Václav Š. Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Zdar chlapi s novýma Fabulkama Koukám teď na nějaký fotky nových Fabií a nevěřím svým očím, že je každý zadní světlo jiný. Znamená to, že Fabia II má couvací světlo jen vpravo? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Aha, teď už jsem to rozluštil. Obě světla jsou stejný, jenom na některých fotkách to vypadá, že to levý nemá ten malý bílý obdélníček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Svetla jsou stejna, jen leve ma v te male plose umistenou mlhovku (cerveny nadech), prave tam ma zpatecku (je na pohled bělejsi). Skutecne to je tedy tak, ze FII ma jen jedno couvaci svetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Svetla jsou stejna, jen leve ma v te male plose umistenou mlhovku (cerveny nadech), prave tam ma zpatecku (je na pohled bělejsi). Skutecne to je tedy tak, ze FII ma jen jedno couvaci svetlo. Aha, bylo mi právě divný, že na některých fotkách je ten bílý proužek jen vpravo a jinde jsou zas oba. Ale že má jen jednou couvací světlo, no nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Ak je to tak tak to je fakt nanič že je len jedno, priznam sa neštudoval som to ešte tak neviem, ale to isté sa mi nepáči napr na pole kde je to côvacie len napravo a nalavo je hmlovka akoby to nemohli urobiť ako na F1 kde tie dve cúvačky krásne osvetlia všetko za autom a to je v noci to potrebné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Ak je to tak tak to je fakt nanič že je len jedno, priznam sa neštudoval som to ešte tak neviem, ale to isté sa mi nepáči napr na pole kde je to côvacie len napravo a nalavo je hmlovka akoby to nemohli urobiť ako na F1 kde tie dve cúvačky krásne osvetlia všetko za autom a to je v noci to potrebné! Přesně..na OII jsou dvě a je paráda,když v noci zacouvávám do garáže..prostor za autem je přehledný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Tak páni bol som v piatok v servise a odfotil som zadné svetlá fabulky II a je to tak. Cúvacie je len pravé zadné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 no takže jediná šanca pre majitelov FII ktorí chcú mať obe cúvačky je kúpiť lavé svetlo z pracostrannej a upraviť nejak hmlovku čo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 no takže jediná šanca pre majitelov FII ktorí chcú mať obe cúvačky je kúpiť lavé svetlo z pracostrannej a upraviť nejak hmlovku čo hmlovku zabudovat do naraznika :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Gutbayer Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Ak je to tak tak to je fakt nanič že je len jedno, priznam sa neštudoval som to ešte tak neviem, ale to isté sa mi nepáči napr na pole kde je to côvacie len napravo a nalavo je hmlovka akoby to nemohli urobiť ako na F1 kde tie dve cúvačky krásne osvetlia všetko za autom a to je v noci to potrebné! Low cost řešení, co chceš... VW koncern... jednu couvačku má i nový Passat... a že je to na prd? aber es ist billig mein Herr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Strejc si už FII koupil a skutečně je couvačka jen jen jedna, mrňavá a v noci není vidět ale lautr nic. tak chybí ve dveřích ty červené světýlka jako měla myslím první verze anebo novější Octavie I. Knoflíky na nastavování topení proudu vzduchu a rychlosti větráku vypadaj jak na babičině starým sporáku... No už to víc komentovat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 já kvůli ní nic nevidim, asi slabá žárovka, nešla by tam jiná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Teď je tam žárovka s paticí BA15s 21W. Pro tuto patici jsou na trhu žárovky 5W, 10W a 21W. Na netu se dají sehnat 21W žárovky se svítivostí o 30% větší, ale efekt bude v tomto případě nulový, a náklady značné. S touto paticí vyrábí ještě halogenová 35W, ale ta se kvůli vysokému tepelnému záření moc nedoporučuje. Základní problém je v tom, že couvací světlo u FII je v protilehlém rohu auta od řidiče, a navíc moc nesvítí dolů na cestu. Jedinné účinné řešení je nová levá lampa pro levostranný provoz, ale tam je zase potřeba vyřešit žárovku pro mlhovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 To jste si holt měli koupit Roomstera, ten má couvačky dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Mě jedna couvačka vůbec navadí.....mám park asistenta..takže nějaký "přisvěcování" další couvačkou je mi šuma fuk.....a jednu couvačku má spousta aut i mmnohem dražších značek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Mě jedna couvačka vůbec navadí.....mám park asistenta..takže nějaký "přisvěcování" další couvačkou je mi šuma fuk.....a jednu couvačku má spousta aut i mmnohem dražších značek..... A já mám oboje .-) ( dvě couvačky i asistenta na F II combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) a v čem je přínos druhé couvačky...?...a co potom na STK, když fabia má z výroby jen jednu couvačku? Editováno: 6. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 mnoo u R to fakt sviti dost na to, aby se podel toho v noci couvat dalo. Jak jeto u FII nemam vyzkouseno, takze netusim, jestli ta druha nejak pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Tak si třeba představte,že vycouváváte z řady vozidel (třeba u obchoďáku) a z Vaši levé strany jede kolmo auto,které vůbec netuší,že chcete couvat - protože na té straně žádná couvačka není.... tak třeba i proto je lepší mít dvě :-) a na levé straně mi chybí i proto,že parkuji v jednosměrce na levé straně a při couvání je pro je mě osvětlený obrubník důležitý stačí to jako argumenty pro dvě couvačky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) Tady to každej chválí i odsuzuje, ale až najedete v noci do oje u vleku a odřete nárazník tak budete teprve nadávat oprávněně!!! A mimochodem, jak zadělám hluboký rejhance na tom nárazníku? stačila by obyč tužka? Editováno: 6. Červenec 2009, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Tak si třeba představte,že vycouváváte z řady vozidel (třeba u obchoďáku) a z Vaši levé strany jede kolmo auto,které vůbec netuší,že chcete couvat - protože na té straně žádná couvačka není....tak třeba i proto je lepší mít dvě :-) a na levé straně mi chybí i proto,že parkuji v jednosměrce na levé straně a při couvání je pro je mě osvětlený obrubník důležitý stačí to jako argumenty pro dvě couvačky ? a že na to nemyslela škoda auto.... a o úspoře to asi není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 O úspoře a "simply" to určitě je - spočítej si kolik stojí jedna ušetřená žárovka - krát počet vyrobených aut ..... šetří se i na levnějších prkotinách :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 asi máš pravdu.....beru zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 ze jsou lepsi 2 couvacky nezpochybnuju, ale alesuv argument neni tak jednoznacny. Pokud je svetlo, tak poradne neuvidi svitit couvacku, at je na jakekoli strane. Pokud bude sero, tak uvidi ( pokud je to ridic, kterej dava pozor), ze sviti. treba od odlesku toho auta za tebou v rade. Nehlede na to, ze snad pri couvani se rozjizdid pomalu a to on pocna, ze se hybes. Osvetleni obrubniku je jasny. Sviti ta blidocka v FII dost, aby to bylo videt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 dvě couvačky jsou fajn, ale s tou jednou jsem neměl nikdy problém a abych se takhle prděl s tou druhou, to fakt ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.