Palo.k84 Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Ahojte, verim, ze nevytvaram tuto novu temu zbytocne. ak ano tak sa moderatorovi ospravedlnujem. Mam ale taky problem; mam 2.0 TSI motor, r.v. 2014, nabehaných 22 tis.km a teraz v zime mi zacalo v aute pri cuvani cudne zapachat. Stava sa to, ked mam nahriate ohrievanie v aute naplno, zaradim spiatocku a cuvam na rovinke bez akéhokolvek preklzavania spojky. Ten smrad ani nie je spojkovy, tazko ho opisat a pripomina mi to smrad z vrtania v zubárskom kresle. Doteraz mi to nerobilo, so spojkou jazdim myslim dost setrne. Ma niekto predstavu o co moze ist? Ma niekto podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Co přesně myslíš tímto "Stava sa to, ked mam nahriate ohrievanie v aute naplno,"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 6. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2017 zapnute ofukovanie predného skla (tlacidlo MAX+logo predného skla; nad tlacidlom na ohrievanie zadneho skla) pricom auto je uz nahriate tak, ze fuka horuci vzduch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 OK, při zařazení zpátečky se totiž ventilace automaticky přepíná na vnitřní okruh, aby do interiéru nešly výfukové zplodiny. Ten zápach je tedy cítit jen uvnitř auta? Když vystoupíš, tak venku kolem auta nic necítíš? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 som si takmer isty ze len vo vnutri auta, ale pre istotu este vyskusam. ak to tak je a sposobuje to ten vnutorny okruh, skusim co to spravi ak zapnem vnutorny okruh pocas beznej jazdy s nahriatym autom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 10. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2017 takze je to predsa tak, ze ten zapach mi vchadza do interieru auta pri zapnuti vnutorneho obehu, tak aj ked vnutorny obeh zapnem pri standardnej jazde. Co to moze sposobovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 vyměnil bych kabinovej filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 (editace) V 6.1.2017 at 17:35, Palo.k84 napsal: Ahojte, verim, ze nevytvaram tuto novu temu zbytocne. ak ano tak sa moderatorovi ospravedlnujem. Mam ale taky problem; mam 2.0 TSI motor, r.v. 2014, nabehaných 22 tis.km a teraz v zime mi zacalo v aute pri cuvani cudne zapachat. Stava sa to, ked mam nahriate ohrievanie v aute naplno, zaradim spiatocku a cuvam na rovinke bez akéhokolvek preklzavania spojky. Ten smrad ani nie je spojkovy, tazko ho opisat a pripomina mi to smrad z vrtania v zubárskom kresle. Doteraz mi to nerobilo, so spojkou jazdim myslim dost setrne. Ma niekto predstavu o co moze ist? Ma niekto podobny problem? Mám tento problém též ale až letos a když je venku docela mráz. Při couvání je v autě smrad - jako výfuk? V létě to bylo dobré. Auto je normálně servisované. Dále mám jiný problém ten jsem konzultoval s Clintem a ten mi řekl ať to zadám na fóru. Nevím kam. jedná se o správné čtení dopravních značek autem, auto nezná vůbec značku "dálnice" a na silnici pro mot voz stále ukazuje rychlost 130 km má tam být 110 km. V Německu a Polsku čte značky bez problému. U nás to fungovalo taky ok až do 1.1.2016 nové značky a rychlosti. Columbus mapy jsem aktualizoval. Editováno: 30. leden 2017, autor: standa2003 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Stando, na čtení dopravních značek je téma ZDE. Tak si to tam napiš, tady je to poněkud mimo téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 26. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Tak som dal v priatok vycistit klimu a vymenit kabinovy filter, tak uvidime ci sa to prejavi. zatial to vyzera ok, ale nejazdil som vela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 A jak to dopadlo ? Zmizel zápach z výfukových plynů po výměně kabinového filtru ? Případně jak si to jinak vyřešil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilo1070 Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 V 26. 2. 2017 na 12:33, Palo.k84 napsal: Tak som dal v priatok vycistit klimu a vymenit kabinovy filter, tak uvidime ci sa to prejavi. zatial to vyzera ok, ale nejazdil som vela Ahoj, je to uz hodne stare tema, ale mam prave rovnaky problem - spaleny smrad po zapnuti vnutorneho obehu. Ako to prosim ta dopadlo u teba? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2.0 TSI Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Čaute tiež mam ten problem 2.0 TSI iba cez zimu citim zapach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Podle mě je to bordel na radiátoru el. přihřejvání interiéru. Jak se to přepne na vnitřní okruh, tak je to cítit. Asi do té doby, než se to vypálí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.