Zuffy Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Už je to opraveno, uděláno, hotovo Nakonec tam opravdu byli originalne ty 123mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 V servisu mi řekli podle VIN kódu že tam patří ty 123mm a taky chtěli za jeden 427Kč. Tak jsem to koupil jinde, kde měli jen tyhle 123mm dlouhe a tam stal 80Kč. Tak jsem zvědavej co to je za typ ty co tam teď mám až je vyndám. Ale už to neřeším cena rozhodla Jestli se můžu zeptat, kde si je za tak úžasnou cenu koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 někdo se ptal zkraje za kolik ve Škodovce, tak dnes jsem byl na garančce v 90t km a měnili mi oba dorazy. Levý jsem měl utržený už od jara (všiml jsem si toho při přezouvání na jaře) a pravý visel na vlásku. Takže: práce demontáž+montáž kol 76,- demontáž+montáž zadních podběhů blatníků 190,- demon.+montáž tlumičů 266,- dem.+montáž vložek pryž. 76,- materiál pryžová zarážka (2ks) 705,60 k tomu všemu 19% DPH, takže jenom tato sranda dohromady bratru za 1563,- i s daní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) Teda tak to je celkem pálka.Já to měnil včera obě cca 2,5 hodiny.A stálo mě to jen 300kč.V tomto bych je v servise moc nesponzoroval.Výměna je tak jednoduchá až jsem byl překvapen. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 V servisu mi řekli podle VIN kódu že tam patří ty 123mm a taky chtěli za jeden 427Kč. Tak jsem to koupil jinde, kde měli jen tyhle 123mm dlouhe a tam stal 80Kč. Tak jsem zvědavej co to je za typ ty co tam teď mám až je vyndám. Ale už to neřeším cena rozhodla Jestli se můžu zeptat, kde si je za tak úžasnou cenu koupil? Nová Paka AutoTrio vedle Penny Marketu. Omlouvám se za to zpoždění dlouho jsem tu nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 před zimou jsem zjistil to samé, utržené dorazy na zadku... Vzal jsem tkaninu a dorazy spojil s tou tkaninou, pod kteou jsem dal polyuretanový tmel a nakonec přetáhl elektr. plastovou páskou. Chtěl jsem vydržet přes zimu a nedávno když jsem na to koukal, že to vyměním, drží to jako čert a voda nejde na tlumič - prostě nic. Tak nevím, myslím že to ještě nějaký čas vydrží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Teda tak to je celkem pálka.Já to měnil včera obě cca 2,5 hodiny.A stálo mě to jen 300kč.V tomto bych je v servise moc nesponzoroval.Výměna je tak jednoduchá až jsem byl překvapen. no tak tak, když jsem to viděl, tak už bych to zvládl také sám. Ale jak jsem dnes zjistil, tak konec konců budu mít v pondělí příležitost udělat si repete, páč ráno vyjedu z garáže a hle na betoně pod levým zadním kolem kaluž, tak mrknu pod auto a tlumič totálně zaolejovaný. Podotýkám že to byl právě ten u něhož byl utržený doraz. Mechoš jak s ním pohl (asi pootočil s tyčkou) tak ho poslal do věčných lovišť. Takže v pondělí měním oba zadní tlumiče, tentokrát už vlastními silami, servis se mi nechce sponzorovat, kór když je to tak jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Teda tak to je celkem pálka.Já to měnil včera obě cca 2,5 hodiny.A stálo mě to jen 300kč.V tomto bych je v servise moc nesponzoroval.Výměna je tak jednoduchá až jsem byl překvapen. Troska ozivim tuto temu. Tiez som to menil podla navodu co na forum niekto zavesil. Tymto mu dakujem za info. Urcite mam neorigo tie dorazi ale tak za 86sk kus. Ucel plnia. Vcera som to menil Trvalo mi to 3hodiny. Bolo by to menej len som sa este pohral z bubnami chcel som ich povolit ale to je do inej temy. No najviac ma zdrzalo ze som stym musel utekat do dielne lebo som nemal nadstavitelny kluc ktorim by som zachytil tlmic tak som to musel chytit do sveraku. Je to uplne jednoduche preto si myslim ze dat za to 1100 kaciek ako tu niekto uvadzal je zbytocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Já jsem to vyřešil tak, že jsem na krytku zeshora po obvodu napatlal silikon, přimáčknul nahoru na ten utrženej PU doraz a drží to už v pohodě přes rok. Práce na 5 minut obě strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabian55 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Cavte tak sa chystam aj ja na vymenu zadnych dorazov len som kupil neorigo a brat kupil origo a origo su meksie ako moje su take tvrde nebude to buchat ked to skoci na ten doraz alebo nieco take ked su tvrdsie alebo kupim radsej origo?poradte dik moc ] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 fabian: osobně jsem nezkoušel, ale nebál bych se toho...vše lepší než "oskákaný" dorazy a zrovna na zadku je vyměnit při nespokojenosti můžeš jednoduše vždycky PS: když už je máš, tak bych je tam prdnul....pak napiš jak se jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabian55 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 (editace) no jo dofam ze to bude dobry Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazva01 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 nazdar chcem sa opytat ci pri vymene tohto dorazu treba uvolnit nieco na tlmici zvnutra auta,alebo staci fakt len tie 2 skrutky ako pises?Dakujem Tu je to po výmene. Stačí demontovať krycí plast (pre pohodlnejšiu prácu) a potom uvolniť tie 2 horné skrutky (vidno na obrázku) a demontovať ten hliníkový diel z konca tlmiča. Vymeniť polyuretanový doraz a poskladať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 ano jsou tam opravdu jen ty dva šrouby u horního uložení a jeden na spodním uložení tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reino Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Asi to bude normalni, me se to stalo uz 2x. Dal sem tam dorazy z Felicie. Musis je sice trosku zariznout, ale jinak jsou uplne stejne a jsou levnejsi ;-) aĺe ved toto naozaj nie je drahe, teda aspon ja som to kupoval za nejakych 240skk,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 je to práce na max. hodinku Návod je už nějaký ten pátek tady: cena dorazu je cca 65 - x kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Ahojte, keď som si teraz nedávno prezúval zimné kolesá, tak som okrem toho aj zhadzoval plasty a čistil všetky podbehy (asi 2kg zeminy a bordelu som z nich vydoloval, takže odporúčam každému, kto nechce zbytočne so sebou voziť stavebný materiál a nechce zhnilé podbehy), tak som si všimol na zadných tlmičoch, že tie dorazy (niekedy nazývané aj "dildo"), boli na miestach, na ktorých sú zavesené manžety, už viditeľne poškodené a mali menšiu vôľu. Nechcel som to rukou moc skúšať, nech ich rovno neutrhnem. Na predošlej Fabii som menil zadné tlmiče už po 90tis km, pretože spadli manžety, dostal sa bordel do pietnice a tlmiče vytiekli, tak chcem tomuto predísť, preto sa pýtam, či je toto indikácie dorazov tesne pred smrťou alebo ešte dačo vydržia. Auto má teraz 63tis km, v zime temer nejazdené. Pre ilustráciu pridávam obrázok, o čom rozprávam. http://www.skoda-diely.sk/data/items/21/4b60cd2ca8e6a.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Ty dorazy vyměn. Nestojí moc a do hodky vyměníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Asi dám na tvoju radu a keď si zateplím garáž, tak sa do toho aj pustím.. Zadnú nápravu treba na niečo položiť, ked budem vyberať tlmiče alebo môže visieť vo vzduchu z hevra? A horná matica sa dá z piestnice v pohode vyšróbovať alebo si treba piestnicu nejako chytiť do zveráku alebo bliciek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Podlož karoserii. Nápravu ne. Pístnici podržíš klíčkem tuším č.7. a matku v poho. povolíš. Jde chytit i kraj pístnice ve svěráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felisiar Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 (editace) Dnes jsem byl u automechanika a ten se mohl poch.t když měnil dorazy. Říkal jsem si proč se směje, pak mi podal starý doraz a na něm datum: 06-02. Auto mám asi půl roku, tak jsem vyměnil co bylo potřeba, ale také mě zarazilo, že dorazy jsou od výroby auta. Zajímalo by mě jak rychle odcházejí, pokud by někdo dal echo Díky Editováno: 18. Listopad 2016, autor: Felisiar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 A mě by zase zajímalo, proč sakra nedodržuješ pravidla fora, nehledáš a zakládáš duplicitní témata. Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Před hodinou, Felisiar napsal: Dnes jsem byl u automechanika a ten se mohl poch.t když měnil dorazy. já na tom nevidím nič k smiechu ...koľko to má najazdené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 já měl ty původní 12 let. Je ale pravda, že minimálně sedm let z toho byly utrhlý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felisiar Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 před 45 minutami, libero napsal: já na tom nevidím nič k smiechu ...koľko to má najazdené? Pokud mohu věřit tachometru a servisní knížce, tak 70 tisíc kupoval jsem asi na 66 tisících... Dorvaly se asi před 14 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.