stafa Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Môžem potvrdiť čo píše @Bubaq, aj mne na FL chcípla baterka 3x bez upozornenia, štýlom odomkneš - už nezamkneš... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Po roce a deseti měsících mi odešla baterka Philips CR2025 v klíči. Žádná hláška, akorát třikrát nenalezen klíč, třikrát start klíčem na tlačítko a doma už nešlo auto zamknout. Klíč už ani nebliknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romanino Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 Mám Octavii IV, vyměnil jsem baterku v klíči a i přes to mi auto píše, že mám slabou baterku, že ji mám vyměnit. Nevíte prosím někdo čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 No, tohle je sice sekce Octavia III a ne IV, co třeba vadný klíč? Jdi to reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 Aj "nova" baterka moze byt "vadna" baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 No já měním baterku v klíči co 4 mesice asi. Nevím proč ale je to tak u obou aut O3 FL a Kamiq. Obě mají kessy. Už raději vozím náhradní baterku v peněžence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 25. Duben 2022 Sdílet Vloženo 25. Duben 2022 @mastibruch Nemáš klíček doma moc blízko autu? Říká se, že když se při parkování navzájem "vidí", rychleji se vybíjí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 (editace) Ahojte mam síce B8 ale tam bola od výroby Panasonic 2032. Vydrzala 3 roky. Potom som dal Energizer 2mes, Varta 4 mes, teraz som dal na rady vw fóra znova Panasonic, vraj vydrží dlhsie. Ináč cena 6ks 3eura, používam ešte v aute Smartag na polohu auta takže sa zídu. Editováno: 21. Květen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 3 roky vs 2 mesice? To asi nebude vyrobcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Akože fungovalo ale napr Kessy išlo zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.