pgard Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 (editace) Koupil jsem na Alliexpresu kameru s přichycením přímo na zrcátko s dešťovým sensorem. Podle popisu má být na Skoda A5/Octavia 2012 Yeti etc. Když ale dorazila, tak mi do OII nesedí a podle obrázků co jsem našel na webu by neseděla ani do OIII. Protože se mi nechce nijak se s tím bastlit, potřeboval bych identifokavat pro jakou Škodu je to vlastně děláno a nabídnout dál. Nemá třeba OII FL jiné senzory? Nedokážete někdo identifikovat? Jedná se o tuto kameru: https://www.aliexpress.com/item/1920-1080P-Car-DVR-for-VW-Touareg-Sharan-Wifi-Hidden-Mirror-Dash-Camera-170-Degree-Support/32442592232.html?spm=2114.13010608.0.0.chnK8s + přikládám fotky s porovnání s "mým" originálním krytem. Editováno: 16. Únor 2017, autor: pgard překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.