tomik.cesko Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Jde nějak vypnout varování před námrazou? Normálně to má pípnout když se ochladí na +4°C, to by ještě šlo, jenomže poslední dobou mi to hlásí i na -5°C když se "oteplí" např z -6°C. Docela otravný. Auto mám 4 roky, dřív to nedělalo, nikde napíchlý na diagnostice to taky nebylo. Nemůže to být třeba známka nějaké závady? Fabia 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Já bych řekl, že je to normální. Mě to takhle dělá už co jsem Fabii (r.v. 2006) koupil a někdy mě to taky pěkně štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 14. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 při -5°c? Bych dal ruku do ohně, že ještě minulou zimu mi to takhle blbě nehlásilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Na Fabii 2001 a aj Fabii 2006 mi to stále hlásilo iba pri +4°C.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Chlapci od pondělka bude po problémech! OTEPLÍ SE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 před 3 hodinami, tomik.cesko napsal: při -5°c? Bych dal ruku do ohně, že ještě minulou zimu mi to takhle blbě nehlásilo. jj když je -6°C tak nic, ale jak to vzroste na -5°C tak to hned pípne. Mám ji druhou zimu a dělá mi to tak pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Musím souhlasit,dělá mi to taky tak...Naposledy dneska A taky bych řekl,že předchozí zimy to nedělalo Nebo jsem si toho nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruty2 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Pokud je venkovní teplota asi mezi +5 °C a -5 °C, zobrazí se údaj venkovní teploty se symbolem sněhové vločky (varovná signalizace náledí) ⇒ obr. 8 a zazní akustická signalizace*. Stačí se podívat do manuálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 To robí pri naštartovaní.. to áno.. ale nie počas jazdy.. teda tak som pochopil tomikov príspevok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 14. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 jj, např dnes ráno: nastartoval jsem, bylo -9°C, za pár kilometrů se oteplilo na -5°C a "DING" (za jízdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 možno by pomohol ferda. ja som zatiaľ našiel pre Golf-a VII tuším, no na F3 sa mi to nepodarilo rozbehať. ide o zmenu hodnôt, pri ktorých to má hlásiť zmenu teploty z dôvodu tvorby námrazy... (9)-outside_temperature-p_ice_warning_exit_temperature zmeniť na požadovanú hodnotu v °C (napr. 4°C) (10)-outside_temperature-p_ice_warning_entry_temperature zmeniť na požadovanú hodnotu v °C (napr. 6°C) ak dobre pamätám, tak problém bol s nejakým prístupom, nebralo to bežný Security Access. preto som to zatiaľ nechal bokom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renovacio22 Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Fabia I 2007, me to hlasi pri +4°C, a i behem jizdy kdyz se meni teplota, pod nebo nad tuhle teplotu ( +4°C). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.