vormen Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 tak to jsem zvědavej, jestli to pomůže, nemyslím si, že je to to ložisko. já mám toledo 5 let, najeto 90tis. a v servisu mě vždy odbyli, někomu měnili vodní pumpu a to nepomohlo. pokud po výměně bude delší dobu klid a to ložisko se potvrdí, tak do toho jdu. snad se do té doby nezadře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakylukas Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 (editace) V 5. 6. 2017 na 13:25, Josef_1 napsal: Tak je to jak psal kolega, na volnobeh a to zejmena pri otevreni dveri,kdyz se zapnou potkavaci svetla, kdyz jsou denni tak to vesmes nedela, studeny,teply motor na to u me nema vliv,auto uplne nove nech si zkontrolovat alternátor u mě vada při zatíženi alternátoru. Editováno: 7. Duben 2018, autor: lakylukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakylukas Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 (editace) V 6. 4. 2018 na 12:19, bobanHTP napsal: Díky za info lakylukas! Mě s tím posílají všude do háje, že nic divného neslyší, prostě klasika :-) Ale já se nedám, Rapid má pět let záruku a budu dál bít do Škody až převezmě zodpovědnost za aušusy, včetně toho mého kompresoru klimatizace SANDEM, který občas má takový kovový zvuk, že mám o Rapida strach :-) Pak ještě budu reklamovat čalounění předních sedaček, kolem švu se krabatí a dorazím to opět vzrajícím plynovým pedálem, myslím, že už je to třetí reklamace na něj :-) Dnes jsem 10.4.2018 přivezl auto ze servisu ,již při předáni servisním technikem jsem pri poslechu zjistil že to sejně ještě slabě píská vzal jes ho do auta aby si poslechl a jestli to taky slyší uznal že ano ale proti dřívějšku se to nedá vůbec srovnat .vyměnily alternátor za úplně nový a ten taky píská ale již jen slabě mám prý jezdit a sledovat to. tak nejsem ůplně spokojen ale pokud to bude zesilovat tak jim to už asi hodím na hlavu. Editováno: 10. Duben 2018, autor: lakylukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 25. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 I tak fajn. Bohužel mi přibyl další pazvuk, patrně ložisko v palivovém čerpadlu. Já se picnu, rok a půl staré auto a tohle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.