darda Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 ahoj, mám takový dotázek, zkoušel jsem hledat, ale nenašel. Dneska jsem měnil kola, a dával jsem úplně nové plechové disky. Tedy k dotazu, je potřeba odstranit barvu z dosedací plochy šroubu? A ještě čím ošetřujete dosedaci plochu disku na náboj, majitel přede mnou snad nikdy nesundal jediný kolo, skoro nešly dolů, auto je starý dva roky. Akorát jsem to očistil drátěným kartáčem. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 so šróbmi nerob nič ... ...dosadaciu plochu očistiť a jemne natrieť trebárs týmto http://www.retech.com/sk/vyrobky/4/110 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 29. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 měl jsem na mysli plochu na disku, na jiných plechových kolech bylo to místo kam dosedá šroub bez barvy. Jak jsou nový tak jsou celý v barvě , tak mě jen napadlo, jestli ta barva pod šrouby nemůže nějak zlobit. A na to ošetření náboje jsem něco zaslechl o jakýmsi vosku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Kola menim jaro/podzim, jako asi kazdy jiny a kola taky nechteji jit dolu. Ty zadni kde jsou bubny, ve predu to je v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 29. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 mám kotouce i vzadu a bal jsem se že mi auto spadne z heveru. Finále bylo vyčistit kola , sranda na 2,5hodiny....než jsem z toho dostal bordel z destiček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Kola jdou dolu blbe i po par nesicich i hlinikace. Proste orezne osazeni na naboji a nechce to dolu. Na plecgacuch nech barvu kde je ta barva pod srouby se casem sedre sama jako na diskach co jsi mel. Dosedaci plochu muzes namazat asi nejakou vazelinou nebo voskem ktery se pouziva v autodilnach misto vazeliny ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 30. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 na FI jsem s tím nikdy problém neměl , tak mě to trochu překvapilo... Zkusím nějaký konzervační vosk at tam ty kola nepřirostou něco jako http://www.superoleje.cz/valvoline-tectyl-amber-400ml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mára Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Stači dát na prst trochu nějaké vazelíny nebo oleje a objet středící otvor, stačí fakt málo a máš to na dlouho. Zbytečný kupovat 400ml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 No zrovna nějaké určitě ne. Musi snést teplotu a navázat vodu. Jednou mi to v servisu taky něčím napatlaly a po zimě do toho bušily 3 hodiny, aby sundaly přední kola, bylo to zapečený a zarezlý. Nebyl jsem prý jedinej, mechanik si nafasoval a neměl znalosti prý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Správně měl použít tzv. měděnou vazelínu. Stačí nanést jednou na nákružek na náboji kol a je vystaráno na několik let. Vodou se to fakt neumeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 před 8 hodinami, LEdit napsal: Jednou mi to v servisu taky něčím napatlaly a po zimě do toho bušily 3 hodiny, aby sundaly přední kola, ... A byly alespoň hezký, nebo snad dokonce nahoře bez když ti na tom dělaly ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 No hezký se mi pak už zdáli (y), když jsem si dal tři viagry, abych to vůbec ustál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 V 2. 11. 2016 at 23:54, miklisek napsal: Správně měl použít tzv. měděnou vazelínu. Stačí nanést jednou na nákružek na náboji kol a je vystaráno na několik let. Vodou se to fakt neumeje. V 29. 10. 2016 at 20:51, libero napsal: dosadaciu plochu očistiť a jemne natrieť trebárs týmto http://www.retech.com/sk/vyrobky/4/110 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 7. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 měděnou pastu někde bych měl mít, tak to s tím ještě máznu, uvidíme na jaře. Naposled mi s tím na bývalém autě pomatlali brzdiče a okolí proti pískání. Stejne to nepomohlo. Tady to fungovat bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.