p.noza Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Zdravím...mám O3..1,2 tsi....a při nastartování mi auto ukázalo chybu ESC, Start stop a chybu kontroly tlaku...motor normálně naskočí...nevíte někdo, co s tím? Měnil jsem baterii v autě, tak jestli to na to nemá vliv.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Po ujetí pár metrů by měli kontrolky pozhasínat. Novou baterii je třeba přizpůsobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.noza Vloženo 14. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 před 9 minutami, h2o napsal: Po ujetí pár metrů by měli kontrolky pozhasínat. Novou baterii je třeba přizpůsobit. Děkuji...vyzkouším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noocx Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Dobrý den mužů se zeptat jaký byl problém mám úplně to stejné na své škodě Octavii 3 2016 a teď nemám čas to odvézt do servisu ale baterka nebyla měněna mužů se tedy zeptat co s tím bylo ? Moje auto taky startuje a jede normálně ale nefunguje tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.