Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,  tak jsem se doslechl o zvěrstvu, které nás u YETI 4x4 čeká. Je to nevypínatelné ESP Smrt ESP . Já mám zkušenosti při jízdě v hlubokém sněhu tyto. Pokud necháte zapnuté ESP po chvíli se motor sám udusí a zapadnete. Když vypnete ESP, začne se chovat v terénu / sněhu auto jako normální 4x4 . Jak budeme jezdit?

• Autor

Podívám se do návodu ;-)

To se nemusíš dívat do žádnýho návodu, Pawouk má pravdu. ESP u nových aut nejde uživatelsky vypnout, jen ASR

EDIT: A ten článek, co cituješ, je z roku 2009, by the way

Upraveno od Kane13

Zatím jsem nenarazil na ESP, kde by nešlo alespoň změnit vypnutí ASR na vypnutí ESP.

před 22 hodinami, Fuzo napsal:

Zdravím,  tak jsem se doslechl o zvěrstvu, které nás u YETI 4x4 čeká. Je to nevypínatelné ESP Smrt ESP . Já mám zkušenosti při jízdě v hlubokém sněhu tyto. Pokud necháte zapnuté ESP po chvíli se motor sám udusí a zapadnete. Když vypnete ESP, začne se chovat v terénu / sněhu auto jako normální 4x4 . Jak budeme jezdit?

urcite vypinas jenom asr :) dyt ti to napise i maxik co vypinas :) ja po navsteve ferdy vypinam i esp po dlouhem stisku :) 

před 19 hodinami, ferda25 napsal:

Zatím jsem nenarazil na ESP, kde by nešlo alespoň změnit vypnutí ASR na vypnutí ESP.

Samozřejmě, já psal UŽIVATELSKY, tzn. nějakým tlačítkem. Když samozřejmě auto není "přeučený" :-)

Jak jinak než tlačítkem.

• 2 roky později...

Já tohle řešil dlouho před tím, než jsem yetiho (před měsícem) koupil. jsou 2 metody jak  se tomuto vyhnout.... popisují to i redaktoři odborných časopisů na youtube. 

1. vytáhnete kouzelnou pojistku č.19

2. uděláte si místo pojistky další vypínač (jako někteří u starších typů octavií) a můžete to používat bez zastavení

Tak co zkoušel jste to někdy někdo? 

• 7 měsíců později...

Hned jak napadne sníh, zajedu na velké prázdné parkoviště a vytahuji za zkoušku kouzelnou pojistku...fakt mě to dost zajímá..:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.