Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Porovnavas kontrast Porsche a Fabie ? .... ale ne ne :D:D jasne, beres jen priklad ale i tak.

Me se cervena libi, proto ji taky mam :D kazdopadne kdyz uz, tak at je to sladeny,... cervena/cerna EX ..... cervena/cerna IN.

Jasny je to vec nazoru.

Zklamu te, chrom spodky uz nemam a nenabizim ;)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Jj, nekdo se v tom hrabal a mistama to namrsil. 

Staci se podivat na vizualizaci kol v CC Fabie/Combi. Jsou nereálně mohutná, resp. nehraje výška profilu pneumatiky, je příliš velká.  U ostatních modelů to není,  nebo aspoň včera nebylo. 

Někdy je lepší do toho nehrabat ;) 

Vloženo

Asi schopní odešli a najmuli lidi z Renaultu :D

Ale je to nepříjemný, já si například konfiguraci vybíral hlavně podle konfigurátoru na netu, osobně jsem viděl pouze steel MC a ještě k tomu krátkej a 16” kola. Pak jsem si jen mohl domýšlet barvu kterou ale naštěstí na saloně měli taky na fábuli. Obcházet všechny salony v Brně popřípadě v okolí se mě nechtělo ale ani prostor jsem na to neměl. Teď bych asi musel když to mají domrvený.

Vloženo

Hodně značek má zmrvený konfigurátory. U Audi občas není vidět chomovaná lišta (Audi A8 v německém konfigurátoru), u Mercedesu občas zmizí sedačky či volant (nová E63 AMG). A u Leonu přidá alarm v českém konfigurátoru radar do nárazníku. :D

Vloženo (editace)

Asi jinej oddíl na trhu mají automobilky

A přitom stačí nerejpat do něčeho co funguje :D Když už chtějí vymýšlet něco nového tak ať se pustí rovnou do rozšířené reality.

Editováno: , autor: MilanHos
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Tak v konfiguratoru pribyla i pro Fabii barva Cervena Velvet. Jen me udivuje ta cena. je dokonce vyssi nez pro zvlastni lakovani. Tto jako fakt? Co je na te barve tak excluzivni? Nebo jen tim chtej rict, mame ji na SUV drahou, tak i na Fabii bude draha?

Vloženo

Velvet = červena metalíza a co je nejdulezitejsi, tak je 4x lakovana, jak uz jsem psal v jinych prispevkach. Pro je takova cena.

Podle me, za ty penize ale stoji. Je uzasna ;)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak dnes škodovka potvrdila predstavenie faceliftu fabie 3 na autosalone v ženeve v marci. Zatial je známe že budú predné aj zadné svetlá full led a digitálny prístrojový panel ako má nové polo. 

Vloženo

@LukášCBR Zatím ho má jenom Karoq a Kodiaq, octavia a další to snad ještě nemají ne? 

@rimsy2 To si ještě dlouho počkáme.

Fábia dostane zatím věci co jsou v octavii a výše už klasika. Má prý mít Blind Spot Detect a tím pádem i Rear Traffic Alert. Další věci budou lézt na povrch postupem času a možná se to všechno dozvíme dříve než v březnu v Ženevě :D 

Vloženo

Zadni naraznik prepracovany byt lehce muze OIII. FL ho ma taky lehce prepracovany, resp. jen jednu hranu navic.

Asistentu z vyssich modelovych rad bude dostatek, ale ten Digitalni stit, o tom silne pochybuji teda ;)

Udajne maji byt i moznost 18" alu disku primo z vyroby, ale to taky nemam hodne potvrzeny :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...