Březen 30, 20223 r Môžem potvrdiť čo píše @Bubaq, aj mne na FL chcípla baterka 3x bez upozornenia, štýlom odomkneš - už nezamkneš...
Duben 3, 20223 r Po roce a deseti měsících mi odešla baterka Philips CR2025 v klíči. Žádná hláška, akorát třikrát nenalezen klíč, třikrát start klíčem na tlačítko a doma už nešlo auto zamknout. Klíč už ani nebliknul.
Duben 23, 20223 r Mám Octavii IV, vyměnil jsem baterku v klíči a i přes to mi auto píše, že mám slabou baterku, že ji mám vyměnit. Nevíte prosím někdo čím to je?
Duben 23, 20223 r No, tohle je sice sekce Octavia III a ne IV, co třeba vadný klíč? Jdi to reklamovat.
Duben 23, 20223 r No já měním baterku v klíči co 4 mesice asi. Nevím proč ale je to tak u obou aut O3 FL a Kamiq. Obě mají kessy. Už raději vozím náhradní baterku v peněžence.
Duben 25, 20223 r @mastibruch Nemáš klíček doma moc blízko autu? Říká se, že když se při parkování navzájem "vidí", rychleji se vybíjí...
Květen 21, 20223 r Ahojte mam síce B8 ale tam bola od výroby Panasonic 2032. Vydrzala 3 roky. Potom som dal Energizer 2mes, Varta 4 mes, teraz som dal na rady vw fóra znova Panasonic, vraj vydrží dlhsie. Ináč cena 6ks 3eura, používam ešte v aute Smartag na polohu auta takže sa zídu. Upraveno Květen 21, 20223 r od dfga
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.