vormen Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 A v čem je problém? Copak auto nejezdí normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012042901 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 A? Motor popisovaný v článku nemá s motorem EA 211 celkem nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goril Vloženo 14. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Auto jezdi normalne, ale me osobne docela stve, ze u novyho auto je po nastartovani studenyho motoru takovej rachot - viz. video a ted uz je evidentni, ze to je zavada, tak at to daji pekne do poradku. Jsem jenom zvedavej, jestli to bude otazka kusu, nebo se bude jednat o plosnej problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 koukám, že se od roku 2009 nic nezměnilo, stále stejný problém ať je řetěz nebo řemen keď už sme pri remeňoch..aké boli s nimi problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 co tady čtu při studených startech, tak je to dost podobné jako u předchozích motorů s řetězem, takže uvidíme tak za dva roky, jak to ve Škodě vylepšili jinak mě taky auto jezdí normálně jen ty starty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Ono ty zvýšené otáčky studeného motoru za určitých podmínek ani nelze nazvat problémem, je to prostě normální průběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 S tím souhlasím, a jako problém bych to také neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goril Vloženo 4. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Mesic se nic nedelo, tak jsem zavolal do Boleslavi, jestli se s tim nekdo vubec zabyva a druhy den hned volali dealerovi, ze ma objednat prestavovac s ventilem a provest vymenu. Tezko rict, jestli je to opravdu tim, nebo jenom strilej od boku, aby ode me meli klid, evidente si nejsou jisty, jestli je prestavovac pricina, nebo dusledek neceho jinyho. Kazdopadne v motoru se ztraci tlak oleje, ale nejsou si jisty pricinou, tak zkousej... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goril Vloženo 4. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Zitra nebo v pondeli to tam budu davat, tak pak dam vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goril Vloženo 13. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Tak vyměnili přestavovač vačkovýho hřídele a dělá to pořád, možná jenom o něco míň hlasitě, ale ten zvuk, kterej tam být nemá, tam je pořád. Oni opravdu nevědí, co s tím, bude to problém více kusů, v zahraničí prý už mají s tímhle problémem v servisech více aut, ale nemají těm lidem co nabídnout, protože ještě netuší, co zase posrali. U nás jsem prý já první, kdo s tím přijel, auto půjde na 3. reklamaci se stejným problémem, tak uvidím, co bude dál..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goril Vloženo 14. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2014 po opravě https://www.youtube.com/watch?v=SmTPKSkoRoQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 Je to o 50% tišší, než na tom starším videu, řekl bych. Motorářům se nějak nedaří...... Zkus to prosím ještě natocit se zavřenou kapotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goril Vloženo 14. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2014 se zavřenou kapotou to klidně můžu natočit taky a chceš to z interiéru nebo z venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 Zvenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jooe1 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak by myslím nejenom mě zajímalo jak to celé dopadlo...........Pochlubte se chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sfingxx Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Tak tak... i já jsem zvědavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goril Vloženo 8. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 (editace) Ahoj, omlouvam se, ze pisu az ted. Nakonec to dopadlo tak, ze dorazili do Porsche Prosek manici z Boleslavi, strcili do motoru nejakej oscilometr, nebo jak tomu nadavali a sepsali papir, ze danej projev je zpusobenej natlakovavanim motorovy soustavy olejem a na bezny provoz tento jev nema zadny vliv. V dokumentu take bylo uvedeno doporuceni servisu, aby vozidlo bylo predano majiteli s hodnocenim: bez zavad. Nikde ani zminka o tom, zda to ma vliv na zivotnost, coz mi nebyli schopni rict ani v servisu. Timto jsem svoje snazeni ukoncil a dany problem vytesnil, auto to dela porad, ale jinak jezdi v pohode, hezky, zere tak jak zrat ma a olej nemizi. Ted mi dela radost a danou vec neresim, protoze mi to soudruzi z fabriky vysvetlili..... Jina moznost stejne asi neni, to by se s nima musel clovek jedne soudit a na to nemam ani penize, ani cas. Editováno: 8. Květen 2015, autor: Goril 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jooe1 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Goril díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubste Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Tak to tu ozivime V nedeli pote co auto asi 3 dny stalo jsem rano nastartoval. Motor se hadal - rozblikala se kontrolka motoru a napis zavada stop start. Po chvilce se to ustalilo, auto jelo normalne a dalsi starty ok. Dnes diagnostika - zjistily ze nepalil 4. valec. Auto si tam tedy nechali, budou delat dalsi mereni a cekat na radu z Bolky. Ach jo, vubec me to nove auto nedela radost... Editováno: 7. leden 2016, autor: kubste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubste Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Takze dnes jsem se dozvedel: Zavada: nepalil 4. valec Pricina: zakarbonovana svicka Odstraneni: vymena hlavy valcu Prosim moderatora o presunuti/zalozeni prislusneho tematu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 necháme otevřeno, kdyby měl někdo podobný problém. Každopádně díky za podělení se o zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Kolik to mělo najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubste Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 cca 27500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubste Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 (editace) Zdravim. Vuz je opraven, finalni rozhreseni: Spatne opracovany odlitek hlavy valcu a z toho plynouci netesnost v prostoru voditka ventilu. Tudy se do valce prisaval olej a zpusobil zakarbonovani zapalovaci svicky. Opraveno v zaruce. Mimo jine by to vysvetlovalo i zvysenou spotrebu oleje... Tak uvidime.... Editováno: 21. leden 2016, autor: kubste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.