Publikováno Leden 27, 20178 r Zdravím, tak jsem se doslechl o zvěrstvu, které nás u YETI 4x4 čeká. Je to nevypínatelné ESP Smrt ESP . Já mám zkušenosti při jízdě v hlubokém sněhu tyto. Pokud necháte zapnuté ESP po chvíli se motor sám udusí a zapadnete. Když vypnete ESP, začne se chovat v terénu / sněhu auto jako normální 4x4 . Jak budeme jezdit?
Leden 27, 20178 r To se nemusíš dívat do žádnýho návodu, Pawouk má pravdu. ESP u nových aut nejde uživatelsky vypnout, jen ASR EDIT: A ten článek, co cituješ, je z roku 2009, by the way Upraveno Leden 27, 20178 r od Kane13
Leden 27, 20178 r Zatím jsem nenarazil na ESP, kde by nešlo alespoň změnit vypnutí ASR na vypnutí ESP.
Leden 28, 20178 r před 22 hodinami, Fuzo napsal: Zdravím, tak jsem se doslechl o zvěrstvu, které nás u YETI 4x4 čeká. Je to nevypínatelné ESP Smrt ESP . Já mám zkušenosti při jízdě v hlubokém sněhu tyto. Pokud necháte zapnuté ESP po chvíli se motor sám udusí a zapadnete. Když vypnete ESP, začne se chovat v terénu / sněhu auto jako normální 4x4 . Jak budeme jezdit? urcite vypinas jenom asr dyt ti to napise i maxik co vypinas ja po navsteve ferdy vypinam i esp po dlouhem stisku
Leden 28, 20178 r před 19 hodinami, ferda25 napsal: Zatím jsem nenarazil na ESP, kde by nešlo alespoň změnit vypnutí ASR na vypnutí ESP. Samozřejmě, já psal UŽIVATELSKY, tzn. nějakým tlačítkem. Když samozřejmě auto není "přeučený" :-)
Duben 12, 20196 r Já tohle řešil dlouho před tím, než jsem yetiho (před měsícem) koupil. jsou 2 metody jak se tomuto vyhnout.... popisují to i redaktoři odborných časopisů na youtube. 1. vytáhnete kouzelnou pojistku č.19 2. uděláte si místo pojistky další vypínač (jako někteří u starších typů octavií) a můžete to používat bez zastavení Tak co zkoušel jste to někdy někdo?
Listopad 28, 20195 r Hned jak napadne sníh, zajedu na velké prázdné parkoviště a vytahuji za zkoušku kouzelnou pojistku...fakt mě to dost zajímá..:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.