Encore1106 Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Zdravím, Fabia I Combi - u pátých dveří se mi začala trhat / drolit gumová krytka tlačítka na otevírání. Je k sehnání jenom ta samotná guma (elektricky tlačítko funguje vpořádku), nebo se prodává pouze v celku i s elektronikou (tlačítkem) a musí se měnit celé? Děkuji za info! :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka2611 Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Nejspíš to budeš muset vyměnit jako celek. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y0827574m-vnejsi-klika-5-dveri-skoda-6096.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza19tdi Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Dá se sehnat i bez centrálního zamykání https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y0827574l-vnejsi-klika-5-dveri-oe-6095.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 A jde ta guma ze spínače jednoduše zdemontovat, guma tam je jen nasunuta nebo je zalepená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza19tdi Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Jde jednoduše demontovat. Ta guma je jen navlečená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panet Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Přesně toto řeším, takže i když seženu "otvírátko" třeba z krátké fabie bez centrálu (ať už nový nebo na vrakáči) gumu prostě předělám? Máme kombika s centrálem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal346 Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Nazdar Encore, par dni dozadu som sebe a aj svokrovi menil tuto klucku 5 dveri. Lahko zvladnutelna robota na cca.10-15 min. Jediny problem bola cena(26€-org.VW v mototechne) - verzia s kablom(ak mas central). Inak samotna guma bola prilepena - silou mi sice sla odlepit, ale uplne sa mi roztrhala. Kupil by som to cele, - nie je to vec ktoru budes casto menit. Caf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.