Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,mám dotaz na windows,musel jsem si kvůli opravě androidu mobil vyměnit za NOKIA, je tam možnost nainstalovat nějakou aplikaci co by fungovala pro tuto CHYTRÉ AUTO?děkuji :-)

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Tak dnes apka chtěla najednou přihlásit. Po přihlášení auto a trasy ok. Ale píše stav baterie ok ale nic nezobrazí tedy žádná historie ani aktuální napětí. A web zmizel. Je jen hlavní stránka

Vloženo

...dnes mi volali z T-Mobile, je to na straně vývojářů v Kanadě, se kterým to řeší. Snažil jsem se je přesvědčit, že to není otázka chyby aplikace resp. její aktualizace, což po asi 15min hovoru uznali, takže aktuálně to řeší s vyšší prioritou... minimálně český T-Mobile se opravdu snaží ačkoliv že by těch tiketů tam měli stovky, to zrovna ne - vypadá to, že max. 2 :-)

Vloženo

T mobile mi psal, chtěl doplnit údaje o telefonu. Zkusil jsem v apce dát export tras a pdf s trasama došlo od mojio (export ok od prosince doteď). Takže tam asi něco funguje. Ale stejně si myslím, že to souvisí s tím, že mojio vyplo webovou aplikaci a asi migrovali data někam jinam co zas potvrzuje ta nutnost znovupřihlášení.  A přitom asi nějaká data zmizela a s ní kus programu co to zajišťoval. A na webu mojio jsou na fotkách inovované krabičky teda spoň obal, možná už i ten wifi hotspot ale ten  postrádá logiku.

Vloženo

Už mi dnes taky volali. V podstatě potvrdili co jsem napsal výše. V Kanadě migrují k jinému poskytovateli. A chybějící data v aplikaci prý vyřeší aktualizace apky, ale zatím neví kdy ta aktualizace bude.

• o 3 týdny později...
Vloženo

No nějak to poslední dobou skomírá. Mám pocit, že si otestovali co potřebovali a hotovo. Když kliknu na STAV BATERIE, tak mi aplikace v mobilu spadne.

Vloženo

Mě na stav baterie skočí prázdná stránka. Napětí se objeví ns přehledu auta. A teď jsem si uvědomil, že v poslední době apka dole píše poťíže s dostupnostni internetu. Přitom mám jak wifi tak data plnej knedlík. To znamená že se nespojí ze serverem a to znamená, že nejede.

Vloženo
No nějak to poslední dobou skomírá. Mám pocit, že si otestovali co potřebovali a hotovo. Když kliknu na STAV BATERIE, tak mi aplikace v mobilu spadne.

Včera mi to fungovalo, dnes také již ne - aplikace spadne. Jinak data se mi obnovují bez problémů průběžně.

Vloženo

Dnes už to funguje. Sobotní jízdy se načetly a baterie už má zpátky graf- trochu divnej, páč tam mají moc údajů. A apka mi nepadá. Asi v sobotu byla migrace dat, uvažuji dle té 0.00 kdy to chcíplo mě.Screenshot_20171022-122741.thumb.png.43bbd778c493aa02567553768e3a728b.png

Vloženo

Tak sem to přechválil. Před chvilkou hláška po spuštěni vaše relave vypršela. A pak jen bílá obrazovka. Pak restart mobilu a apka chce přihlásit. Po přihlášeni na prvni pohled vše ok ale po klepnutí na baterku spadne.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Máš pravdu, také to chtělo přihlášení... no když si toho někdo nevšimne, tak mu prostě aplikace nejede a dotyčný o tom ani neví - super. No nic, vypadá to, že dokulhám druhý rok a poletí to z okna.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...