Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Výbavových prvků méně, ale zase upravený přední nárazník, maska a kapota.

- multifunkční volant (ale jen na levé straně, neplnohodnotný jako u ostatních modelů)

- corner mlhovky

- nová patnáctipalcová kola 

348x174.thumb.jpg.3c6f26dbc449a18d1e62582f4ee29792.jpg

- nový lak zelená Kiwi

O kameře ani vidu, ani slechu.

170209-SKODA-CITIGO-01.jpg

170209-SKODA-CITIGO-02.jpg

170209-SKODA-CITIGO-03.jpg

170209-SKODA-CITIGO-04.jpg

170209-SKODA-CITIGO-05.jpg

170209-SKODA-CITIGO-06.jpg

Upraveno od bojler

za mě spokojenost, nic nepokazili ;) 

Blikace v zrcatkach, jako u noveho UP! by take byla fajn... No co uz...

• Autor

No je to zvláštní, blatník vypadá jinak shodně s Upem. Asi je varianta v zrcátkách dražší i kdyby se nově montovalo jen jedno provedení.

kapota je hezká, ale já jsem zastáncem kulatých mlhovek :D 

Ten předek se povedl, mně se líbí moc...

MF volant je u UP! ale plnohodnotny :-( Ach jo. Takove drobnosti a pritom by clovek i rad utratil penize.... Ozelet docela par drobnosti kvuli tomu, ze chci zustat verny znacce, ktera je mi sympaticka... Docela to zamrzi...

Vzhled super, znatelny pokrok, vybava je teda chabsi.

Co se týče MF volantu. ... Přemýšlel jsem za jízdy kdybych ho měl: A zjistil jsem, že je pro mě ideální mít mf jen na levé straně. protože pravou rukou řadím. Za mě dostačující. Šutrák - zkus se při jízdě zamyslet - využiješ pravou stranu MF?

41 minutes ago, davidek7 said:

Šutrák - zkus se při jízdě zamyslet - využiješ pravou stranu MF?

Ano. Jsem zvykly z O1 jednou rukou ovladat tempomat, druhou radio - zejmena hlasitost. Slo mi hlavne o ten tempomat, protoze to je mnohem pohodlenjsi z volantu nez z leve packy. A jak jsem zjistil, tak ani UP! nema ovladani tempomatu. Vpravo je ovladani telefonu a dale jakesik menu.

Cili pro me MF nakonec zbytecny...

• Autor
před 17 hodinami, davidek7 napsal:

Co se týče MF volantu. ... Přemýšlel jsem za jízdy kdybych ho měl: A zjistil jsem, že je pro mě ideální mít mf jen na levé straně. protože pravou rukou řadím. Za mě dostačující. Šutrák - zkus se při jízdě zamyslet - využiješ pravou stranu MF?

Pravá se dá téměř nahradit páčkou, ale je to každopádně míň pohodlný, než na volantu. Pokud se nepletu, tak pro volbu se musí mačkat tlačítko na spodku páčky.

K páčkam vs. tlačítkům na volantu jen tolik, že zrovna u tempomatu to vůbec nevadí, naopak, je to intuitivnejší. V autech s tlačítky tempomatu na volantu to vždy hledám, hlavně cancel, když nechci šlapat na brzdu a nechat auto dojet setrvačností. Ergonomii ovládacích prvků má koncern zvladnutou na 1.

• 3 týdny později...

Volant bude v lete plnohodnotny i bez FL :) Je fakt ze prava strana mi bude k prdu, kdyz nemam maxika ... ale coz hezky to vypada ... Jinka kapota pekna, naraznik take, ale ten menit nebudu, mam jiz koupeny ty LED mlhovky/denni od Osramu ... a ty jsou do tech klasika kulatych ...

Kamera uz je od leta :)

Upraveno od danikd

to Danikd: das si tam z UP! ? Nebo to bude DODO? Nebo mas nejake info? A jak to mas s tou kamerou? :-)

Ma neorigo zrcatko ( ala O2 predface se zatmavovanim ) a na to kameru v dire po zadnim steraci, ja totiz zadni sterac nerad, enem to vrze a je to na prd. Volant  bude sportovni seriznuty s oboustrannou MF z Yeti, takze DODO. Ten z Upu se mi moc nelibi a pak jeste resit logo na airbagu ... JIank samo je potreba MF volant, AB kabelaz, krouzek, dodelat kabelaz, jina BCM a nakodovat ... Nase stare RDC215 podporu MF volantu ma ...

nebude ten z yeti zbytečně moc velký?? jen se ptám protože mi v citi připadá menší.....

Ja mam jeste ten stary model a pokud je mmi znamo, tak to je vsechno stejen ... alespon ty nove

• 1 měsíc později...

.

Upraveno od Habi001

to se teda moc nepředvedli, navíc corner šel dokódovat i u předchozích CG... aspoň teda u našich dvou elegance to šlo (2012 a 2014)

automatické dojezdy oken asi nebudou, co?

• Autor

To zajímavé přišlo už loni. Teď prakticky jenom multifunkce, a to ještě jenom zjednodušená.

• 3 měsíce později...

Zelená Kiwi:

20689804_1948651925409227_2759372607818672617_o.thumb.jpg.dec31d9181cab42de9d78974b8a969c5.jpg

20689717_1948651935409226_2625615355956714678_o.thumb.jpg.0c9f5647f73cedd526c4a074020fc318.jpg

20776475_1948651958742557_1266500690261421231_o.thumb.jpg.5b0f607dd368a5c5e0d31d88c1728ab7.jpg

FB Automechanika a.s.Prostějov

• 2 týdny později...
  • Autor

Stačí pár úprav a je to hned o hodně lepší.

• 4 týdny později...

MR2020 :)

DSC_0799.JPG

Tak to by bylo opravdu hezke...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.