Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Na spanielskom bratovi dokodovane:

- zamknutie po rozjazde

- vypol som automaticky zadny stierac pri cuvani

Corner nejde (1S0937087D)

Teplota oleja nejde

Carista 5.1 beta-19

Editováno: , autor: sk0d@
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

Dokodovani radia Swing MIB2 1ST 035 867 B? 

Stačí aktivace v getway 1S0909901 kodovani 031000 - radio 56? Nebo se musí ještě něco kodovat?

Po vytažení klíče ze spínačky se radio nevypne

Vloženo (editace)

Co bylo v autě nevím, bylo tak koupeno. Zapojeno bylo jen V+ , GND a 2 repro.

VIN: TMBZZZAAZKD614216

Zapojeno podle obrázku.  Natáhl jsem CAN kabely do J519  pin 20/21

1627015669979 (1).jpg

Editováno: , autor: benchi
Vloženo (editace)

Tak děkuji h2o, aktivace v getway 5F místo 56. Dotažení Can komfort do obd zásuvky a teď už jenom odstranit ochranu komponentů ve škodovce.

Editováno: , autor: benchi
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Dořešili jste nějak to současné svícení dálkových a tlumených světel? Doposud jsem měl CG 2012 s H4 žárovkama kde tlumené zhasne při dálkových a vůbec mně to nevadilo. Toto jsou snad nejpovedenější H4 světla co jsem jezdil. Teď mám také CG 2018 s H7 a kvůli více svítivým žárovkám jsem si řekl, že je budu šetřit když budou svítit dálková. Dnes jsem to nakódoval a před garáží zkoušel a opravdy tlumená zhasnou. Uvidíme jak to u těch H7 bude vypadat s osvětlením silnice.

Každopádně by takto mělo jít i zapnutí obou žárovek při dálkových.

Ještě otázka, zda někdo neřešil varovná brzdové světla (přerušovaná) a nebo automatické zapnití varovných blinkrů při prudkém brzdění?  

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Zdravím, nějaké novinky v kódování CG někdo nemáte? Jinak se zeptám, nastavení jazyka u maxidotu se dělá diagnostikou? V menu jsem našel že je nastavená čeština, ale nevím jestli se netýká jen rádia. Protože mám druhé CG po FL dovezené z Německa a s druhým náhradním klíčem je maxidot v němčině.

Dále se zeptám jestli někdo nezkoušel nastavení posilovače, protože v novém jde řízení daleko lehčeji a lépe mně sedí to v starším, kde to jde daleko více ztuha. A předpokládám že by to mělo být podobné jako u Fabie, kde to tuším jde nastavit.   

• o 7 měsíců později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

Zdravím všechny, mám Citigo 2014 CNG a rád bych si koupil diagnostiku pomocí které budu moci dokodovat co bude potřeba. Nemáte někdo zkušenost s nevím z Aliexpressu? Děkuju 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...