Fuzo Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Zdravím, tak jsem se doslechl o zvěrstvu, které nás u YETI 4x4 čeká. Je to nevypínatelné ESP Smrt ESP . Já mám zkušenosti při jízdě v hlubokém sněhu tyto. Pokud necháte zapnuté ESP po chvíli se motor sám udusí a zapadnete. Když vypnete ESP, začne se chovat v terénu / sněhu auto jako normální 4x4 . Jak budeme jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Určitě vypínáš ESP? Já bych řekl, že ve skutečnosti jen ASR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 27. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Podívám se do návodu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 (editace) To se nemusíš dívat do žádnýho návodu, Pawouk má pravdu. ESP u nových aut nejde uživatelsky vypnout, jen ASR EDIT: A ten článek, co cituješ, je z roku 2009, by the way Editováno: 27. leden 2017, autor: Kane13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Zatím jsem nenarazil na ESP, kde by nešlo alespoň změnit vypnutí ASR na vypnutí ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 před 22 hodinami, Fuzo napsal: Zdravím, tak jsem se doslechl o zvěrstvu, které nás u YETI 4x4 čeká. Je to nevypínatelné ESP Smrt ESP . Já mám zkušenosti při jízdě v hlubokém sněhu tyto. Pokud necháte zapnuté ESP po chvíli se motor sám udusí a zapadnete. Když vypnete ESP, začne se chovat v terénu / sněhu auto jako normální 4x4 . Jak budeme jezdit? urcite vypinas jenom asr dyt ti to napise i maxik co vypinas ja po navsteve ferdy vypinam i esp po dlouhem stisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 před 19 hodinami, ferda25 napsal: Zatím jsem nenarazil na ESP, kde by nešlo alespoň změnit vypnutí ASR na vypnutí ESP. Samozřejmě, já psal UŽIVATELSKY, tzn. nějakým tlačítkem. Když samozřejmě auto není "přeučený" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Jak jinak než tlačítkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Já tohle řešil dlouho před tím, než jsem yetiho (před měsícem) koupil. jsou 2 metody jak se tomuto vyhnout.... popisují to i redaktoři odborných časopisů na youtube. 1. vytáhnete kouzelnou pojistku č.19 2. uděláte si místo pojistky další vypínač (jako někteří u starších typů octavií) a můžete to používat bez zastavení Tak co zkoušel jste to někdy někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurysek Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Hned jak napadne sníh, zajedu na velké prázdné parkoviště a vytahuji za zkoušku kouzelnou pojistku...fakt mě to dost zajímá..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.