FABTONY Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 Ahoj,mám dotaz na windows,musel jsem si kvůli opravě androidu mobil vyměnit za NOKIA, je tam možnost nainstalovat nějakou aplikaci co by fungovala pro tuto CHYTRÉ AUTO?děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Též mám stejný pocit. Zatím je na to furt reklama. No možná mi tu reklamu cpe google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 No tohle funguje tak že data valí na server a pak na mobil. Takže je na to specifická apka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Tak jsem tu webovku přechválil .Už týden nenačte trasu. Textově ano ale nenačte mapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 (editace) @milanxx problém zřejmě u Tebe, u mne bez problémů.... Hmm, beru zpět...načte seznam, ale nezobrazí na mapě. Editováno: 13. Květen 2017, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Tak dnes apka chtěla najednou přihlásit. Po přihlášení auto a trasy ok. Ale píše stav baterie ok ale nic nezobrazí tedy žádná historie ani aktuální napětí. A web zmizel. Je jen hlavní stránka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Potvrzuji... https://my.moj.io/ { "Message": "404 eh!" } Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 @Shaarky a co apka, stejné jako moje? Projel jsem jejich stránky a nikde není odkaz na přihlášení. Jen jsem našel stránku kde je i chytré auto ale jen odkaz na suport ale nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Ano, apka stejně... technickou podporu zajišťuje T-Mobile, minimálně L0/Helpdesk, napsal jsem jim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Tak dnes ráno to samé. Jinak přesně to co píšeš je u mne taky. Momentálně ještě funguje trasa a info o jízdě. Jinak zatim nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 jj taky jsem napsal do T-mobile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 ...dnes mi volali z T-Mobile, je to na straně vývojářů v Kanadě, se kterým to řeší. Snažil jsem se je přesvědčit, že to není otázka chyby aplikace resp. její aktualizace, což po asi 15min hovoru uznali, takže aktuálně to řeší s vyšší prioritou... minimálně český T-Mobile se opravdu snaží ačkoliv že by těch tiketů tam měli stovky, to zrovna ne - vypadá to, že max. 2 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 T mobile mi psal, chtěl doplnit údaje o telefonu. Zkusil jsem v apce dát export tras a pdf s trasama došlo od mojio (export ok od prosince doteď). Takže tam asi něco funguje. Ale stejně si myslím, že to souvisí s tím, že mojio vyplo webovou aplikaci a asi migrovali data někam jinam co zas potvrzuje ta nutnost znovupřihlášení. A přitom asi nějaká data zmizela a s ní kus programu co to zajišťoval. A na webu mojio jsou na fotkách inovované krabičky teda spoň obal, možná už i ten wifi hotspot ale ten postrádá logiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Už mi dnes taky volali. V podstatě potvrdili co jsem napsal výše. V Kanadě migrují k jinému poskytovateli. A chybějící data v aplikaci prý vyřeší aktualizace apky, ale zatím neví kdy ta aktualizace bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 Dnes nechodí data do aplikace. sama píše že už 17hodin, to odpovídá půlnoci, kdy došla poslední data. Už jsem jim psal tak jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 No nějak to poslední dobou skomírá. Mám pocit, že si otestovali co potřebovali a hotovo. Když kliknu na STAV BATERIE, tak mi aplikace v mobilu spadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 Mě na stav baterie skočí prázdná stránka. Napětí se objeví ns přehledu auta. A teď jsem si uvědomil, že v poslední době apka dole píše poťíže s dostupnostni internetu. Přitom mám jak wifi tak data plnej knedlík. To znamená že se nespojí ze serverem a to znamená, že nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 No nějak to poslední dobou skomírá. Mám pocit, že si otestovali co potřebovali a hotovo. Když kliknu na STAV BATERIE, tak mi aplikace v mobilu spadne. Včera mi to fungovalo, dnes také již ne - aplikace spadne. Jinak data se mi obnovují bez problémů průběžně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Dnes už to funguje. Sobotní jízdy se načetly a baterie už má zpátky graf- trochu divnej, páč tam mají moc údajů. A apka mi nepadá. Asi v sobotu byla migrace dat, uvažuji dle té 0.00 kdy to chcíplo mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Tak sem to přechválil. Před chvilkou hláška po spuštěni vaše relave vypršela. A pak jen bílá obrazovka. Pak restart mobilu a apka chce přihlásit. Po přihlášeni na prvni pohled vše ok ale po klepnutí na baterku spadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Tak jsem si dva dny dopisoval s T-M a už ta baterka funguje. Asi to na dálku nějak restartovali, protože to po mně chtělo heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Máš pravdu, také to chtělo přihlášení... no když si toho někdo nevšimne, tak mu prostě aplikace nejede a dotyčný o tom ani neví - super. No nic, vypadá to, že dokulhám druhý rok a poletí to z okna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Na Rapidu MR 2015 neukazuje apka chytrého auta stav nádrže, jak to máte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 (editace) Mě jo. Od začátku. F3 Editováno: 4. Listopad 2017, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 jaký máš MR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.