Kamca1 Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Dnes jsem četl v jednom časopise že by i Kodiak měl dostat tento velký displej víte o tom někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 To se psalo už dávno, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Kodiaq to bude umět od 22. kalendářního týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 9. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2017 (editace) Dostane tento velký infodisplej jo? Takže objednavat půjde až od tohoto tydne asi že? Editováno: 9. leden 2017, autor: Kamca1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Presne tak, bude od 22. KT, objednavat ale pujde drive. Bavil jsem se o tom s prodejcem a potvrdil mi to. Jen mi moc nejde do hlavy, proc ho tam nedaji rovnou, kdyz bude u FL Octavie. Jedine vysvetleni me napada, ze koncern nechce, aby to Skoda mela drive nez FL Golfu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Dost dobre se mohlo stat, ze tu novou verzi nemeli hotovou hned pri spousteni produkce Kokodaku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 11. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2017 (editace) Ten displej není stejně dobře vyřešen....ubrali z prave strany dotykové tlačitla plus oba hardwarové a uhlopricku protahli na pravou stranu tim je obraz nesymetricky umístěn a pusobi to na mně takovým divným dojmem prostě je křivě umístěna :-) A po dnešním živém shlédnutí si myslím, že 8palec vyhovuje až až... Editováno: 11. leden 2017, autor: Kamca1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 No uvidime jak to bude vypadat v Kodiaqu. Velikosti se to uz blizi iPadu, takze za me plus:) Navic by to mel byt novejsi hardware, nez stavajici. I kdyz to je stejne relativni, v dnesni dobe vsechno hned zastara, i kdyz tohle by mohlo nejakou dobu vydrzet, jen skoda ze tam nebude (asi?) hapticka odezva. Jsem spise zvedav jak bude hrat Canton, dle testu by auto melo byt lepe odhlucneno, tj. snad i v prostoru od dveri (i kdyz vim, ze to nebude jako premiovky typu BMW, MB nebo Audi), tak snad by to melo hrat jakz takz... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 V 9. 1. 2017 at 22:55, Hann101 napsal: Presne tak, bude od 22. KT, objednavat ale pujde drive. Bavil jsem se o tom s prodejcem a potvrdil mi to. Jen mi moc nejde do hlavy, proc ho tam nedaji rovnou, kdyz bude u FL Octavie. Jedine vysvetleni me napada, ze koncern nechce, aby to Skoda mela drive nez FL Golfu? Objednávat to půjde od kdy? Můžeš prosím zjistit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 To ti nikdo teď neřekne. Sleduj internet. Ten kdo Kodiaqa teď objedná, tak ž mu přijde modelů rok 2018 včetně nového Columbuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Ale není dosud v ceníku ani v konfigurátoru, tak jak může objednat, když není stanovena cena? To samé s digitální přístrojovkou pokud bude , Divx psal že bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Kdyz porovnam ceniky OIII, tak ta cena je vyssi o 10K (vybava Style). Nevim jak to funguje u prodejcu, kdy uz maji moznost videt a objednavat dopredu novy modelovy rok 2018 (vcetne novych prvku vybavy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Můžeš prosím zjistit u prodejce od kdy to vidí předem? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 12. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Tady je foto jak to bude vypadat .... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 před 3 minutami, Kamca1 napsal: Tady je foto jak to bude vypadat .... Kde jsi to sehnal? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 12. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Je to na ofiko strance kodiaqa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Diky moc Kamca1, nevsiml jsem si, ze to je uz videt ve vizualizeru:) Jindrous: Je to videt ve vizualizeru na strankach SA, po prepnuti na interier, viz zde. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Ted by me jen zajimalo, jestli berou tech 9,2" jako uhlopricku displeje jako takoveho, nebo vcetne tech ovladacich tlacitek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 12. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Je to úhlopříčka displeje na vyšku je stejný jen se rozšířil je to dobré jen na navi film na tom bude buďto ořezany na formát 16:9 nebo bude zdeformovaný na celou šířku.Vydržte a podivejte se prvně v reálu potom si udělejte závěr...za mně 8" je OK :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Stejně to vypadá s 8" lépe -jak se Vám to líbí? Je to takový nesymetrický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Souhlasim, ze to vypada lehce asymetricky s temi ovladacimi tlacitky jen na jedne strane, kdyz si clovek prepina mezi Style a Ambition. Uvidime jak to bude pusobit v realu (FL OIII mozna bude na autosalonech driv nez Kodiaq?). Jinym resenim by bylo, kdyby ten displej zabiral celou plochu toho prostoru a tlacitka by byla jenom softwarova (pak by to bylo symetricke), ale to uz se asi bavime o jinem levelu. Takhle to ma napr. nova Panamera, ale to uz jsme nekde jinde no:) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Vypadá to tedy hodně divně a 8" je velká až až... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Mně takhle nevadí, ba naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 (editace) Dle sdělení prodejce, aktuálně na tu 9,2" navigaci není výrobní program a nelze jí zadat do objednávky, půjde to v momentě až na to bude prodejní program v systému prodejců. Editováno: 12. leden 2017, autor: jindrous 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 A to bude až 22. kalendářní týden 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.