Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jde nějak vypnout varování před námrazou? Normálně to má pípnout když se ochladí na +4°C, to by ještě šlo, jenomže poslední dobou mi to hlásí i na -5°C když se "oteplí" např z -6°C. Docela otravný. Auto mám 4 roky, dřív to nedělalo, nikde napíchlý na diagnostice to taky nebylo. 

Nemůže to být třeba známka nějaké závady?

Fabia 2007

Vloženo
před 3 hodinami, tomik.cesko napsal:

při -5°c? Bych dal ruku do ohně, že ještě minulou zimu mi to takhle blbě nehlásilo.

jj když je -6°C tak nic, ale jak to vzroste na -5°C tak to hned pípne. Mám ji druhou zimu a dělá mi to tak pořád.

Vloženo

Pokud je venkovní teplota asi mezi +5 °C a -5 °C, zobrazí se údaj
venkovní teploty se symbolem sněhové vločky (varovná signalizace
náledí) ⇒ obr. 8 a zazní akustická signalizace*.

Stačí se podívat do manuálu -_-

Vloženo

možno by pomohol ferda. ja som zatiaľ našiel pre Golf-a VII tuším, no na F3 sa mi to nepodarilo rozbehať. ide o zmenu hodnôt, pri ktorých to má hlásiť zmenu teploty z dôvodu tvorby námrazy...

(9)-outside_temperature-p_ice_warning_exit_temperature zmeniť na požadovanú hodnotu v °C (napr. 4°C)
(10)-outside_temperature-p_ice_warning_entry_temperature zmeniť na požadovanú hodnotu v °C (napr. 6°C)

ak dobre pamätám, tak problém bol s nejakým prístupom, nebralo to bežný Security Access. preto som to zatiaľ nechal bokom

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...