Standoo Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Ďalšie skúsenosti s akustickými sklami? Lebo čo sa zatiaľ popísalo nie je jasné či a aký rozdiel jé. He rozdiel ak však prepúšťaní slnka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 @Standoo .... par prspevku nad tento zaroluj a najdes tam muj komentar.... nebo co chces vedet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standoo Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 před 5 hodinami, Lukason napsal: @Standoo .... par prspevku nad tento zaroluj a najdes tam muj komentar.... nebo co chces vedet ? Videl som pár odpovedí, dokonca som písal aj priamo na Škodu, ale nikto mi neodpovedal že áno he to super kúp si to... Auto som včera objednal čiže už nechcem počuť či som ich mal alebo nemal dať Či mám zmeniť objednávku a presvedčíš ma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 @Standoo - tady tě nikdo přesvědčovat nebude. Navíc by ti s tím měl poradit tvůj prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standoo Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Minimálne traja mi nevedeli povedať aký je v tom rozdiel... Ani priamo v Škodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 tak rozdíl v tom je, škoda že to nevědí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standoo Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 To je tragédia. Hlavne keď mi ani priamo v Škodovke nevedia odpovedať. Dokonca mi zo začiatku tvrdili že taká vec sa nedá objednať. Škoda lebo keby viem že je v tomto rozdiel tak idem do toho. Mesačne najazdim 10 000 km po diaľnici čiže ak to má zvýšiť komfort pomohlo by mi to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Za me osobne bych objednal. Ale jak uz jsem psal, vsechny funkce mas popsany v mem prispevku co jsem psal. Hluk je opravdu snizeny a hlavne to plni tak nejak i trochu funkci bezpecnostni, protoze mezi dvema skly je prave gel/folie ktera pohlcuje a neutralizuje hluk, tim padem musis vyvinout pri pripadny kradezi vetsi silu na rozbiti a okno se nevysipe. Takze uz z tohoto duvodu bych bral. Myslim si, ze tohle by ti rekl kazdy DOBRY prodejce. Pak jestli budes chtit ty, je uz vyslovene na tobe, jestli ti to za to stoji. Zmenit ci menit objednavku muzes furt, do doby nez se 14 dni pred vyrobou uzavre v planovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standoo Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Viem že objednávku môžem zmeniť. Aspoň mám teraz mesiac nad čím rozmýšľať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 skusim sa pridat do diskusie - ja som akusticky paket do objednavky zahrnul. oproti aktualnej RSe ocakavam znatelny posun, co sa tyka aerodynamickeho hluku - predsalen vrstvene sklo .. musim vsak priznat, ze som do detailu neskumal, ci bude rozdiel S3 s paketom alebo bez neho vyznamny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.