Host V/// RS Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 vsetko je v nadpise dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Záleží jak prasklý. Může se to projevit že se ztrácí chladící kapalina, pakli že jsou další možnosti vyloučeny atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 moze sa to tiez prejavovat stratou kompresie ( kompresnych tlakov ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 U HTP by musela prasknout vložka. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 aha ok tak dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAMIKADZE Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 A kde ho máš prasklý?Já koupil fabku havarovanou a měl jsem prasklinu u vodního čerpadla.Motor šup ven,jenom jsem vypustil olej a celý jsem ho odvezl zavařit a pak šup zpátky.Žádné rozhazování motoru a jezdí bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 na bazarech na netu se nechá sehnat celý motor za 3000 tak neřešit bloka rovnou přehodit celý motor..a zbyde i pár dílů navic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Ja osobne jsem shanel narychlo 1,4 44 kW a nic, vrakace na jiz. morave , nesly ceny pod 12 tis. nakonec pres znameho z Praglu za 8 tis. a to jsem byl rad Je mozny, ze jsem shanel blbe, treba to priste vyjde levneji....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jeste jak taky muze vypadat praskly blok motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 ty jo chlape co si delal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) mrkni sem, je to trochu rozepsany. Myslim na 3. strane http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35744 Editováno: 6. Duben 2008, autor: vevodap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jeste budu chvilku otravovat, nevim kam jinam to dat, zakladat nove vlakno se mi nechce........ Chlapi, kdyz nekdo z vas zkusenych mrknena prilozenou fotku hlavu bez vika, myslite ze tenmotor dostaval pravidelnou udrzbu, myslim jestli byl menenej olej? Pravda je, zejsem dojizdel akorat 15 tis. intervalkdy se mel menit. Jinak motor mel nalitano 108 tis. Fotecka je zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) No podla tej hlavy to vyzerá ako keby ten motor jazdil na M6AD! Takto vyzerali zdvihátka na Š 100-110 svojho času! A na tom predchádzájúcom obrázku to vyzerá akoby niečo vrazilo do motoru a nie vyletela ojnica von. Prečo je tá špička dole v diere ohnutá do vnútra? Žeby pri spätnom pohybe ojnice? Editováno: 6. Duben 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 No nejspis jak pises, vylitlo to ven a pak zpet, taky me nic jinyho nenapadlo......Jinak u prvniho obr. je popis co jak bylo.... akorat vazne nevim, servis byl v autorizovanym, tak jak melo byt, je mozny, ze se to mohlo stat (zaneseni) behem poruchy? (pridreni nebo tak neco?). Nestal jsem pri serviskach u auta, ale nejak me to nesedi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Toto vyzerá že sa používal nekvalitný olej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jeste budu chvilku otravovat, nevim kam jinam to dat, zakladat nove vlakno se mi nechce........Chlapi, kdyz nekdo z vas zkusenych mrknena prilozenou fotku hlavu bez vika, myslite ze tenmotor dostaval pravidelnou udrzbu, myslim jestli byl menenej olej? Pravda je, zejsem dojizdel akorat 15 tis. intervalkdy se mel menit. Jinak motor mel nalitano 108 tis. No ten motor teda asi neměl moc dobrou údržbu.To je zašpiněný jako prase.Nekvalitní a přejetý olej.Černý je to jak bota. A jak se mohla povolit matka na ojnici?To slyším poprvé.Ona není nějak zajištěná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Taky nevylučuji souvislost s nekvalitním/starým olejem. Filtr ucpaný, kulička to pustila kolem a jelo to na nefiltrovaný olej. Odpovídá tomu i to, že to odnesl první válec. U něho bývají šálky vydřené jako první. Šálky se protočily, zamázly dírku a pak už to jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37387 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.