzuki, to zas tak věhlasná automobilka není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 třeba proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ale roomster stuide byl driv nez svist :-) ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.