Únor 18, 20178 r Ahoj, bohužel nevím, ale alespoň napíšu, co vím - zapalovač i jeho osvětlení je součástí schránky 3T0 863 077 B (nevím ale, zda je to žárovka = jde vyměnit, nebo dioda = to už by asi bylo náročnější). Nevím, jak moc je snadné schránku demontovat - měla by jít snad celkem snadno vymontovat - drží na dvou šroubcích, ale je dost možné, že se musí ještě demontovat nějaké obložení kolem řadicí páky. Upraveno Únor 18, 20178 r od wizaard
Únor 18, 20178 r Jj, je treba nejprve vycvyknout oblozeni radici paky. Vycvakavat se ma ve predu z prava doleva.
Duben 5, 20178 r A pekne naprd to ide vonku.... aspon v mojom superbe su tie draty k zapalovacu tak 'presne' kratke az to boli Ja som tu ziarovku vymenil za LEDku, ale neviem kolko vydrzi...
Březen 10, 20187 r Nějaký přesný návod, jak jste šli na celou věc. Mě dnes přestala žárovka svítít. Díky za info
Duben 20, 20187 r Já skončil u toho, že jsem se dostal k šroubům, ale pak jsem nevěděl, jak odmontovat zapalovač, tudíž jsem ten popelník nemohl vymontovat ven a bylo po opravě. Snad se dostaneš dál než já
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.