Červenec 30, 20187 r To jsou šikovní chlapi tady [emoji3] Kde si některé úpravy mohu objednat ? Jsem z Brna a auto mám 14 dni, tak se s ním teprve seznamuji. tap Note 8
Září 13, 20186 r Jen doplním že pro MF volant stačí i jednotka 87. Na face polodot jde do kódovat položka dotankovat (najdete v adaptacích)
Říjen 2, 20186 r Zdravím, lze nakódovat funkce move&Fun i ve voze s rádiem Blues ? Auto je zcela nové (MR2019) . Při objednávce vozu mi byl držák na palubku nabízen za 2500kč , takže soudím že aplikace by měla fungovat i s rádiem Blues , lze tedy tuto funkci přes VCDS aktivovat když jsem držák nezakoupil ??
Říjen 2, 20186 r Umeli by jste prosim dokodovat trvale vypnuti Start-Stop systemu? Pripadne jeho obejiti napr. tim, ze se mu nastavi hranice napeti na akumulatoru napr. na 14 voltu a pokud je napeti nizsi, tak se start-stop system neaktivuje?
Říjen 3, 20186 r Ja bych se kouknul do adaptaci 19cky, tam by to melo byt, je to vsude skoro stejne ... ale nemam, nezkousel sjem ...
Říjen 3, 20186 r před 11 hodinami, Aleš_BX napsal: tak to byl nějaký neumětel nebo něco zkoušel.... zkus jít do konfigurátoru a uvidíš, když vybereš položku Držák telefonu s aplikacemi vnutí ti to hned Rádio Swing rtedy nejde, lze se také podívat do návodu, tam to lze rovněž hned poznat, že je třeba Swing rádio.... návody jsou zde http://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Model/Citigo_NF Máš pravdu, samozřejmě to nejde (ověřeno v konfigurátoru) pán co mi to vnucoval byl zaměstnanec zákaznického centra v Ml.Bol. , patrně až kdybych mu na to kývl tak by mi sdělil že je potřeba ještě rádio za devítku . Jinak ten pán byl samé moudro- nutil mi paket na špatné cesty ale nedokázal mi vyjmenovat co všechno obsahuje. A o předprodejním namontování podběhů nechtěl ani slyšet. Kdybych nebyl zaměstnancem Škoda , tak bych si tam nikdy auto neobjednal...
Říjen 3, 20186 r 1 hour ago, h2o said: Ano jde vypnout není to stejné jak u O3 nebo F3 Vypnes mi to prosim?
Prosinec 31, 20186 r Netušíte, zda jde vypnout u CG 2012 CNG (pro zajímavost i třeba ve Fabii, Octavii) funkce, kdy se displej po startu přepne na info o dojezdu, pokud svítí kontrolka rezervy? Je to celkem nasírací, protože benzínovou nádrž vyjedu tak za rok a jezdit několik měsíců na rezervu a vždy přepínat displej je vopruz. Samozřejmě by šlo dotankovat, ale zase chci vyjet starý benzín co nejvíce, nebo dojezdit plyn a pak úmyslně dojezdit benzín. Ale kdyby to šlo nastavit, bylo by to prima.
Leden 3, 20196 r Zkus pred adaptace, alespon u FL budiku je jich tam pozehnane, obcas se da s tech nemeckych kodu i poznat o co jde ...
Leden 7, 20196 r @Aleš_BX pro tebe aby to bylo po kupě :-) SW jsou to tři různé nastavení u toho Corneru pokud tedy dobre chapu tak zavirani střechy ti funguje takze to prepisu v prispevku....
Leden 8, 20196 r Budíky 1ST920862B, SW0600 polodot malý displej, modelový rok 2018 a teplota oleje tam nejde, chybí tam položka pro dokodování, jediné co šlo kolik dotankovat paliva. Když tak pro přehled pište do jakých jednotek jste co dokódovali.
Leden 8, 20196 r Však jo já se přeci nehádám, já to dělal na verzi Fresh a tam to prostě nejde chybí adaptace Oil level thermal sensor connected to instrument cluster, tak že v budících je vše i teplota vody ale olej tam nejde dostat.
Leden 8, 20196 r @h2o to je divné šéfe, mám MR2017 a tu adaptaci tam v budíkách mám, avšak nejde aktivovat, nemám senzor. Nemohlo se stát že jsi adaptaci přehlédl? Opravdu mi to nejde do hlavy.
Leden 8, 20196 r před 17 hodinami, Aleš_BX napsal: ale mě všechny tři fungují, však jsem to do přísl. vlákna psal, od ferdy mi funguje corner natočením volantem blinkrem i spátečkou ale už ... tady se neresi kdo co jak u rybníkářů nakódoval.... Resi se pohled na věc a ta je prostě taková, že existuje pojem Corner z hlediska marketingu a prezentací na ŠA a pak existuje skutečnost co se kóduje, tím chce autor říci že když někdo chce Corner mlhovky do zatáčky nemusí logicky chtít i ostatní věci které ŠA říká marketingově Corner..... takže jsem pro všechny v příspěvku rozdělil kodování do sekcí....a ať si kdo chce vybere co chce ale nebudu skupinu tří věcí házet do jednoho rybníku
Leden 8, 20196 r DYXiCZ a co mas za budiky ( jejich cislo a soft) v adaptaci takova polozka neni i kdyz dam vyselektovat jen polozky oil.
Leden 12, 20196 r prosim o pomoc !!!dodělaval jsem multifunkčni volant do citiga 2016 a mam bcm 1S0 937 090B ,v jednotce neni možnost zapnout funkci multifunkčniho volantu v bit9 žadna nabidka,vyskoušel jsem to doplnit v kodovani podle citiga kde mam volant funkčni ,dase ta jednotka přeflešovat??nebo musim sehnat 1S0 937 090 F-H? a ještě mam jeden dotaz mam radio do faceliftu bude fungovat?děkuji za info
Leden 15, 20196 r Ahoj @rokin10, tak ja bych zacal pekne od zacatku. Dodelaval jsi volant, takze jsi puvodne nemel zadny MFSW ? nebo jak? PS: jednotka se da za urcitych podminek preflesovat ale to neresi absenci vstupu na tlacitka LIN z volantu, takze i kdyz to vse zapojis a preflesujes tak to sice fungovat po strance SW pojede ale proste ta BCM k tomu nema HW :-)
Leden 15, 20196 r jinak @rokin10 pokud chces resit MF volant pojdme se presunout sem :-) aspon to dopisu a doplnim :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.