bobanHTP Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 (editace) Zdar chlapi, chtěl jsem se zeptat. Mám Rapid Spaceback 2016/11 1.2 TSI 66kw a mám nějak velkou vůli v brzdovém pedálu. Mýslím ve směru levá-pravá, mohli byste to zkusit, nejlépe rukou, jestli to je vlastnost, anebo soudruzi u Škody něco nedotáhli :-) Díky předem :-) Editováno: 5. leden 2017, autor: bobanHTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 U mě OK, najeto 85 tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 8. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Díky za info, přidávám teda do seznamu na reklamaci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 14. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Tak jen oznamuji, že vůle je v rámci Rapidu ok, nic nelupe, nevrže ani se nezasekává, takže jede se dál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.