Neonik Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Zdarec, zabýval se někdo tím, jestli jde doinstalovat elektické ovládání kufru? Docela mi to chybí. Kdyby byla i představa u ceně, budu moc vděčný. Díky! Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 9. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Nějaká témata jsem našel. Ale možná né ta pravá, protože odpovědi na otázky jsem tam nenašel. Doplním, že se jedná o kombi. Nemám KESSY, takže virtuální pedál ne, pouze na dálku. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 (editace) Bez virtuálního pedálu a lze dodělat jen u combi - cca. 40.000,- Editováno: 7. Červenec 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 co je na tom take drahe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Si myslim, že tak 20 tisíc budou jen ty servomotry na páté dveře, ještě tam míš minimalně vnější a vnitřní spínač a kdoví co ještě. No a samozřejmně práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Spíš než co je na tom tak drahé, je správná otázka proč je to tak drahé a odpovědnou osobu bych hledal někde v rámci koncernu a cenotvorby náhradních dílů se startem kolem 1000% nad nákupní cenou dílu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 To mě také sejří, že to do liftbacku nejde ani objednat Fakt neexistuje žádné byť alternativní řešení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Maximalne tak pruziny na plynove vzpery :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.