Publikováno Únor 11, 20178 r Ahoj, měl bych na vás tři dotazy: 1. Kde se všude dá vytáhnout S-kontakt (je tam 12V dokud je klíček v zapalování) 2. nevíte někde co je to za piny v pojistkové skříňce? (na velké i malé pojistky) 3. jak se dají sundat plasty pod volantem? Díky za rady Honza
Únor 13, 20178 r 1. S-kontakt je na pojistce SB19. Vede od spínací skříňky, přes pojistku k rádiu. 2. piny jsou ty samé co jsou v konektorech. Na malých pojistkách z malých konektorů, velké pojistky - větší konektory. Ty se dvěma jazýčky. 3. pod volantem je kryt jeden a má tuším jen jeden šroubek torx.
Únor 15, 20178 r Autor Aho, měřil jsem pin 19 jak jsi napsal. Ale tam na to kliček v zapalování neměl vliv. Nemáš nějaký jinz typ kde je S-kontakt. Díky Honza
Únor 15, 20178 r Typ je jednoduchý... Koukám že píšeš že sis to změřil... Tak asi nebudeš mít problém jít pojistku po pojistce a změřit si to .... Chceš mít 12 V i když nesvítí kontrolky, ale klíček je ve spínačce ?
Únor 15, 20178 r Autor No tam k tomu není zrovna uplně freadly přístup, tak jsem se tu zepat abych šel na jistotu. Proměřit každou pojistku je určitě možné. Jojo chci mít 12 V když nesvílí kontrolky a klíček je ve spínačce. Tak jestli máte nějakou radu na který pojistce by to mohlo být, tak prosím poradte. Díky Honza
Únor 16, 20178 r Autor Ahoj, tak jsem to znova přeměřil. A SB19 se vypne už při otočení klíčku do polohy nula. A v pojistkovce jsem nenašel pojistky na které by bylo 12V do té doby než vytáknu klček ze zapalování. Nevíte někdo, kde najít to co potřebuju: ( 12 V i když nesvítí kontrolky, ale klíček je ve spínačce )
Únor 19, 20178 r Jestli to dobře chápu, tak na pojistce č.19 se mi objevi napětí po celou dobu vložení klíčku v spínací skříňce ? Je to tedy vhodné místo pro napojení k vlastnímu zabezpečení, že byl vložen klíč do zámku? Napětí se zde nepřerušuje ani při zapínaní a vypínání zapalovaní nebo startování ? Je to ten vývod 86S ? V manuálu mám, že je zde rádio a centrální řídící jednotka. Upraveno Únor 19, 20178 r od .Honza.
Únor 19, 20178 r Napětí se zde objeví po zasunutí klíčku a následném zapnutí zapalování a zmizí po vytažení klíčku ze spínací skříňky. Nemizí ani při startování a ni při vynutí zapalování.
Únor 20, 20178 r Existuje vo Fabii nejaký elektrický okruh, ktorý je pod prúdom iba od momentu odomknutia a +/- do zamknutia vozidla.Mám totiž kamerku ktorá sa napája na dva okruhy, a vadí mi, že sa veľmi rýchlo prepne do parkovacieho režimu, a po naštartovaní mi potom zbytočne hlási niekoľko falošných incidentov ktoré sú realne iba otvorenia a zatvorenia dverí, alebo batožinového priestoru. Takto mi ale môže uniknúťť prípadný reálny incident, keď do mňa napr. niekto ťukne na parkovisku.
Únor 20, 20178 r Autor Ahoj, já jsem našel všechny ty schemata jako vy. Ale prostě na pojistce SB19 je napětí je když svítí kontrolky. Není nějaký rozdíl v elektrikách různých výbav?
Únor 21, 20178 r Když vytáhneš klíč ze spínací skříňky, rozsvítí se ti osvětlení interiéru? Pokud ano, tak na té pojistce musíš mít napětí až do vytažení klíčku. Lze snadno ověřit tím, že zapneš a vypneš zapalování, necháš klíč zasunutý a vytáhneš pojistku SB19, vnitřní osvětlení by se mělo rozsvítit. Upraveno Únor 21, 20178 r od Dula
Únor 21, 20178 r Zdarec . Neřešil tady někdo z vás dálkový start ? zajímalo by mě ,ke kterým pinum se připojujou jeho vodiče ? Mám magicar alarm který jsem už montoval na minulém autě. ale ve fabce je vše tak trochu jinak...https://www.levnealarmy.cz/get_file.php?did=2501&lang=cz&download=0 podotýkám, že na start vedou 3.kábly. Nebo nemáte někdo schéma spínací skříňky ,která svorka dává jaké napětí ? Jedná se mi o vodič, na kterém je +12V při zapnutém klíči v poloze ACC (příslušenství). Když startujete motor, na tomto vodiči není napětí.O vodič, na kterém je +12V při startování . A o vodič, . A o vodič, na kterém je +12V při zapnutém zapalování. Při startu nezhasíná .
Únor 21, 20178 r Vždyť to máš všechno ve 4. a 5. a obrázku v 7. předchozím příspěvku nahoře. 15 - zapalování (napětí v poloze klíčku 1+2) , 50b (i 50) - startování (napětí v poloze klíčku 2) , 75 - napětí je pouze v poloze klíčku 1 (odlehčovací x-relé). Dále je tam kontakt P - pod napětím v poloze klíčku 0 (parkovací světla), 86s - S kontakt (po zapnutí zapalování pod napětím až do vytažení klíčku) a 30 - přívod +12V.
Červen 9, 20205 r On 2/13/2017 at 2:47 AM, jipol57 said: 2. piny jsou ty samé co jsou v konektorech. Na malých pojistkách z malých konektorů, velké pojistky - větší konektory. Ty se dvěma jazýčky. Nevíte prosím někdo číslo dílu, který mám chtít? Byl jsem teď v servisu a nevědí co po nich chci. Budu se připojovat na S-kontakt, pozice 1 a pojistka MINI.
Červen 9, 20205 r Číslo dílu koncernu neznám. Oni se v tom asi taky moc nevyznají. Ale měly by to být asi tyhle. Do větších konektorů a taky k větší pojistce to bude tento: https://www.konektor-brno.cz/kontakt-z-ady-standard-power-timer a pro menší tyhle: https://www.konektor-brno.cz/kontakt-z-ady-junior-power-timer-4 Je jich tam hodně podobných, ale musí mít na bokách rozpínací pružné praporky, za které drží. A taky se liší průřezem vodiče, který se krimpuje. 0,5-1mm2 a 1-2,5mm2.
Červen 18, 20205 r (Fabia 2) Nevie mi prosím niekto poradiť, ako sa dostanem k poistkovej skrinke, aby som pripojil kábel na SB19? Neviem dať dolu plasty :( fero Upraveno Červen 18, 20205 r od Francesco
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.