maverick1 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 (editace) Zdravím, může mi prosím někdo poradit, kde je umístěné čidlo venkovní teploty na OIII 2.0TDi 110kW r.v.2013 a jaké je číslo dílu? Maxidot mi teď v zimě ukazuje nějaké poblázněné hodnoty. Venku je třeba 3 a auto ukazuje 12. Zajímavé je, že to dělá pouze v zimě, ale ne od určité teploty. Když bylo v listopadu třeba +2 tak ukazoval maxidot správně.Teď, poslední týden, co jsou teploty nižší už ukazuje špatně, cca o 10 stupňů víc. A i když nastartuju při -1 a přejedu někam, kde jsou +2, tak stále ukazuje špatně. Chci tím říct, že v listopadu dokáže +2 stupně změřit správně a v těchto dnech ne. Přijde mi, že to závisí na venkovní teplotě, při které startuji. Jako kdyby se při startu vždy "kalibroval" a od nějaké teploty se mi kalibruje špatně... Všiml jsem si toho už minulou zimu, jen jsem to neřešil. Jakmile se venkovní teplota při startu trochu zvedne, cca nad 4 stupně, teploměr už měří dobře... Editováno: 31. Prosinec 2016, autor: maverick1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Koukni se do nárazníku na levé starně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 8Z0820535A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Problém vyřešen, bylo vadné čidlo. Nové čidlo problém vyřešilo. K umístění čidla - když koukáš na auto zepředu je za spodní prostřední mřížkou nárazníku v pravém horním rohu. Mřížku jsem bez újmy odborně vyndal přiměřeným prudkým trhnutím. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Ahoj, a jak se ti projevuje čidlo teď? Já když ráno zaparkuju s -15 a odpoledne při -4 odjíždim tak mam teěch -15 i dalších 10 km než to začne po 0,5 stoupat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 15. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Myslím, že mi hned po zapnutí elektriky ukáže správnou venkovní teplotu. Ale nejsem si úplně jistej. Zaměřím se na to a dám za pár dní vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Určitě mi to ukazuje poslední naměřenou teplotu, ale po zapnutí zapalování se to začne hned měnit. Než to ale ukazuje správnou teplotu, tak to chvíli trvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Ta posledni namerena teplota se mi nezda, co jsem zkoušel Golfa MK7 tak ten ukazuje spravnou teplotu hned, to me prave privedlo na to, ze je cidlo mozna vadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Hned po zapnutí zapalování ukazuje správnou teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.