Publikováno Leden 16, 20178 r Zdarec, doufám že nejsem duplicitní ve vláknu. Ale už někdo nějak slušně vypadajíce zakomponoval bezdrátové dobijení mobilu do dvojky kokty??? Zatím jsem našel nejblíže k oktavce, nabíjecí pdložku jako součást víka od popelníku pro golfa 6 a 7. Vypadá to pěkně.
Leden 16, 20178 r Autor před 18 minutami, Stringo napsal: A odkaz bys nemel? www.autoprofi.cz a sorry, je to na Golfa 5 a 6
Únor 9, 20178 r držiak s bezdrôtovým nabíjaním na brodit úchytke. Tu to ešte nemám dokončené, v O3 to mám obdobne + napájanie vyvedené za držiakom pomedzi palubnú dosku a rámik okolo rádia . Upraveno Únor 9, 20178 r od peter.s
Únor 14, 20178 r Autor Jj, o tom držáku vím. Já měl ale na mysli něco takového. Co bude působit jako výbava vozu. Nicméně se mi množí reakce typu, že rychlost toho nabíjení nebude žádná sláva:-/
Únor 14, 20178 r držiakom som to riešil kôli používaniu waze. V O3 mám samsung držiak. S7edge + waze = skôr nevybíjanie ako nabíjanie :-) ten na foto hore je z ebay, má wireless fast charge s ktorým je to o dosť lepšie, ale mechanicky je značne chudobnejší ako samsung, tak som ho posunul do O2 bezdrôtové nabíjanie je všeobecne pomalé a povedal by som, že rýchle bezdrôtové nabíjanie je max. na úrovni bežného drôtového alebo ešte pomalšie Upraveno Únor 14, 20178 r od peter.s
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.